- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.821
Hayırdır cancağzım ;Biraz canım sıkkın desem kızlar
Hayirdr cnmBiraz canım sıkkın desem kızlar
İsimlerin en güzeli...O muhammed istiyo cnm
Neeyin var canmBiraz canım sıkkın desem kızlar
Olsun canim muhakkak ki vardir onunda nesibinde bir isim onemli olan saglikli hayirli olmasi senin olduktan sonra.ali,ahmet fark etmez sikma caniniGüzel canım ama eşim benimkilere bile hayır diyor.
Bakalım(
Neden canim ne oldu kiBiraz canım sıkkın desem kızlar
Oo masallah dolu dolu gecti desene pazarNeeyin var canm
Kızlar bizde esimin arkadaşları ile waffle yemeye gittik
Ordan parkta eğlendik
Çok güzeldi..
Oh neguzel olmus gez yürü tadını çıkarNeeyin var canm
Kızlar bizde esimin arkadaşları ile waffle yemeye gittik
Ordan parkta eğlendik
Çok güzeldi..
Kari koca arasinda olur canim anlatmak istersen her zaman icini dokebilirsin tatlim valla bizde misafir vardi aonra gittiler bahcede bir cay keyfinden sonra babamlar bahce duvarini yiktilar calişma vardi git gel den suan cok yorgunumBiraz tartistikda geçti kizlar bizimkilen sizler napiyonuz bakalim
Yemek is anliyom ufak sorunlar kzuum biran ofkeliydim oluyor bilirsin kolay gelsin sanada bende tv bakiyom uzaniyom adamda uyuya kaldi koltuk daKari koca arasinda olur canim anlatmak istersen her zaman icini dokebilirsin tatlim valla bizde misafir vardi aonra gittiler bahcede bir cay keyfinden sonra babamlar bahce duvarini yiktilar calişma vardi git gel den suan cok yorgunum
Yemek is anliyom ufak sorunlar kzuum biran ofkeliydim oluyor bilirsin kolay gelsin sanada bende tv bakiyom uzaniyom adamda uyuya kaldi koltuk da
Sukur iyiyim tatlim biran oluyor evlilikte iyiyim simdi sen nasılsın napiyon canimNasilsin canim nasil oldun canini sikma kendine iyi bak
Sukur iyiyim tatlim biran oluyor evlilikte iyiyim simdi sen nasılsın napiyon canim
Nice yıllara canim annenize.. mutlu yasları olsun sağlıkla insallah..!! Bu arada nickin hayırlı olsun , insanda merak uyandırıyor ..!! SevdimIyiyim canim cay iciyorum dun de annemin dogum gunuydu pasta yaptim kutladik.
Nice yıllara canim annenize.. mutlu yasları olsun sağlıkla insallah..!! Bu arada nickin hayırlı olsun , insanda merak uyandırıyor ..!! Sevdim
Eskisi neydi ben uzak kaldim tanimadim zatifincimi yoksaaaNice yıllara canim annenize.. mutlu yasları olsun sağlıkla insallah..!! Bu arada nickin hayırlı olsun , insanda merak uyandırıyor ..!! Sevdim
Eskisi neydi ben uzak kaldim tanimadim zatifincimi yoksaaa
Oo ellerine saglik sahada saglikli uzun yıllar olsun hep beraber mutlu olun insallah sende guzel bir is olur kuzumIyiyim canim cay iciyorum dun de annemin dogum gunuydu pasta yaptim kutladik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?