- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.741
Böyle diyince biraz sogudm doğru kalkmak isticek düşerse o da var
Adam gelince giremedim napalim buralarda dolaniyoz sohbet falan şimdi bizimki çıktı bende yataga girdim :)T Tatlianne20 kuzum anca gelebildim napıyorsunuz
Tertemiz bir kalp gördüm sanki günaydın balimGunaydin herkese
Yüregi guzel butun kadinlara kalp gelsinTertemiz bir kalp gördüm sanki günaydın balim
Doğrudur ya iyi etmissin bari dinlenmis oldu vucut bende genel tek geçti gibi bisi di 3 gündür mide bulaniyor adama bisiler al dedim disardayken pizza almis biri etli biride normal ya inan hiç aramam iştah yok ama bulanti var koku aliyom pis heleki etin her cesidinden tiskindim bizimki de sasti yesen herseyi alirim aldirsan kaliyor biliyom yok hamilelikthamilelikte ne yiycemi şaştım inan saglikli bisi yiyemiyom doğru düzgün hiçYüregi guzel butun kadinlara kalp gelsinSanada gunaydin canm aksam bir yorgundum ki nasil yemek yedik ve uyuduk inan bilmiyom sabah kalkinca sersem gibiydim
Eger et ve et urun tarzi yemekleri yiyemiyoraun bari sut peynir kahvalti meyve ve findik ceviz tuketmeye calis ki protein eksik olmasin elinden geldigi kadar bunlari tuket canim en az gunde 4,5 tane ceviz yeeeDoğrudur ya iyi etmissin bari dinlenmis oldu vucut bende genel tek geçti gibi bisi di 3 gündür mide bulaniyor adama bisiler al dedim disardayken pizza almis biri etli biride normal ya inan hiç aramam iştah yok ama bulanti var koku aliyom pis heleki etin her cesidinden tiskindim bizimki de sasti yesen herseyi alirim aldirsan kaliyor biliyom yok hamilelikthamilelikte ne yiycemi şaştım inan saglikli bisi yiyemiyom doğru düzgün hiç
Günaydın kuzum napioyn bakemGünaydın güzellikler ❤❤❤
Mecbur yemek zorundasin canim bebegin için kusa kusa ye bari ne yemişsen onun için kaarYok kuzum onları da yemiyom ot gibi canım ekmek isterse az yiyiom ole napcam bilemedim.
4 ay olcak kilo almadim bunda baya bi verdim inşallah bi aksilik cikmaz zorluycam ama. Sen napiyon bakem kahvaltimi hazirliyon gelelimMecbur yemek zorundasin canim bebegin için kusa kusa ye bari ne yemişsen onun için kaar
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın Kızlar.
Hayırlı sabahlar kizlar
Gunaydin herkese
Günaydın güzellikler ❤❤❤
Günaydın, hayırlı sabahlar, mutlu haftalar herkese...Günaydın Kızlar.
Günaydın, hayırlı sabahlar, mutlu haftalar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?