Ben olsam bende milletin eskisini giymem. Kadin öyle diyor kv yaninda aslinda kv anlamasi gerekiyor ama anlamamzliktan geliyor.
Cnm biliyorum esini düsünüyorsun ama arda bir internete bak uygun biseyler bulursun belki.
Kk da da sorabilirsin güzel h.kiyafetler nerede var diye

Esin pazarda tek mi duruyor. Sende onun gittiği bi pazara gitsen çok uyguna kıyafet alırsın hem. Hemde esin yanında olur birlikte karar vermiş olursunuz

Kv anlayacagina aksine
Evet çok güzeldi diye onaylıyor.

Hamilelik kiyafetkerimi bulamiyosun canim sanirim o kadar kilolu biri degilsin bu zamn da ne kadar kilolu kisi gordum cok rahat giyiniyolar hamilelik te hep boydan elbise giyerek geziyolar pardesu bulamassin ama hirka yelek panço şall tarzi ustluklerle anca uzerine alip disari cikabilirsin ve canim genelde kaynanalar kendi kizlarina alirken ihtiyac ama geline bişey alrken masraf olarak gorur bu ne sende son nede ilk olcak malesef boşver onlari takma kendin alabildigin kadar kendine almaya caliş

Doğru söze ne hacet..!!

Güzel günlerde giy.. insallah canim..
Kuzum ben hamile elbisesi sevmiyorum
Büyük alıyorum beden olarak daha uygun oliyor
Sıkisikta değiliz ama yanımda destekcim yol gosterenim yok
Canim sen kendine yetersin evelallah.. sen güzelini al ki , gözleri kalsın..
Bende kendime bugün bitane yazlik elbise aldiM. Ilk görüste ask denebilir yani
Çok guzelmis canim güle güle giy .. insallah
Elin eskisini napican güzelim bosver ...

Bu yasadiklarimsan sonra valla canim ben etrafimdakilere diyorum cimri olmayin kendi nefsinize kiyamamazlk yapmayinn alin giyin gitsin boşver sen onlari kenddin al giy onlrda baksin

Bu yasadiklarimsan sonra valla canim ben etrafimdakilere diyorum cimri olmayin kendi nefsinize kiyamamazlk yapmayinn alin giyin gitsin boşver sen onlari kenddin al giy onlrda baksin
Doğru diyosun
Eşime söyledim
O kadının dediğini.
Sen yokluk gormememissin o zaman dedi.
Bende gördüm ama yinede elin eskisine minnet etmedim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…