- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.981
Malesef ki kemdi işinj kendin gorcen bu zamandaAynen.
Kumascilarda kumaşla gidip alınırsa daha kolay bulunur demiş.
Iyide ben o kumaştan değil
Renk olarak benzer olsun dedim zaten
Milletten bişey isteyince böyle oluyor zaten.
Puff
Bende hava güneş ama rüzgar var bulasilarim duruyor meyve su bisiler yedim uzandim bisi yapasim gelmiyor bole oluor bugün evleri temizliycektim:)Elektoriklerimiz yok geceden beri oyle guneste cay icip bahcede oturuyoruz canim sen napiyon T Tatlianne20
Günaydın canım ❤
Iyi yaparsin cnm. Eger bulursan gösterirsin onlara :)
Günaydin can
Iiyiz kuzm oturuyorz tv bakiyom mugeye sen kuzmNasılsınız kızlar
Iiyiz kuzm oturuyorz tv bakiyom mugeye sen kuzm
Kız tahmini dedi tam demedi ayin 10da randevum var ozaman net belli olur insallah sağlıklı bir haber alırimBende tv cnm. Senin bebişin cinsiyeti belli mi
Onun icin kendi isimi kendim yaparim.Aynen.
Kumascilarda kumaşla gidip alınırsa daha kolay bulunur demiş.
Iyide ben o kumaştan değil
Renk olarak benzer olsun dedim zaten
Milletten bişey isteyince böyle oluyor zaten.
Puff
Koltukta keyif yapiyorum cnm senNapiyoniz nasilsiniz kizlar
Kız tahmini dedi tam demedi ayin 10da randevum var ozaman net belli olur insallah sağlıklı bir haber alırim
Suan isim falan dusunemiyorum ne olduğu belli degil çünkü saglik sorunları da var sonuç bekliyom isim falan herseyi bıraktımİnşallah cnm. İsim düşündun mu
Bende aynıyım canım bi komşu gelcek ile oturmaya uzaniyom ole[/QUOTE]Suan isim falan dusunemiyorum ne olduğu belli degil çünkü saglik sorunları da var sonuç bekliyom isim falan herseyi bıraktım
Koltukta keyif yapiyorum cnm sen
Bende aynıyım canım bi komşu gelcek ile oturmaya uzaniyom ole[/QUOTE]Suan isim falan dusunemiyorum ne olduğu belli degil çünkü saglik sorunları da var sonuç bekliyom isim falan herseyi bıraktım
Koltukta keyif yapiyorum cnm sen
Canim hergün bir odanı temizlesen bitirirsin ..yavaş yavaş halılarını komşular silkeyebilir.. yok mu yardım edecek ??Bende aynıyım canım bi komşu gelcek ile oturmaya uzaniyom ole
Çok var yardim etcek ben dimiyom.[/QUOTE]Canim hergün bir odanı temizlesen bitirirsin ..yavaş yavaş halılarını komşular silkeyebilir.. yok mu yardım edecek ??
Tsk ederim ponciklerdaha güzelleri sizin olur insallah
Haklisin cnm. Benim anneannem herzaman diyordu gencken ne istiyorsaniz yiyin icin giyin yaslaninca istahin kesiliyor yiyemiyorsun .. hep o aklima gelir sonucta bu zamanlarimiza geri dönmicez. Asiriya kacmadan aliyorum ben.
Sabah serifleriniznaydin olsun premses
Ayyy cok güzellll burada yagmur var
Günaydin bu arada
Nesen artsin insallah canimhayirli sabahlar. Afiyet bal seker olsun
Benim bildigim yok canim. Hayirdir
Günayyyydiiiiiinnn
Tatilde eşin de yardım edebilir .. !![/QUOTE]Çok var yardim etcek ben dimiyom.
Iyim cnm dinleniyorum bol bol dicem yalan olurNapıyorsun canım iyimisin konuşmayalı
Bugünkü menüm: pilav üstü et, salataNe yemek yapirsiiz bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?