- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.121
Gelmis.bana hic selam.vermemis
Aksam icin yemek yapiyordum canimB Bitterlokumu @_nurunnisa_Psikolojik Deliii @zarifinci @Pembegomlek @Bayan Papatya @Madammor @Asiyemmm2121 @eses1234 @minnakhatun01 @Hannaz _heidi_ @minik meleklerim @zms rainbow @efisn napiyoniz bacilar geziyonuz mu :) benim gibi yatiyoniz mu yoksam
Kolay gelsin kuzum ellerine saglikAksam icin yemek yapiyordum canim
Gelsin dee soracam ben onaaaaaBakalım haberi varmi geldiğinden:))))
Ay neguzel gelsin artik neler yapmış ne etmis bakalım sen napiyon ne ediyon bakalimGelsin dee soracam ben onaaaaa
Alisacak bakalım yeni ynei:)Kalktim evi sildim supurdum
Çamaşır astım
Şimdi kızım altına kaçırdı.
Ustundekiler yıkanıyor..
Daha yemek yapılacak.o ff
Malesef ki etrafimizda oyle insanlar cok var olsun bizim gonlumuz zengin onlar bu hallerine şukretmesin gun gelir dahada bulamazlar cok sukur allahima her zamanBir komşum var haline hiç şükretmez herseye yok yok diye yok etmiş, çok kızıyorumkendini devamlı fakir göstermeye çalışır ..
Kıskandığimdan değil sinir oluyorum..
İnşaallah çabuk alışır..Alisacak bakalım yeni ynei:)
Kolay gelsin canım
Olsun ama birdaha olmaz geldiğinde soyle de aliscak kiyamam ona tepkini olcuyor bide anliycak inşallah bebisimizİnşaallah çabuk alışır..
Korktu cisini yapınca anne kaka yaptım diye yanıma bir koşusu vardı...
Kiyamm
Saol canmKolay gelsin kuzum ellerine saglik
Ev işi hiç bitmiyor yaaa bugun bitse yarin hic birsey yapilmamis gibi ayniKalktim evi sildim supurdum
Çamaşır astım
Şimdi kızım altına kaçırdı.
Ustundekiler yıkanıyor..
Daha yemek yapılacak.o ff
Bari hiber patates falan kizarttip yogurtla yee domates gelene kadarBugün şimdi suan canım dometes biber kizartmasi sarmisakli çekti domates bitti olsa şimdi yapar yerdim. Canım cekmisken :)
Patates severdim ama canim istemiyor sarmisakli yogurtta :)Bari hiber patates falan kizarttip yogurtla yee domates gelene kadar
Ben tatildeyim :)B Bitterlokumu @_nurunnisa_Psikolojik Deliii @zarifinci @Pembegomlek @Bayan Papatya @Madammor @Asiyemmm2121 @eses1234 @minnakhatun01 @Hannaz _heidi_ @minik meleklerim @zms rainbow @efisn napiyoniz bacilar geziyonuz mu :) benim gibi yatiyoniz mu yoksam
Oh neguzel ne tatili bu:)Ben tatildeyim :)
Napayim kuzum ya diyet spor ugrasiorum kontrole gittin mi cinsiyet belli oldu mj?Ay neguzel gelsin artik neler yapmış ne etmis bakalım sen napiyon ne ediyon bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?