- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.901
Ohoh missss olmustur mis maşallah kuzuma bende ole dus alirken temizlerim adam heryeri kopuk sanki kafasini degil duvarlari kopukluyor görünce arkasindan hiç temizlenmemis gibi:)Selaaamss nettiniz kizlaar. Ayy ben ben ölüyorum yorgunluktan. Maşallah baş agrım yok mide bulantim yok halsizlik yok. Ee ben bunları bulursam temizlik yapmadan durur muyum :) banyoya bi girdim Allah ne verdiyse :) bal dök yala oldu şimdi tek sıkıntı adam gelince duşa girecek gidecek güzelim banyo eline sağlıkben tek olsam kirlenmesin diye duş almazdım heralde o derece sonra daha bir sürü toplama işi yaptım ama kalanları başka gün yaparım çok yoruldum. Bide çok deterjan kokladım yaa bişey olmaz inşallah. Şimdi yemek yapıorum pilav yanında ızgara tavuk ve çorba ( cümlelerim devrik olmuş olabilir kusura bakmayın gari )
Hmmmm mis mis ellerine sağlıkBenim yemeğim pişiyor canim .. tavuklu patates yaptım ..!
Işte benim de korkum o :) sen nasılsın kuzum bugün biraz daha biseyler yiyebildin miOhoh missss olmustur mis maşallah kuzuma bende ole dus alirken temizlerim adam heryeri kopuk sanki kafasini degil duvarlari kopukluyor görünce arkasindan hiç temizlenmemis gibi:)
Ne yalan diyim yine bulantilari var kokulara aliyom tiskiniyom yemiyom bisi elimde degil napcami bilmiyom aynada yuzumun hayaleti çıktı resmen cokuklerdeyim bayaIşte benim de korkum o :) sen nasılsın kuzum bugün biraz daha biseyler yiyebildin mi
Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben kokmayan şeyler yemeye çalıştım hep. Çiğköfte cok yedim mesela ama etsiz olanini. Krep yapıp yiyordum o da mide bulantısı yapmadı bende. Ben herşeyi denedim midemi bulandiranlari tekrar yemedim. Sende dene her şeyi aç kalma. Meyve çok yiyorum mesela sende yemeye çalışNe yalan diyim yine bulantilari var kokulara aliyom tiskiniyom yemiyom bisi elimde degil napcami bilmiyom aynada yuzumun hayaleti çıktı resmen cokuklerdeyim baya
Masallah guzelim allah kuvvet vermis desene inşallah birsey olmaz ama yinede bu sagliksiz kokulara dikka et elerine saglik yemek yemeseydim gelirdim en sevdigim yemekleri yapmissin benum yerimede iki lokma yeeeSelaaamss nettiniz kizlaar. Ayy ben ben ölüyorum yorgunluktan. Maşallah baş agrım yok mide bulantim yok halsizlik yok. Ee ben bunları bulursam temizlik yapmadan durur muyum :) banyoya bi girdim Allah ne verdiyse :) bal dök yala oldu şimdi tek sıkıntı adam gelince duşa girecek gidecek güzelim banyo eline sağlıkben tek olsam kirlenmesin diye duş almazdım heralde o derece sonra daha bir sürü toplama işi yaptım ama kalanları başka gün yaparım çok yoruldum. Bide çok deterjan kokladım yaa bişey olmaz inşallah. Şimdi yemek yapıorum pilav yanında ızgara tavuk ve çorba ( cümlelerim devrik olmuş olabilir kusura bakmayın gari )
Çiğköfte severdim yiyemiiym ne yapcam herseyden tiskiniyom komsum pohca yapcak geldiginde dedim yapasim var ver ben dedi teyze un falan verdim yumurta :) inşallah atlatcam .Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben kokmayan şeyler yemeye çalıştım hep. Çiğköfte cok yedim mesela ama etsiz olanini. Krep yapıp yiyordum o da mide bulantısı yapmadı bende. Ben herşeyi denedim midemi bulandiranlari tekrar yemedim. Sende dene her şeyi aç kalma. Meyve çok yiyorum mesela sende yemeye çalış
Canim ben hic terziye elbise diktirmedim ama tanidigim coğu kişi yapar ben genelde magazalardan alirim internetten de siparis verebilirsin sefa merveden daha önce etek almisti kardesim ve teyzem guzel gelmisti ama yinedebiyj duşun orda alabilecegin uygun mağaza yokmuCanım etek 100 lira.
Ben 20 liraya kumaş
5 liraya penye
15 lirayada diktirsem
Daha ucuza gelcek
Ya da internetten hazır kalem etek alıp 20 liraya beline sadece penye alıp onu mu ekletsem
Ellerine saglik canimBenim yemeğim pişiyor canim .. tavuklu patates yaptım ..!
Sanirim biz butun kadinlari deli ediyorEline sağlık.. her gün ne yemek yapsam diye düşünmek beni deli ediyor
Yerim kuzum senin yerine de :)Masallah guzelim allah kuvvet vermis desene inşallah birsey olmaz ama yinede bu sagliksiz kokulara dikka et elerine saglik yemek yemeseydim gelirdim en sevdigim yemekleri yapmissin benum yerimede iki lokma yeee
Inşallah kuzum çıkarsan da ye. Ben bi makarnayı 2 kez çıkarıp 3.de yediğimi biliyorum. Zorla biraz pes etme hemenÇiğköfte severdim yiyemiiym ne yapcam herseyden tiskiniyom komsum pohca yapcak geldiginde dedim yapasim var ver ben dedi teyze un falan verdim yumurta :) inşallah atlatcam .
Aynen canım yine çok şükür Rabbime bize yemek yapacak nimetleri veriyor eksik birakmiyorSanirim biz butun kadinlari deli ediyor
Canim elinden geldigi kadar zorla yemeye calis ki bebiş ac kalmasin ve vitaminsiz kalmasin beynide gelişimi olsun ne yiyebiliyirsan yemeye caliş meyve, cerez salata yee bariNe yalan diyim yine bulantilari var kokulara aliyom tiskiniyom yemiyom bisi elimde degil napcami bilmiyom aynada yuzumun hayaleti çıktı resmen cokuklerdeyim baya
Çokk şukur tatlim rabbimeAynen canım yine çok şükür Rabbime bize yemek yapacak nimetleri veriyor eksik birakmiyor
Vallahi sizler olsaniz yerdim:) tek bole galibaCanim elinden geldigi kadar zorla yemeye calis ki bebiş ac kalmasin ve vitaminsiz kalmasin beynide gelişimi olsun ne yiyebiliyirsan yemeye caliş meyve, cerez salata yee bari
Aynen haklisim canım pes etmemek ama desem gayret yok bende yine cabaliycam bakalimInşallah kuzum çıkarsan da ye. Ben bi makarnayı 2 kez çıkarıp 3.de yediğimi biliyorum. Zorla biraz pes etme hemen
Allah kolaylık versin kuzumVallahi sizler olsaniz yerdim:) tek bole galiba
Aynen haklisim canım pes etmemek ama desem gayret yok bende yine cabaliycam bakalim
Bu haftaya kadar bende öyleydim. Yemeyi bile çoğunlukla eşim yaptı. Oğlum bile zayıfladı benim yüzünden her gören çok zayıflamış diyor vijdan yaptım artık kendime. Allaha şükür bu hafta yemek de temizlik de yapıorum. Oğluma çeşit çeşit yemek yapıyorum her şeyi yemiyor çünkü. Inşallah sende iyi olursun sabret. 15.haftadan sonra bişey kalmıyor zaten 1 hafta daha dayanSagol tadlim yarin güzel bir ise koyulcam esime yemek güzel evimi temizliycem utulerim var biraz bakcam kendime bugün kaldi yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?