- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.021
Onun icin kendi isimi kendim yaparim.
Koltukta keyif yapiyorum cnm sen
Nasılsınız canlarım. Ben sabahtan kalktım evimi süpürdüm sildim gezmeye gittim. 4 buçukta geldim hemen yemek yaptım sofrayı kurdum adam aradı 6 bucukta gelcem diye. Yemekler soğuduğunda ben hiç sevmiyorum bide çok acıktım oturduk yedik oğlumla. Size bakayım dedim bi. Gittiğim yerde de yiyecegim hiç bişey yoktu bi tek sarma ve pastadan yedim o da doymadim
Canim benimde kv muzdarip bu rahatsızlıktan onunkisi arada devam ediyor...!!Benim annem ve teyzemde oldu canım çok zor bi hastalık.
Masallah cnmNasılsınız canlarım. Ben sabahtan kalktım evimi süpürdüm sildim gezmeye gittim. 4 buçukta geldim hemen yemek yaptım sofrayı kurdum adam aradı 6 bucukta gelcem diye. Yemekler soğuduğunda ben hiç sevmiyorum bide çok acıktım oturduk yedik oğlumla. Size bakayım dedim bi. Gittiğim yerde de yiyecegim hiç bişey yoktu bi tek sarma ve pastadan yedim o da doymadim
Etek işini hallettiğine sevindim canim.. sonunda ..Kızlar terzi işini hallettim.
eteğimi görürdüm
Kalıbını çıkarıp yapcak
Hemde 9 lira ya falan çıkcak
No4malde almiyomus
Geri cevirmemek için aldı beni bu sefer.
Canim benimde kv muzdarip bu rahatsızlıktan onunkisi arada devam ediyor...!!
Masallah cnm
Etek işini hallettiğine sevindim canim.. sonunda ..
Benim annemde tekrarlamadı çok şükür. Inşallah tekrarlamaz da yani. Size de geçmiş olsun canimCanim benimde kv muzdarip bu rahatsızlıktan onunkisi arada devam ediyor...!!
Masallah cnm
Etek işini hallettiğine sevindim canim.. sonunda ..
Ohh sana da maşallah kuzum :)Bende evi toparladım
çamaşırları yerleştirdim
Çamaşır
Yıkadım. Astım mutfaktaki dolaaplari yağ lekelerini sildim
Hazırlandım kumaş aldım
Yüzüğümü aldim babanneme gittim orda rapor yazdım terziye uğradım eve geldim
Iyi hadi sevindim gönlüne göre olur inşallah canım Allah içine sindirsinKızlar terzi işini hallettim.
eteğimi görürdüm
Kalıbını çıkarıp yapcak
No4malde almiyomus
Eşin tek dışarı çıkmanı pek istemiyor sanki kıskançlıktan mi yoksa kısıtlıyor muCanım bende hep kendim yaparım
Eşim işte bişey olmaz der nasıl olsa gitcekler der.
Bugün tsort almak için eve geldi. Bende dışarı gidip alacagimi söyledim mesela.
Annemler orda niye onlara soylemiyosun diye bana kızdı.
Bende söyledim ama bulamamislar koskoca kemeraltindaki kumascilarda dedim. Bende hem yuzugmuu alicam hem de kumas alip gelcem dedim
Hayırlı akşamlar canikom nasılsınHayırlı akşamlar kızlar
Yemek yedik kuzum bizimki is gelince çıktı namazi kıldım dua topikte dur okuncak fiil 111 tane onu okuyom abdest varken tesbitle 100 okudum 11 tane daha okuyomHayırlı akşamlar canikom nasılsın
Hayırlı akşamlar boncuğumIyi aksmalar canlar
Eşin tek dışarı çıkmanı pek istemiyor sanki kıskançlıktan mi yoksa kısıtlıyor mu
Anladım canım. Olsun sen de ona göre ayarlarsın artık kendiniAynen istemez pek arkadaşlarımla görüşmemi de fazla istemez ama öyle kesin bir sınır koymaz
Hava bugün çok sıcaktı ya
Ondan çıkma demişti
Allah kabul etsin canımYemek yedik kuzum bizimki is gelince çıktı namazi kıldım dua topikte dur okuncak fiil 111 tane onu okuyom abdest varken tesbitle 100 okudum 11 tane daha okuyom
Canimm pilav üstü kusbasi et ve salata yaptim bugün. Öglen de de makarna üstüne yogurt onun üzerine kavrulmus salca cok severimAyy inşallah canım yaa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimiSen ne yemek yapacaksın bana da yarın için fikir olsun :)
Ohhh yarin bende yapabilirim bunu bakEllerinesağlık Canim m. firina patatesli tavuk attim pilav corba salata var.
Iyi yapmisin canim güle güle iyi günlerde giyersin insallah cok sevindim senin adinaKızlar terzi işini hallettim.
eteğimi görürdüm
Kalıbını çıkarıp yapcak
No4malde almiyomus
Baskasina yük olmak istemedigim icin kendim yapiyorum. Mesela evde bisey eksik oldumu görümceme yada kv cikip istemem. Evde ne yiyecek varsa onunla yemek yapmaya calisirim. Görümcem tam tersi mesela evinde bi yemek yapmak istesin ve biseyi eksik olsun günde 10 kez bile olsa arar varmi diye sorar...Canım bende hep kendim yaparım
Eşim işte bişey olmaz der nasıl olsa gitcekler der.
Bugün tsort almak için eve geldi. Bende dışarı gidip alacagimi söyledim mesela.
Annemler orda niye onlara soylemiyosun diye bana kızdı.
Bende söyledim ama bulamamislar koskoca kemeraltindaki kumascilarda dedim. Bende hem yuzugmuu alicam hem de kumas alip gelcem dedim
Ben kaçırmışım kim evleniyor canım sen miBizde bugun dugune baklava actik pisiyo simdi yogunluk basladi artik. Yarinda dis cekime gidicez
Iyi bari şansina hem uygun fiyata hemde hallolduKızlar terzi işini hallettim.
eteğimi görürdüm
Kalıbını çıkarıp yapcak
No4malde almiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?