- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.881
Belki bu olabilir..Busefer koyun sütünden yapmış kaynanam
Belki ondan olabilir..
Oooo dedikodular cokBizde pek bisey yok bende iki kere sadic oldum guzeldi benim icin eee sen naptin dugun nasildi anlat bakalim dedikodulari
Allaha sükür siz iyi olun da gerisi yapilir canim. Yorma kendini yavas yavas yaparsin isini.Ben bebis suan iyi bende kahvalti yaptim uzandim ama isler beni bekliyor mutfak falan tamm canım sana kolay gelsin saatler olsun simdiden
Olsun canim senin icin bir anı olduHatunlar nasilsiniz?
Kac gündür ugrayamiyorum özledim sizi
Pazar dügün vardi. Dün de yorgunluktan kolumu kaldiramadimsadiclik bana göre degil bidaha yapmam heralde...
Siz neler yaptiniz?
Sen nasıl istersen öyle yap canim...sipariş verilen yerler yok ise mecbur diktirecen..Kızlar terziyle konuştum
Düz kalem etek icin 25 e dikerim 1 metre kumas
Yarım metre sandy ya da penye dedi.
Kadın kendini çok ağırdan sattı.
Zorla 20 ye indi evime de uzak zaten.
Napsam kalıbını kendim çıkarıp diktirsem mi.
Eşimde uğraşma sipariş ver diyor.
Ama sipariş verilen yerler yok
Yavaş yavaş yap işte canim kendini yormadan ..Bisi etmedim temelim bugun:)
Oh oh keyifli sohbetler ..!!Kolay gelsin canım bende bende mutfagi topladım komsu gelcekmis cay koydum şimdi
Sağol canım geldi gitti teyzeler hep annem gibilr arada gelirler.Oh oh keyifli sohbetler ..!!
Kolay gelsin garii..Selaaamss nettiniz kizlaar. Ayy ben ben ölüyorum yorgunluktan. Maşallah baş agrım yok mide bulantim yok halsizlik yok. Ee ben bunları bulursam temizlik yapmadan durur muyum :) banyoya bi girdim Allah ne verdiyse :) bal dök yala oldu şimdi tek sıkıntı adam gelince duşa girecek gidecek güzelim banyo eline sağlıkben tek olsam kirlenmesin diye duş almazdım heralde o derece sonra daha bir sürü toplama işi yaptım ama kalanları başka gün yaparım çok yoruldum. Bide çok deterjan kokladım yaa bişey olmaz inşallah. Şimdi yemek yapıorum pilav yanında ızgara tavuk ve çorba ( cümlelerim devrik olmuş olabilir kusura bakmayın gari )
İyiymis canim..Sağol canım geldi gitti teyzeler hep annem gibilr arada gelirler.
Sen nasıl istersen öyle yap canim...sipariş verilen yerler yok ise mecbur diktirecen..
Sen naptın yaptın mı yemeklerini :)Kolay gelsin garii..
O aldığın hazır kalıp sana uymazsa ne olacak!!Canım etek 100 lira.
Ben 20 liraya kumaş
5 liraya penye
15 lirayada diktirsem
Daha ucuza gelcek
Ya da internetten hazır kalem etek alıp 20 liraya beline sadece penye alıp onu mu ekletsem
Benim yemeğim pişiyor canim .. tavuklu patates yaptım ..!Sen naptın yaptın mı yemeklerini :)
Eline sağlık.. her gün ne yemek yapsam diye düşünmek beni deli ediyorBenim yemeğim pişiyor canim .. tavuklu patates yaptım ..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?