- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.101
Bende diyorum ama olmuyor hastane isleri yaklasmadan dip köşe gircem de nezman allah bilir:)Benimde duruyor hala...hiç halim yok...
Bence şu gün iş yapicam deme canım olmuyor çünkü
Ben kendimi şartlamiyorum mesela sabah kalkınca şunu yapicam diye
Cok güzel olmuş canım ellerine sağlık:)
Çok hoş olmus
Yok kız biseyler atıştırıyorum .. napiyim bugün yemek yapmiycam rahatım yemeğim var ..!!B Bitterlokumu D __Dahlia__Psikolojik Deliii zarifinci @Pembegomlek @Bayan Papatya @Madammor Asiyemmm2121 E eses1234 minnakhatun01 Hannaz _heidi_ @minik meleklerim zms rainbow efisn napiyoniz bacilar geziyonuz mu :) benim gibi yatiyoniz mu yoksam
Ay kız bende bende yemek yapmiycam yemegim var:)Yok kız biseyler atıştırıyorum .. napiyim bugün yemek yapmiycam rahatım yemeğim var ..!!
İyi şükür ..Ay kız bende bende yemek yapmiycam yemegim var:)
Ay bi tanidigim aklıma geldi sinir oldum bende.yer içer okadar muhtaç degil evi arabsi var orta duzeyde ama yok yok diye diye uyuz ediyor beniiikBir komşum var haline hiç şükretmez herseye yok yok diye yok etmiş, çok kızıyorumkendini devamlı fakir göstermeye çalışır ..
Kıskandığimdan değil sinir oluyorum..
Aha!! Bir şükürsüz daha , Allah ıslah eylesin böyleleri ..!!Ay bi tanidigim aklıma geldi sinir oldum bende.yer içer okadar muhtaç degil evi arabsi var orta duzeyde ama yok yok diye diye uyuz ediyor beniiik
Sukreder gibi gorunsede. Yok meselesi bitmiyor.Aha!! Bir şükürsüz daha , Allah ıslah eylesin böyleleri ..!!
Tatliiiiis nasilsiiiiin caniiiimSukreder gibi gorunsede. Yok meselesi bitmiyor.
Aynen canım .. bir ezberlemiş yok ..Sukreder gibi gorunsede. Yok meselesi bitmiyor.
Canım hosgeldin defa getirdbana nergis de geldi biliyon mu sevindim geldiginizeTatliiiiis nasilsiiiiin caniiiim
Çok tatli gorunuyor
Mavissssssssss kk ye gel bana bir selam.vermeTatliiiiis nasilsiiiiin caniiiim
Bakalım haberi varmi geldiğinden:))))Mavissssssssss kk ye bana bir selam.verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?