- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.041
Ooo masallah ellerine saglik duğune baklava derken nasil yani ve bu arada ev baklavasina bayilirimBizde bugun dugune baklava actik pisiyo simdi yogunluk basladi artik. Yarinda dis cekime gidicez
Yok cnm 4 yilligim ben kuzenm dugune geldik samsunaBen kaçırmışım kim evleniyor canım sen mi
Dugun evinde misafirlere yapiyoruz cnm.bir tepside damat tarafindan geldiOoo masallah ellerine saglik duğune baklava derken nasil yani ve bu arada ev baklavasina bayilirim
Ayyy doğru canım hatırladım 2 kilo vermek istiyordun hatta :) benim hafıza anca geliyor kusura bakma :) bu arada verdin mi kilo :)Yok cnm 4 yilligim ben kuzenm dugune geldik samsuna
Şöyle biz hamilelere de yolla canım bol fıstıklı/cevizli yerindenDugun evinde misafirlere yapiyoruz cnm.bir tepside damat tarafindan geldi
Ahahha ya aldim.galibaAyyy doğru canım hatırladım 2 kilo vermek istiyordun hatta :) benim hafıza anca geliyor kusura bakma :) bu arada verdin mi kilo :)
Anladim Canim bursa adetleri gibiDugun evinde misafirlere yapiyoruz cnm.bir tepside damat tarafindan geldi
Guzel olur valla boyle bol cevizliŞöyle biz hamilelere de yolla canım bol fıstıklı/cevizli yerinden
Boyle misafirliklerde ortam guzel olunca malesef hem iştah açiliyor hemde yeniyor valla tabi abiyen olsubda sorun degil gelince verirsin canimH
Ahahha ya aldim.galibasabah oglen aksam aralar hep.yeniyor hic durmuyolr ki ben evde tekken bi sabah bide aksam.yerdim ins abiyem.olur
Neden canim naptinBende bitmiş olarak geldim... Allahım bugün erkenden uyumayi planliorum
Olur olur bişey olmaz :)H
Ahahha ya aldim.galibasabah oglen aksam aralar hep.yeniyor hic durmuyolr ki ben evde tekken bi sabah bide aksam.yerdim ins abiyem.olur
Sağol canım..Benim annemde tekrarlamadı çok şükür. Inşallah tekrarlamaz da yani. Size de geçmiş olsun canim
Sana da geçmiş olsun..canimBizde bugun dugune baklava actik pisiyo simdi yogunluk basladi artik. Yarinda dis cekime gidicez
Markete gittim,Neden canim naptin
Ne oldu ki canim cinnet geçirecek ?? kadar..Markete gittim,
Kızı parka goturdum,az kalsın cinnet geciriyodumm.
Ordan veteriner e gittim.
Tekrar market.
Yeminle mahvoldum.. bide dışarısı hamam gibiydi,pistim
Kızım yüzünden.. yaa parktan çıkmak istemiyodu.Ne oldu ki canim cinnet geçirecek ?? kadar..
Aman canim dikkat et !! Çocuklar hareketliler maazallah ...astım ilacı felan mi kullanıyorsun ??Kızım yüzünden.. yaa parktan çıkmak istemiyodu.
İlacımi yanıma almayı unutmusum.
Tikandim,onun da siniri var..parkın içinde kostum bide peşinden.. az kalsın cinnet geciriyodumm..
Evet canım.. sprey kullanıyorum..Aman canim dikkat et !! Çocuklar hareketliler maazallah ...astım ilacı felan mi kullanıyorsun ??
Canimm pilav üstü kusbasi et ve salata yaptim bugün. Öglen de de makarna üstüne yogurt onun üzerine kavrulmus salca cok severim
Masallah kuzu dikkat et kendine yinede
Ohhh yarin bende yapabilirim bunu bakellerine saglik
Iyi yapmisin canim güle güle iyi günlerde giyersin insallah cok sevindim senin adina
Baskasina yük olmak istemedigim icin kendim yapiyorum. Mesela evde bisey eksik oldumu görümceme yada kv cikip istemem. Evde ne yiyecek varsa onunla yemek yapmaya calisirim. Görümcem tam tersi mesela evinde bi yemek yapmak istesin ve biseyi eksik olsun günde 10 kez bile olsa arar varmi diye sorar...
Yüzügün neden kuyumcudaydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?