- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.141
Yaza hazırlık tatiliOh neguzel ne tatili bu:)
Canım baska birine kontrol için gitmistim bacagini acmiyor dedi ama tahmini kız dedi haftaya sali kendi doktoruma kontrolum oluyor.belli olur inşallahNapayim kuzum ya diyet spor ugrasiorum kontrole gittin mi cinsiyet belli oldu mj?
Neguzel güzel huzurlu geçer iyi haberler getirin tatilde bize :)Yaza hazırlık tatili
Bitmek üzere zaten tatil 2 3 güne evime doncem:)Neguzel güzel huzurlu geçer iyi haberler getirin tatilde bize :)
İnsAllah canim Rabbim gonlune gore versinCanım baska birine kontrol için gitmistim bacagini acmiyor dedi ama tahmini kız dedi haftaya sali kendi doktoruma kontrolum oluyor.belli olur inşallah
Haklısın canim..Malesef ki etrafimizda oyle insanlar cok var olsun bizim gonlumuz zengin onlar bu hallerine şukretmesin gun gelir dahada bulamazlar cok sukur allahima her zaman
Him iyi olmustir morel olmuştur. Iyi gelmiştir.Bitmek üzere zaten tatil 2 3 güne evime doncem:)
Amin inşallah canım ❤İnsAllah canim Rabbim gonlune gore versin
@Bitterlokumu D __Dahlia__Psikolojik Deliii @zarifinci @Pembegomlek @Bayan Papatya @Madammor @Asiyemmm2121 @eses1234 @minnakhatun01 @Hannaz _heidi_ @minik meleklerim @zms rainbow efisn napiyoniz bacilar geziyonuz mu :) benim gibi yatiyoniz mu yoksam
Hosbuldum canim .He ya biliyom gelmis cok sasirdim nergisime ah eski gunlerCanım hosgeldin defa getirdbana nergis de geldi biliyon mu sevindim geldiginize
caniiiiiiim nergisimmorum giriste tatliyi gordum bi nöruyon diyim didimdi kizma moruum Ozledim elisopali haliniMavissssssssss kk ye gel bana bir selam.verme
Oh kolay gelsin afiyet olsun bende biberli domates yaptim bugun aciktim hayret insallaj bole gider yemeye baslasam artıkNapıyım kızçem iş yerinde doğum günü vardı kutladık şimdi masamda oturup kahve içiyorum sen napıyorsun
Gitmez eski günler gelir yine bir da güzel arkadaşlardan var sizin gibi ayniHosbuldum canim .He ya biliyom gelmis cok sasirdim nergisime ah eski gunler
selamunaleykum cancazimGelmis.bana hic selam.vermemis
Kızdı epeyy morumcaniiiiiiim nergisimmorum giriste tatliyi gordum bi nöruyon diyim didimdi kizma moruum Ozledim elisopali halini
Oyle tabiki tatlim vardir illaki.Sen napiyon nasi gidiyo gebelik bebisimiz nasilOh kolay gelsin afiyet olsun bende biberli domates yaptim bugun aciktim hayret insallaj bole gider yemeye baslasam artık
Gitmez eski günler gelir yine bir da güzel arkadaşlardan var sizin gibi ayni
Daha camisrim var katlanacak. Utum var.Ev işi hiç bitmiyor yaaa bugun bitse yarin hic birsey yapilmamis gibi ayni
Ii diyelim iyi olsun biraz skintili haberin varmi bilmiyorum daOyle tabiki tatlim vardir illaki.Sen napiyon nasi gidiyo gebelik bebisimiz nasil
Kizar valla yankili yankili gelir doverKızdı epeyy morum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?