- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.061
Cok geçmis olsun arada insana oyle krizler geliyor o anda kizinda durmayinca yinede dikat et bari yaninda taşi cocuklar disarda hic durmaz heleki parkta bundan sonra havalat daha sicak olcakEvet canım.. sprey kullanıyorum..
Yaa ilk defa böyle yaptı,delirdim.. zaten güneş tepemde iyice bunaldim
Normalde taşıyorum. unutmusum..Cok geçmis olsun arada insana oyle krizler geliyor o anda kizinda durmayinca yinede dikat et bari yaninda taşi cocuklar disarda hic durmaz heleki parkta bundan sonra havalat daha sicak olcak
Ben kullanmiyorum desem bizimki kullanir ama ben herhangi kullanirdim.Kizlar begendiğiniz kalici guzel parfum onerisi veya kullandiginuz varmi internettende kapida odeme yapan bir site veya guzel parfum markasi
Saol canmBen kullanmiyorum desem bizimki kullanir ama ben herhangi kullanirdim.
Canim kalıcı istiyorsan kalıcılar biraz pahalı oluyor.. ben de öyle çok kullanmam ama emotion diye bir parfüm almıştım kokusu güzeldi .. sen yine de araştir..Kizlar begendiğiniz kalici guzel parfum onerisi veya kullandiginuz varmi internettende kapida odeme yapan bir site veya guzel parfum markasi
Teşekkur tatlimCanim kalıcı istiyorsan kalıcılar biraz pahalı oluyor.. ben de öyle çok kullanmam ama emotion diye bir parfüm almıştım kokusu güzeldi .. sen yine de araştir..
Kizlarr!! Sırtimda iki kürek kemiğinin orta kısmı ağriyor bazen zor kalkıyorum ..sizin hiç böyle oluyor mu? Üşüttüm galiba..
Ayy!! İnsallah canim ya çocukta var .. zorlanıyorum haliyle..Soğuktan usutmekten batar olmuştur canım.
Bi dış al kalın giyin geçer insallah
Benim oluyor hamilelikten mi diyorum acaba geçmiş olsun canımKizlarr!! Sırtimda iki kürek kemiğinin orta kısmı ağriyor bazen zor kalkıyorum ..sizin hiç böyle oluyor mu? Üşüttüm galiba..
Günaydınlar hepinize selamlar...
Gunaydin kizlar
Günaydın fustuklarr❤Günaydınlaaaar
Evet canim arada brnde de olur yan üşutmuşsundur yanda kolla çok çalişip eğilip kalkip orasi zorlanmiştirKizlarr!! Sırtimda iki kürek kemiğinin orta kısmı ağriyor bazen zor kalkıyorum ..sizin hiç böyle oluyor mu? Üşüttüm galiba..
Kalin giy sicak olsun ve jel krem falan varsa eşin sursun aksam rahatlar yoksa zeytin yağida olurAyy!! İnsallah canim ya çocukta var .. zorlanıyorum haliyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?