- 8 Mart 2013
- 381
- 988
- 313
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.001
Iyim cnm dinleniyorum bol bol dicem yalan olursabahtan beri ayaktayim. Camasir yika, esime kahvalti hazirla, mutfagi topla, evi süpür, camasirlari ser, sonra kalkip yemek yapicam..
aksama kardesim gelicek film izlicez
Bugünkü menüm: pilav üstü et, salata
Sen ne yapican cnm
Kolay gelsin cnm yaa anliyorum seni bana da olmustu gecmis zamanda öyle. Kimse 4/4lük degil ki korkma kovmazbende sürekli fatura kes fiyalarları kontrol et telefonlara bak daha birsürü şey bide yanlış fatura kestim moral sıfır patron denen adam beni kovmassa iyidir.
ne filmi izliyeceksiniz
Kolay gelsin cnm yaa anliyorum seni bana da olmustu gecmis zamanda öyle. Kimse 4/4lük degil ki korkma kovmaz
Daha bilmiyoruz cnm
Bisey olmaz ozaman kuzum sikma tatli caniniyani kovmaz herhalde 3. senem bi kere daha yapmıştım böyle hata uyardı sadece daha faturayı görmedi sadece biliyor yanlış kestiğimi
Bisey olmaz ozaman kuzum sikma tatli canini
Bugün yine üsümem üstümde yaa off
Nedir bu halimiz yawbende de var aynı durum surdan suraya gidecek halim yok
ne filmi izliyeceksiniz kardeşinle
Benim annem ve teyzemde oldu canım çok zor bi hastalık.Kizlarr birşey sorucam ; aranızda vertigo ( iç kulak kristal kayması) yaşayan var mi? Veya ailesinde ....??
Jet hatunNasılsınız canlarım. Ben sabahtan kalktım evimi süpürdüm sildim gezmeye gittim. 4 buçukta geldim hemen yemek yaptım sofrayı kurdum adam aradı 6 bucukta gelcem diye. Yemekler soğuduğunda ben hiç sevmiyorum bide çok acıktım oturduk yedik oğlumla. Size bakayım dedim bi. Gittiğim yerde de yiyecegim hiç bişey yoktu bi tek sarma ve pastadan yedim o da doymadim
Vitamin içiyorum ya o enerji yapıyor galiba bana. Normalde bu kadar şey yapıp yığılırım ama şimdi hamile olduğum halde masallahim var aman nazar değmesinJet hatunmasallah sana kiz.
Bende bugün 2 makine camasir yikadim serdim.
15-20 dakika sonra yemek yaparim.
Tütütüt masallah allah nazarlardan saklasinVitamin içiyorum ya o enerji yapıyor galiba bana. Normalde bu kadar şey yapıp yığılırım ama şimdi hamile olduğum halde masallahim var aman nazar değmesin
Ayy inşallah canım yaa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimiTütütüt masallah allah nazarlardan saklasin
Devam et böyle kuzumm
Hadi kolay gele :)Kizceler bana müsade. Mutfak beni bekliyor
Oohhh iyi gezmişsin canim afiyet olsun iyi etmişsin soguyunca gercekten o lezzet gidiyorNasılsınız canlarım. Ben sabahtan kalktım evimi süpürdüm sildim gezmeye gittim. 4 buçukta geldim hemen yemek yaptım sofrayı kurdum adam aradı 6 bucukta gelcem diye. Yemekler soğuduğunda ben hiç sevmiyorum bide çok acıktım oturduk yedik oğlumla. Size bakayım dedim bi. Gittiğim yerde de yiyecegim hiç bişey yoktu bi tek sarma ve pastadan yedim o da doymadim
Vitamin içiyorum ya o enerji yapıyor galiba bana. Normalde bu kadar şey yapıp yığılırım ama şimdi hamile olduğum halde masallahim var aman nazar değmesin
Kolay gelsin canim benide bekliyor ama bakalim ne yemek yapcamKizceler bana müsade. Mutfak beni bekliyor
Ellerinesağlık Canim m. firina patatesli tavuk attim pilav corba salata var.Iyim cnm dinleniyorum bol bol dicem yalan olursabahtan beri ayaktayim. Camasir yika, esime kahvalti hazirla, mutfagi topla, evi süpür, camasirlari ser, sonra kalkip yemek yapicam..
aksama kardesim gelicek film izlicez
Bugünkü menüm: pilav üstü et, salata
Sen ne yapican cnm
Aynen kuzum valla normalde beklerim de bugün beklemedim yedim artık. Geldi şimdi eşim yiyor yemeğiniOohhh iyi gezmişsin canim afiyet olsun iyi etmişsin soguyunca gercekten o lezzet gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?