- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.801
Bende daha yeni mutagi topladim fasulye koydum uzandimHuu huuu kiz burdayiz sen nerdesin
Eşim muhammed adını istiyorİsim düşündünüz mü ? Cnm
Ben süte ilk zaman zor alıştırdım uykusunda verdim sen de öyle yapabilirsin canım.Ayy!! Ne guzell benimki emmeye devam ediyor ama süte alıştırmakta istiyorum bakacağız duruma ..
Hımm ne güzel senin de bi oğlun olacak :)Yok canm erkek
Görüşürüz canım allaha emanet ol sende dikkat et kendine iyi bak canımKızlar internet paketim bitti11 inde yenilenecek giremiyorum siteye Allah'a emanet olun
Muhammed Ismini bende cok severim ama eymende ve cinarda guzel isim hayirlisi hangisiyse oo olsunEşim muhammed adını istiyor
Bende musab eymen çınar isimlerini beğeniyorum
Gule gule canim int gelince beklerizKızlar internet paketim bitti11 inde yenilenecek giremiyorum siteye Allah'a emanet olun
Onlarda guzelmiş....Ömer Halis , Haktan isimleri de var ...!!!Eşim muhammed adını istiyor
Bende musab eymen çınar isimlerini beğeniyorum
Tamam cnm...Ben süte ilk zaman zor alıştırdım uykusunda verdim sen de öyle yapabilirsin canım.
Sende Allah’a emanet ol canim..!!Kızlar internet paketim bitti11 inde yenilenecek giremiyorum siteye Allah'a emanet olun
İyiymiş canim senin menü , ben kuru fasulye yaptım.. salata turşu ..Ne yemek var aksama kizceler
Ben taza fasulye koydum pilav yaparım corba salata
Oh kuzum ellerine sağlık seninde.İyiymiş canim senin menü , ben kuru fasulye yaptım.. salata turşu ..
Muhammed Ismini bende cok severim ama eymende ve cinarda guzel isim hayirlisi hangisiyse oo olsun
Onlarda guzelmiş....Ömer Halis , Haktan isimleri de var ...!!!
Anlamlı bir isim koyar insallah..!!Güzel canım ama eşim benimkilere bile hayır diyor.
Bakalım(
O muhammed istiyo cnmGüzel canım ama eşim benimkilere bile hayır diyor.
Bakalım(
Iki isim de olabilir. Benim oğlumun adı muhammed kerem mesela. Ikinizin de istediği olurO muhammed istiyo cnm
Uzuun oluyor canm.Iki isim de olabilir. Benim oğlumun adı muhammed kerem mesela. Ikinizin de istediği olur
Anladım canım inşallah ortak bi noktada buluşursunuz :)Uzuun oluyor canm.
Ben iki isim istemiyorum
Hem sadece herkes birini kullanıyor
Isim çelişkisi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?