Daha yeni kalktim tatlim bizim evin yarisi kahvalti etmiş bile okula gittiler annem kuran okuyor bende bir cay icerim simdi sen nie bu sabah kalktin yatsaydin daha erken bir saat sonra kalkardin
Bende adama ekmek arasi yaptim caylan yedi eskisi gibi kahvalti hazirlamiyom o gitti biraz daha yatarim kalkarim bakayim dedim hadi sana afiyet bal seker olsun kuzum❤❤

Afiyet olsun

Kv anlayacagina aksine
Evet çok güzeldi diye onaylıyor.

Guzelmis canm gule gule giy

Güzel günlerde giy.. insallah canim..

Canim sen kendine yetersin evelallah.. sen güzelini al ki , gözleri kalsın..

Çok guzelmis canim güle güle giy .. insallah

Elin eskisini napican güzelim bosver ...
Tsk ederim poncikler daha güzelleri sizin olur insallah
Bu yasadiklarimsan sonra valla canim ben etrafimdakilere diyorum cimri olmayin kendi nefsinize kiyamamazlk yapmayinn alin giyin gitsin boşver sen onlari kenddin al giy onlrda baksin
Haklisin cnm. Benim anneannem herzaman diyordu gencken ne istiyorsaniz yiyin icin giyin yaslaninca istahin kesiliyor yiyemiyorsun .. hep o aklima gelir sonucta bu zamanlarimiza geri dönmicez. Asiriya kacmadan aliyorum ben.

Günaydın ponciklerim evimin neşe kaynaklarii gunaydinnnn
Sabah serifleriniznaydin olsun premses

Kizlar gunaydin bu sabah kalktim baktim kar yagmiş ama simdi gunes acmis cok guzel gunesli ve karli
Ayyy cok güzellll burada yagmur var
Günaydin bu arada

Nesen artsin insallah canim hayirli sabahlar. Afiyet bal seker olsun

Kizlarr birşey sorucam ; aranızda vertigo ( iç kulak kristal kayması) yaşayan var mi? Veya ailesinde ....??
Benim bildigim yok canim. Hayirdir

Günaydın Herkese

Günayyyydiiiiiinnn

Iyi yaparsin cnm. Eger bulursan gösterirsin onlara :)

Gunaydın bayanlar
Günaydin can

Iyi yaparsin cnm. Eger bulursan gösterirsin onlara :)

Günaydin can

Aynen.
Kumascilarda kumaşla gidip alınırsa daha kolay bulunur demiş.
Iyide ben o kumaştan değil
Renk olarak benzer olsun dedim zaten

Milletten bişey isteyince böyle oluyor zaten.
Puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…