- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.921
Canim ben hic terziye elbise diktirmedim ama tanidigim coğu kişi yapar ben genelde magazalardan alirim internetten de siparis verebilirsin sefa merveden daha önce etek almisti kardesim ve teyzem guzel gelmisti ama yinedebiyj duşun orda alabilecegin uygun mağaza yokmu
Aslinda eskiden hamile kiyafetleri cok kistliydi simdi cok sukur yinede cogu kiyafet bulabiliyorsun insallah sende halldersin canim yaaKuzum hamile kalem eteği yok ki
O yüzden alıp beline kemer ekletcem
Allah razi olsun canım Allah da senin tüm dualarını kabul etsin inşallahKuran okudum T Tatlianne20gulse14 B Bugunneselibirgun sizler icin bol bol dua ettim bebişlerinizi saglicskla kucaginiza alasiniz die inşallah aminnn
Amin insallah canimAllah razi olsun canım Allah da senin tüm dualarını kabul etsin inşallah
Aynen canimOlsun canim senin icin bir anı oldu
Ellerine saglik kuzu iyi sohbet ettiniz mi?Kolay gelsin canım bende bende mutfagi topladım komsu gelcekmis cay koydum şimdi
Oh ellerine kollarine saglik canimSelaaamss nettiniz kizlaar. Ayy ben ben ölüyorum yorgunluktan. Maşallah baş agrım yok mide bulantim yok halsizlik yok. Ee ben bunları bulursam temizlik yapmadan durur muyum :) banyoya bi girdim Allah ne verdiyse :) bal dök yala oldu şimdi tek sıkıntı adam gelince duşa girecek gidecek güzelim banyo eline sağlıkben tek olsam kirlenmesin diye duş almazdım heralde o derece sonra daha bir sürü toplama işi yaptım ama kalanları başka gün yaparım çok yoruldum. Bide çok deterjan kokladım yaa bişey olmaz inşallah. Şimdi yemek yapıorum pilav yanında ızgara tavuk ve çorba ( cümlelerim devrik olmuş olabilir kusura bakmayın gari )
Kuran okudum T Tatlianne20gulse14 B Bugunneselibirgun sizler icin bol bol dua ettim bebişlerinizi saglicskla kucaginiza alasiniz die inşallah aminnn
Afiyet olsun canim iyi yapmışsınız :)Aynen canim
Ellerine saglik kuzu iyi sohbet ettiniz mi?
Oh ellerine kollarine saglik canimerkekler öyle düsünmüyor malesef
Biz bugün disardan siparis verdik.
Kuzum yaa kıyamam sana üzülme. Yine çok uygun almışsın. Anneler keşke hep yakınımız da yanımızda olsa o zaman hiç kimseye muhtaç olmayız.. Benim de ilk hamileliğimde 1 tane elbisem 2 tane bluzum vardı onları giydim hep etek falan bişey alamadım para yönünden çok sıkışıktık o zamanlar. Sende sıkma canını biliyorum insan almak değişik giymek istiyor ama bazen olmuyor üzülmeAllah razı olsun canım.
Bende alışverişe gittim
35 liraya bol elbise 15 liraya pantolon aldım esofman gibi
20 liraya kumaş aldım
Eve geldim sinirden ağladım
Dışarı çıkıcam üstumee göre bisey yok.
Kişi atlattık.
Yaz geldi.
Yazlik Pardesulerim olmuyorneyse
Bol elbise giydim çıktım kaynanama.
Onlarda abiye bakmışlar görümceme.
Mezuniyette giysin diye.
Benim o kadar ihtiyacım var bazı şeylere görmezden geliyorlar.
Sinir oluyorum.
Keşke annem yanımda olsaydı diyorum.
Gorumceme bişey alırken ne kadar heyecanlanıyor kaynanam.
Bana gelince yok.
Kendime aldklarimida kiziyor.
Kuzum ben hamile elbisesi sevmiyorumKuzum yaa kıyamam sana üzülme. Yine çok uygun almışsın. Anneler keşke hep yakınımız da yanımızda olsa o zaman hiç kimseye muhtaç olmayız.. Benim de ilk hamileliğimde 1 tane elbisem 2 tane bluzum vardı onları giydim hep etek falan bişey alamadım para yönünden çok sıkışıktık o zamanlar. Sende sıkma canını biliyorum insan almak değişik giymek istiyor ama bazen olmuyor üzülme
Arkadaşın akraba biri yok mu tak yanına götür. Bende hamile elbisesi sevmiyorum senin dediğin gibi aliyorumKuzum ben hamile elbisesi sevmiyorum
Büyük alıyorum beden olarak daha uygun oliyor
Sıkisikta değiliz ama yanımda destekcim yol gosterenim yok
Canim benim kiyamam sana üzme o tatli canini. Esyalari uyguna almisin. Bak bulmusun birsey bile olsa. Bosver bekleme kayinvalidenden bisey. Yeri ve zamani geldiginde lafini söylersin elbette.Allah razı olsun canım.
Bende alışverişe gittim
35 liraya bol elbise 15 liraya pantolon aldım esofman gibi
20 liraya kumaş aldım
Eve geldim sinirden ağladım
Dışarı çıkıcam üstumee göre bisey yok.
Kişi atlattık.
Yaz geldi.
Yazlik Pardesulerim olmuyorneyse
Bol elbise giydim çıktım kaynanama.
Onlarda abiye bakmışlar görümceme.
Mezuniyette giysin diye.
Benim o kadar ihtiyacım var bazı şeylere görmezden geliyorlar.
Sinir oluyorum.
Keşke annem yanımda olsaydı diyorum.
Gorumceme bişey alırken ne kadar heyecanlanıyor kaynanam.
Bana gelince yok.
Kendime aldklarimida kiziyor.
Gülüp geçiyor ya da laf söylüyor..Canim benim kiyamam sana üzme o tatli canini. Esyalari uyguna almisin. Bak bulmusun birsey bile olsa. Bosver bekleme kayinvalidenden bisey. Yeri ve zamani geldiginde lafini söylersin elbette.
Akraba olarak bi kaynanam var işteArkadaşın akraba biri yok mu tak yanına götür. Bende hamile elbisesi sevmiyorum senin dediğin gibi aliyorum
Ayy o da hic cekilmez tatlim yaGülüp geçiyor ya da laf söylüyor..
Ne anlamı varki
Ondan beklemiyorum ama annemde yanımda yok.
Keşke biraz yön gosterseydi
Fesatligina yapiyor demek ki. Allah onu islah etsin. Seni kendi kizinin yerine koysun biraz. Yarin görümcene aynisi yapilsa hic hosuna gitmez kayinvalideninüAkraba olarak bi kaynanam var işte
Babamın eşinin minik bebeği var.
Kaynanama söylesem ki kıyafet ihtiyacının olduğunu biliyor ama yinede gidelim demiyor.
Sıkma canını çık kafana ne yatarsa onu alAkraba olarak bi kaynanam var işte
Babamın eşinin minik bebeği var.
Kaynanama söylesem ki kıyafet ihtiyacının olduğunu biliyor ama yinede gidelim demiyor.
Ayy o da hic cekilmez tatlim yaallah kolaylik versin. Esin bisey demiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?