- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.081
kuzum uzaniyorum tv ye bakiyom hava harika:)Merhabalar canlarrr... Nasılsın bakalım..
Bende daha yeni kahvaltı yapıyorum . Gelin evine bakıyorum..kuzum uzaniyorum tv ye bakiyom hava harika:)
Bende 12 gibi yaptim :) afiyet olsun ne hamaratiz namaz kilcam birazdan mutfagi topluycam ve utu var usenmezsem onu yapcam sen nasilsin is ne oldiBende daha yeni kahvaltı yapıyorum . Gelin evine bakıyorum..
İki gündür geç uyaniyorum. . boncuk işi mi canimBende 12 gibi yaptim :) afiyet olsun ne hamaratiz namaz kilcam birazdan mutfagi topluycam ve utu var usenmezsem onu yapcam sen nasilsin is ne oldi
Evet canım. Gecmi yatiyon bende kalkmiyom ole yatiyom.İki gündür geç uyaniyorum. . boncuk işi mi canim
Kadın kaç kere aradı,acmadim. Dünde kapima geldi.. almicam artık dedim...Evet canım. Gecmi yatiyon bende kalkmiyom ole yatiyom.
Boşlukta kalmis olabilin canım arada olabilir bendede oluyor kafani takma bisiyi aç camlari gunes var mis gibi cekKadın kaç kere aradı,acmadim. Dünde kapima geldi.. almicam artık dedim...
Geç yatiyorum ve deliksiz uyumuyorum surekli uyu uyan dengem sasti
Dün güneşi bol bol aldım..Boşlukta kalmis olabilin canım arada olabilir bendede oluyor kafani takma bisiyi aç camlari gunes var mis gibi cek
Ay hadi inşallah tez alışır :)Kızımı tuvalete alistiriyorum..dua edin kızlar.. çabuk atlatalim..
İnşaallah... Şuan tuvaletini yapsani bekliyorum... Ayy Allah'ım ne zor yaa..Ay hadi inşallah tez alışır :)
Herseyi merak etme öğrenme sureci:)İnşaallah... Şuan tuvaletini yapsani bekliyorum... Ayy Allah'ım ne zor yaa..
Bide annee bu neee demeler başladı.
ben bu halde
Evet canım...Herseyi merak etme öğrenme sureci:)
İnşaallah... Şuan tuvaletini yapsani bekliyorum... Ayy Allah'ım ne zor yaa..
Bide annee bu neee demeler başladı.
ben bu halde
Evet canım...
Surekli aynı şeyi sorup duruyor.
Anne bu ne.
Bide annee noomusss diyo(ne olmuş)
Delirmeceler.
Kac yasinda kizin canim geç mi basladim alistirmayaEvet canım...
Anne bu ne.
Delirmeceler.
Sağol canım..Benim oluyor hamilelikten mi diyorum acaba geçmiş olsun canım
Önerilerin icin teşekkürler canim..Kalin giy sicak olsun ve jel krem falan varsa eşin sursun aksam rahatlar yoksa zeytin yağida olur
İnsallah canim.. bol bol sabır cek..Kızımı tuvalete alistiriyorum..dua edin kızlar.. çabuk atlatalim..
Evet canım...
Anne bu ne.
Delirmeceler.
Evet yaa çok tatlı,masallh simfdi çooook tatlidir yaaa op benim icin lutfen
Benimde duruyor hala...hiç halim yok...Yine bir is yapasim gelmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?