- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.781
2 buçuk yaşında canım. Evet süt içiyorCanim senin oğlun kaç yasında normal süt içiyor mu??
Yazın bize manzara resmi atarsin gari :) benim evde mutfak tarafı amanos dağlarına bakıyor ön tarafta deniz manzaralı :)Bizim ev agri dagina bakar sag tarafimizda da ishak pasa sarayi var daglarin arasindan gorunur yazin manzarisi super gorunur
Su fotograf atma isini becerebilirsem atarim canmYazın bize manzara resmi atarsin gari :) benim evde mutfak tarafı amanos dağlarına bakıyor ön tarafta deniz manzaralı :)
Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam tey teyyu teyyBizim ev agri dagina bakar sag tarafimizda da ishak pasa sarayi var daglarin arasindan gorunur yazin manzarisi super gorunur
Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam tey teyyu teyygeliyorum benim çayı da ayarla bitterli lokumum
Tamam canım olur :)gulse14 google dan bak manzaralari gorursun
Sen kaç aya kadar emzirmistin canim??2 buçuk yaşında canım. Evet süt içiyor
22 aylıkken bıraktı canım. Sonra biraz mama verdim ilk zaman süt istemedi çünkü. Gece uykularında alıştırdım süte. Şimdi sütsüz durmuyorSen kaç aya kadar emzirmistin canim??
Hiç evde yaptığın gibi olmaz en güzeli kendin yap canım bende yarın yapcam tavuklu pilav benim de canım istiyorKızlar sınavım iyi geçti..
Eve geldim ama karnım ağrıyor.
Canım tavuklu pilav istiyor
Napsam acaba yapsam mi yoksa hazır mı alsam.
Huu huuu kiz burdayiz sen nerdesinHuhu kızlar ❤
Sevindim canim evde yap daha guzelKızlar sınavım iyi geçti..
Eve geldim ama karnım ağrıyor.
Canım tavuklu pilav istiyor
Napsam acaba yapsam mi yoksa hazır mı alsam.
Hiç evde yaptığın gibi olmaz en güzeli kendin yap canım bende yarın yapcam tavuklu pilav benim de canım istiyor
Kaynanama gidicem canm yemeğe
Şimdi yapsam
Bitmez
Anladım canım sen bilirsin o zamansenin bebek kız dimi
Dun kaynanamin komşusu yazdı ne zaman gelirsin kaynana bişey yaptım bebeğine vereyim diye.
Bugün gidice.
Ayy!! Ne guzell benimki emmeye devam ediyor ama süte alıştırmakta istiyorum bakacağız duruma ..22 aylıkken bıraktı canım. Sonra biraz mama verdim ilk zaman süt istemedi çünkü. Gece uykularında alıştırdım süte. Şimdi sütsüz durmuyor
İsim düşündünüz mü ? CnmYok canm erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?