- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.761
Uyumusum izleyemedim daha neler duycazKiza hem kahvaltı yaptırıyorum , hemde Müge’yi izliyorum...!! Canlar ...
Ailenin evli kızlarını kız arkadaşı kaçırmış
Günaydın kuzum bizde seni seviyoruz canım ❤Günaydınlar ... Gönül dostlarım ....!!! Hepinizi seviyorum..
Amin..günaydın canımYeni bir hafta, yeni bir gün, yeni bir pazartesi, yep yeni umutlar getirsin inşallah. Şans ve mutluluk hep yanı başınızda olsun.
Aynen bende öyle dedim ..!!Uyumusum izleyemedim daha neler duycaz
Sağol kuzum günaydın:)Çalışanlara kolay gelsin
evdekilere allah rahatlık versin
Tamm canım görüşüruz❤
Adam gelince giremedim napalim buralarda dolaniyoz sohbet falan şimdi bizimki çıktı bende yataga girdim :)
Sen napiyon canımOh keyif
Sen napiyon canım
Kolay gelsin benimde mutfak yatak odasi duruyor bisiler yedim tv e bakiyom kaldim öleEv işleri cnm
İş güç kuzum yazmayım yine okumaktan yorulursunuzGünaydın kuzum napioyn bakem
Canim senin oğlun kaç yasında normal süt içiyor mu??İş güç kuzum yazmayım yine okumaktan yorulursunuzçok acıktım yemek yiyoruz şimdi oğluşumla sen napiyosun
4 ay olcak kilo almadim bunda baya bi verdim inşallah bi aksilik cikmaz zorluycam ama. Sen napiyon bakem kahvaltimi hazirliyon gelelim[/
Insallah canim bir sorun cikmaz ama elinden geldigi kadar yemeye çalis valla teyzemler geldi misafirlige cikip gelseydin keske guzel bir ziyafet cektirirdim sana
Ohh!! Ne guzelmis çayınızı da alınNapiyinuz canikolar biz annecimle bahcede oturuyoz guneşin altinda
Cay hazir valla gelin hep birlikte icelim sanada koly gelsin gulamOhh!! Ne guzelmis çayınızı da alınsohbet edin , bende kızı uyuttum da yemek yapicam birazdan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?