- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.961
Napiyon nasilsn kuzumGunaydin tatlim
Ya burada gunes acmis ama kar yok gitti bitti kar:)Kizlar gunaydin bu sabah kalktim baktim kar yagmiş ama simdi gunes acmis cok guzel gunesli ve karli
Daha yeni kalktim tatlim bizim evin yarisi kahvalti etmiş bile okula gittiler annem kuran okuyor bende bir cay icerim simdi sen nie bu sabah kalktin yatsaydin daha erken bir saat sonra kalkardinNapiyon nasilsn kuzum
Valla bizede şok oldu ama allhin mevsimi nasil olur bilinmez zaten aksam firtina vardi sabahta boyle isteYa burada gunes acmis ama kar yok gitti bitti kar:)
Bende adama ekmek arasi yaptim caylan yedi eskisi gibi kahvalti hazirlamiyom o gitti biraz daha yatarim kalkarim bakayim dedim hadi sana afiyet bal seker olsun kuzum❤❤Daha yeni kalktim tatlim bizim evin yarisi kahvalti etmiş bile okula gittiler annem kuran okuyor bende bir cay icerim simdi sen nie bu sabah kalktin yatsaydin daha erken bir saat sonra kalkardin
Aynen ole ya rabbim bilir kimse bilmez.❤Valla bizede şok oldu ama allhin mevsimi nasil olur bilinmez zaten aksam firtina vardi sabahta boyle iste
GünaydınlarGünaydın ponciklerim evimin neşe kaynaklarii gunaydinnnn
Afiyet olsunGunaydin tontis pontisler diyerek sizd sevimli bir günaydın vereyim
Bu gece daha az uyandım
Sabah 7 den önce kalktım
Sonra uyumaya çalıştım
9 'dan önce kahvaltı hazırladim eşim ekmek almaya gitti bakalım gelcek
Sağol canmAfiyet olsun
Kv anlayacagina aksine
Evet çok güzeldi diye onaylıyor.
Guzelmis canm gule gule giy
Tsk ederim ponciklerGüzel günlerde giy.. insallah canim..
Canim sen kendine yetersin evelallah.. sen güzelini al ki , gözleri kalsın..
Çok guzelmis canim güle güle giy .. insallah
Elin eskisini napican güzelim bosver ...
Haklisin cnm. Benim anneannem herzaman diyordu gencken ne istiyorsaniz yiyin icin giyin yaslaninca istahin kesiliyor yiyemiyorsun .. hep o aklima gelir sonucta bu zamanlarimiza geri dönmicez. Asiriya kacmadan aliyorum ben.Bu yasadiklarimsan sonra valla canim ben etrafimdakilere diyorum cimri olmayin kendi nefsinize kiyamamazlk yapmayinn alin giyin gitsin boşver sen onlari kenddin al giy onlrda baksin
Sabah serifleriniznaydin olsun premsesGünaydın ponciklerim evimin neşe kaynaklarii gunaydinnnn
Kizlar gunaydin bu sabah kalktim baktim kar yagmiş ama simdi gunes acmis cok guzel gunesli ve karli
Nesen artsin insallah canimGunaydin tontis pontisler diyerek sizd sevimli bir günaydın vereyim
Bu gece daha az uyandım
Sabah 7 den önce kalktım
Sonra uyumaya çalıştım
9 'dan önce kahvaltı hazırladim eşim ekmek almaya gitti bakalım gelcek
Benim bildigim yok canim. HayirdirKizlarr birşey sorucam ; aranızda vertigo ( iç kulak kristal kayması) yaşayan var mi? Veya ailesinde ....??
Günaydın Herkese
Agri dogubeyazitSağol canm
Ora neresi hem kar yağmış hem gunees
Günaydın canım ❤Gunaydın bayanlar
Iyi yaparsin cnm. Eger bulursan gösterirsin onlara :)Aman ya görümceemler bugun carsiya gitcekti
renk attım sendy ya da penye kumaş yarim metre alır mısınız diye
Tamam deid
Şimdi mesaj attı
Bütün kumascilara sormuş
Yokmuş
Bende bugün gidicem alicam.
Dunn kuyumcuca yüzüğünü unuttum onu alicam
Hemde gerçekten yok mu görcem.
Günaydin canGunaydın bayanlar
Iyi yaparsin cnm. Eger bulursan gösterirsin onlara :)
Günaydin can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?