- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.841
Aaaa tamamYok canim Yorgun Savasciydim
:))) aynen bende konusmalri gorunce merak edip bakiyom sonradan cakiyor belli olmuyorki yeni kisilik gibi:)Aaaa tamamnickleri pek takip edemiyprm buan zarif yok sanirim o sandim ama sende yokmusun zatn simdi farkettim.. haber verin benm diye kaybediyorumm ben yaa
Oo ellerine saglik sahada saglikli uzun yıllar olsun hep beraber mutlu olun insallah sende guzel bir is olur kuzum
Aaaa tamamnickleri pek takip edemiyprm buan zarif yok sanirim o sandim ama sende yokmusun zatn simdi farkettim.. haber verin benm diye kaybediyorumm ben yaa
Ee napiyonz canlar... ben yattim otle internette vardi bakayim dedim. Kocam uzaklardaa evdee yalniz kaldik
Ben suan annmle uyuyorumbekledim uyusunda telin isigi gelmesin diye.. cokta kipirdamiyorum uyanmasib
Dimiiii evlenip gitsekte hep kucuk kizlariyizAyyy cok tatli bir goruntu canlandi gozumde.
Yok canim yorgun savaşçı diye bir arkadaş vardı o nick değiştirmiş te ilginç kız yapmış onu diyordum ..Eskisi neydi ben uzak kaldim tanimadim zatifincimi yoksaaa
Neyi kaybediyon anlamadım cnmAaaa tamamnickleri pek takip edemiyprm buan zarif yok sanirim o sandim ama sende yokmusun zatn simdi farkettim.. haber verin benm diye kaybediyorumm ben yaa
Nickler degisince kimin kim oldugunu kaybediyorumNeyi kaybediyon anlamadım cnm
Hımm .. tamam canim ..Nickler degisince kimin kim oldugunu kaybediyorum
Dolu dolu geçmiş ne güzel !! Sana iyi gelmiştir sınavlar , ev işleri derken ...Neeyin var canm
Kızlar bizde esimin arkadaşları ile waffle yemeye gittik
Ordan parkta eğlendik
Çok güzeldi..
Ayy!! Benimde annemle uyuduğum günler aklıma geldi..ah canim annem!!Ee napiyonz canlar... ben yattim otle internette vardi bakayim dedim. Kocam uzaklardaa evdee yalniz kaldik
Ben suan annmle uyuyorumbekledim uyusunda telin isigi gelmesin diye.. cokta kipirdamiyorum uyanmasib
Eski gunlerr daha guzeldiAyy!! Benimde annemle uyuduğum günler aklıma geldi..ah canim annem!!
Bekarlık günlerini diyorsun tabii ki canimEski gunlerr daha guzeldi
Aynn yada hic biseyi dert etmedigimoz cocukluk yillari ah ahBekarlık günlerini diyorsun tabii ki canim
Aynen bende çok özlüyorum ...Aynn yada hic biseyi dert etmedigimoz cocukluk yillari ah ah
Iyi geceler cnmmkCanim ben çıkıyorum grsrz insallah...iyi geceler...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?