Ohoh missss olmustur mis maşallah kuzuma bende ole dus alirken temizlerim adam heryeri kopuk sanki kafasini degil duvarlari kopukluyor görünce arkasindan hiç temizlenmemis gibi:)

Ohoh missss olmustur mis maşallah kuzuma bende ole dus alirken temizlerim adam heryeri kopuk sanki kafasini degil duvarlari kopukluyor görünce arkasindan hiç temizlenmemis gibi:)
Işte benim de korkum o :) sen nasılsın kuzum bugün biraz daha biseyler yiyebildin mi

Ne yalan diyim yine bulantilari var kokulara aliyom tiskiniyom yemiyom bisi elimde degil napcami bilmiyom aynada yuzumun hayaleti çıktı resmen cokuklerdeyim baya
Bende öyleydim seni çok iyi anlıyorum. Mesela ben kokmayan şeyler yemeye çalıştım hep. Çiğköfte cok yedim mesela ama etsiz olanini. Krep yapıp yiyordum o da mide bulantısı yapmadı bende. Ben herşeyi denedim midemi bulandiranlari tekrar yemedim. Sende dene her şeyi aç kalma. Meyve çok yiyorum mesela sende yemeye çalış

Masallah guzelim allah kuvvet vermis desene inşallah birsey olmaz ama yinede bu sagliksiz kokulara dikka et elerine saglik yemek yemeseydim gelirdim en sevdigim yemekleri yapmissin benum yerimede iki lokma yeee

Çiğköfte severdim yiyemiiym ne yapcam herseyden tiskiniyom komsum pohca yapcak geldiginde dedim yapasim var ver ben dedi teyze un falan verdim yumurta :) inşallah atlatcam .

Canım etek 100 lira.

Ben 20 liraya kumaş
5 liraya penye
15 lirayada diktirsem
Daha ucuza gelcek

Ya da internetten hazır kalem etek alıp 20 liraya beline sadece penye alıp onu mu ekletsem
Canim ben hic terziye elbise diktirmedim ama tanidigim coğu kişi yapar ben genelde magazalardan alirim internetten de siparis verebilirsin sefa merveden daha önce etek almisti kardesim ve teyzem guzel gelmisti ama yinedebiyj duşun orda alabilecegin uygun mağaza yokmu

Çiğköfte severdim yiyemiiym ne yapcam herseyden tiskiniyom komsum pohca yapcak geldiginde dedim yapasim var ver ben dedi teyze un falan verdim yumurta :) inşallah atlatcam .
Inşallah kuzum çıkarsan da ye. Ben bi makarnayı 2 kez çıkarıp 3.de yediğimi biliyorum. Zorla biraz pes etme hemen

Ne yalan diyim yine bulantilari var kokulara aliyom tiskiniyom yemiyom bisi elimde degil napcami bilmiyom aynada yuzumun hayaleti çıktı resmen cokuklerdeyim baya
Canim elinden geldigi kadar zorla yemeye calis ki bebiş ac kalmasin ve vitaminsiz kalmasin beynide gelişimi olsun ne yiyebiliyirsan yemeye caliş meyve, cerez salata yee bari

Canim elinden geldigi kadar zorla yemeye calis ki bebiş ac kalmasin ve vitaminsiz kalmasin beynide gelişimi olsun ne yiyebiliyirsan yemeye caliş meyve, cerez salata yee bari
Vallahi sizler olsaniz yerdim:) tek bole galiba
Inşallah kuzum çıkarsan da ye. Ben bi makarnayı 2 kez çıkarıp 3.de yediğimi biliyorum. Zorla biraz pes etme hemen
Aynen haklisim canım pes etmemek ama desem gayret yok bende yine cabaliycam bakalim

Sagol tadlim yarin güzel bir ise koyulcam esime yemek güzel evimi temizliycem utulerim var biraz bakcam kendime bugün kaldi yine:)
Bu haftaya kadar bende öyleydim. Yemeyi bile çoğunlukla eşim yaptı. Oğlum bile zayıfladı benim yüzünden her gören çok zayıflamış diyor vijdan yaptım artık kendime. Allaha şükür bu hafta yemek de temizlik de yapıorum. Oğluma çeşit çeşit yemek yapıyorum her şeyi yemiyor çünkü. Inşallah sende iyi olursun sabret. 15.haftadan sonra bişey kalmıyor zaten 1 hafta daha dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…