bende sürekli fatura kes fiyalarları kontrol et telefonlara bak daha birsürü şey bide yanlış fatura kestim moral sıfır patron denen adam beni kovmassa iyidir.

ne filmi izliyeceksiniz

bende sürekli fatura kes fiyalarları kontrol et telefonlara bak daha birsürü şey bide yanlış fatura kestim moral sıfır patron denen adam beni kovmassa iyidir.

ne filmi izliyeceksiniz
Kolay gelsin cnm yaa anliyorum seni bana da olmustu gecmis zamanda öyle. Kimse 4/4lük degil ki korkma kovmaz
Daha bilmiyoruz cnm

Kolay gelsin cnm yaa anliyorum seni bana da olmustu gecmis zamanda öyle. Kimse 4/4lük degil ki korkma kovmaz
Daha bilmiyoruz cnm

yani kovmaz herhalde 3. senem bi kere daha yapmıştım böyle hata uyardı sadece daha faturayı görmedi sadece biliyor yanlış kestiğimi

bende de var aynı durum surdan suraya gidecek halim yok
ne filmi izliyeceksiniz kardeşinle
Nedir bu halimiz yaw simdi kalkip yemek nasil yapicam diye düsünüyorum resmen gözümde büyüyor valla

Hangi filmi izleyecegimize karar vermedik daha cnm. Hele bi gelsin de düsünücez öyle

Nasılsınız canlarım. Ben sabahtan kalktım evimi süpürdüm sildim gezmeye gittim. 4 buçukta geldim hemen yemek yaptım sofrayı kurdum adam aradı 6 bucukta gelcem diye. Yemekler soğuduğunda ben hiç sevmiyorum bide çok acıktım oturduk yedik oğlumla. Size bakayım dedim bi. Gittiğim yerde de yiyecegim hiç bişey yoktu bi tek sarma ve pastadan yedim o da doymadim

Jet hatun masallah sana kiz.
Bende bugün 2 makine camasir yikadim serdim.
15-20 dakika sonra yemek yaparim.

Jet hatun masallah sana kiz.
Bende bugün 2 makine camasir yikadim serdim.
15-20 dakika sonra yemek yaparim.
Vitamin içiyorum ya o enerji yapıyor galiba bana. Normalde bu kadar şey yapıp yığılırım ama şimdi hamile olduğum halde masallahim var aman nazar değmesin

Oohhh iyi gezmişsin canim afiyet olsun iyi etmişsin soguyunca gercekten o lezzet gidiyor

Ellerinesağlık Canim m. firina patatesli tavuk attim pilav corba salata var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…