- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.861
Anne ne mutlu seneler allah saglik versin canimIyiyim canim cay iciyorum dun de annemin dogum gunuydu pasta yaptim kutladik.
Gaz yapıcı ne yemiş olabilirsin ki?? Canim geçmiş olsun!!Selam kızlar.
Bu gece 4. Kez uyandım
Midem çok kötü.
Gaz sancim var. Ve beni kivrandiriyor
Gaz yapıcı ne yemiş olabilirsin ki?? Canim geçmiş olsun!!
Bazen yogurt boyle yapiyor gaz olup şişkinlik oluyir belki seninde yigurt migdeye veya bagirsaklara yaramiyodur die oyle olmuşturCanım bişey yemedim
Ki
Akşam ayıptır söylemesi tvk kızartma çok az yedim
Birde yoğurt
Meyve yedim bide
Bazen yogurt boyle yapiyor gaz olup şişkinlik oluyir belki seninde yigurt migdeye veya bagirsaklara yaramiyodur die oyle olmuştur
Tabiki olabilir canim belki koyun sutu sana iyi gelmiyordur bidaha yediginde rahatsiz olursan bilki ondandir canmbBusefer koyun sütünden yapmış kaynanam
Belki ondan olabilir..
Sanada tatlimGünaydın kızlar
Napiyon nasılsın bihterimSanada tatlim
Oh baya gezdirdin gelinin pesinde desene bizde ayni ev isleri sohbet koca falan gecinip gidiyoz bıraktığın yerdeyiz:)Hatunlar nasilsiniz?
Kac gündür ugrayamiyorum özledim sizi
Pazar dügün vardi. Dün de yorgunluktan kolumu kaldiramadimsadiclik bana göre degil bidaha yapmam heralde...
Siz neler yaptiniz?
Aynen cnm öyle oldu. Dügün güzel gecti de. Insallah mutlu olurlar en önemlisi bu.Oh baya gezdirdin gelinin pesinde desene bizde ayni ev isleri sohbet koca falan gecinip gidiyoz bıraktığın yerdeyiz:)
Valla ne olsun canim evdeyiz oyle klasik iste sen ne yapiyonNapiyon nasılsın bihterim
Bizde pek bisey yok bende iki kere sadic oldum guzeldi benim icin eee sen naptin dugun nasildi anlat bakalim dedikodulariHatunlar nasilsiniz?
Kac gündür ugrayamiyorum özledim sizi
Pazar dügün vardi. Dün de yorgunluktan kolumu kaldiramadimsadiclik bana göre degil bidaha yapmam heralde...
Siz neler yaptiniz?
Ben bebis suan iyi bende kahvalti yaptim uzandim ama isler beni bekliyor mutfak falan tamm canım sana kolay gelsin saatler olsun simdidenAynen cnm öyle oldu. Dügün güzel gecti de. Insallah mutlu olurlar en önemlisi bu.
Kolay gelsin cnm. Kendinin ve bebisin sagligi nasil?
Bende dün evde bisey yapmayinca bugüne kaldi. Kahvalti yaptik simdi süpürdüm. Silerim toz alirim dusumu alirim zaten aksam olur... yazmazsam merak etmeyin :*
Bende kalktim kahvaltimi yaptim yatagima gectim bugün yorgunluk var baya ev temizliycektim utu vardı mutfak :)Valla ne olsun canim evdeyiz oyle klasik iste sen ne yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?