Canım bişey yemedim
Ki
Akşam ayıptır söylemesi tvk kızartma çok az yedim
Birde yoğurt
Meyve yedim bide
Bazen yogurt boyle yapiyor gaz olup şişkinlik oluyir belki seninde yigurt migdeye veya bagirsaklara yaramiyodur die oyle olmuştur

Hatunlar nasilsiniz?
Kac gündür ugrayamiyorum özledim sizi

Pazar dügün vardi. Dün de yorgunluktan kolumu kaldiramadim sadiclik bana göre degil bidaha yapmam heralde...

Siz neler yaptiniz?
Oh baya gezdirdin gelinin pesinde desene bizde ayni ev isleri sohbet koca falan gecinip gidiyoz bıraktığın yerdeyiz:)

Oh baya gezdirdin gelinin pesinde desene bizde ayni ev isleri sohbet koca falan gecinip gidiyoz bıraktığın yerdeyiz:)
Aynen cnm öyle oldu. Dügün güzel gecti de. Insallah mutlu olurlar en önemlisi bu.

Kolay gelsin cnm. Kendinin ve bebisin sagligi nasil?

Bende dün evde bisey yapmayinca bugüne kaldi. Kahvalti yaptik simdi süpürdüm. Silerim toz alirim dusumu alirim zaten aksam olur... yazmazsam merak etmeyin :*

Hatunlar nasilsiniz?
Kac gündür ugrayamiyorum özledim sizi

Pazar dügün vardi. Dün de yorgunluktan kolumu kaldiramadim sadiclik bana göre degil bidaha yapmam heralde...

Siz neler yaptiniz?
Bizde pek bisey yok bende iki kere sadic oldum guzeldi benim icin eee sen naptin dugun nasildi anlat bakalim dedikodulari

Ben bebis suan iyi bende kahvalti yaptim uzandim ama isler beni bekliyor mutfak falan tamm canım sana kolay gelsin saatler olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…