- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.161
niye kuzum ya noldu cok az biliyorum birazda onun icin yazdim yoksa girmiyodum biliyosun hayrolsun insaAllahIi diyelim iyi olsun biraz skintili haberin varmi bilmiyorum da
İnsallah canim yarasın topak topak et olsun ..Kizceler küçük dometesimle biberli yaptim acligimi yatiştirir ayran yaptim yanina bide bugün basladik insallah istah acilir.
Oh kolay gelsin afiyet olsun bende biberli domates yaptim bugun aciktim hayret insallaj bole gider yemeye baslasam artık
Allah razi olsun canim aminn sen napioyn nasılsın fustuk nasılİnsallah canim yarasın topak topak et olsun ..
Aynen hava çok güzelDaha camisrim var katlanacak. Utum var.
Çamaşır asicam yine.. dışarısı kavruluyo
Kolay gelsin. CanimKalktim evi sildim supurdum
Çamaşır astım
Şimdi kızım altına kaçırdı.
Ustundekiler yıkanıyor..
Daha yemek yapılacak.o ff
Sağol kuzum benimİnşallah devam eder canım afiyet olsun
Allah razi olsun canim aminn sen napioyn nasılsın fustuk nasıl
Aynen hava çok güzel
Bende benim kıza yemeğini yedirecem simdi..Allah razi olsun canim aminn sen napioyn nasılsın fustuk nasıl
Aynen hava çok güzel
Yok canım bende duzenlemedim haftaya yapacam utuler var gomlekler onlari yerlestirip dolaplara el atacam sonra dip kose temizliği inşallah canımNisan en sevdiğim aydır yaz erkenden geldi daha yazlıkları çıkarmadım siz çıkardınızmı
Aynen benimde en sevdiğim mevsim ilkbahar dir .. yok canim henüz değil..Nisan en sevdiğim aydır yaz erkenden geldi daha yazlıkları çıkarmadım siz çıkardınızmı
Buyudu mu fistuk uykulari duzeldimi kuzumunBende benim kıza yemeğini yedirecem simdi..
Yok canım bende duzenlemedim haftaya yapacam utuler var gomlekler onlari yerlestirip dolaplara el atacam sonra dip kose temizliği inşallah canım
Bir hafta iyiyse bir hafta kötü canim idare ediyoruz ..Buyudu mu fistuk uykulari duzeldimi kuzumun
Aynen benimde en sevdiğim mevsim ilkbahar dir .. yok canim henüz değil..
Öyle canim şifalı derler..yağmurları ayrı bi güzel bu ayın
Benim öyle bir derdim yok.dolabim büyük sadece yazliklar alta kisliklar ust rafa yerleşecek... Kzimin olmayanlarıni ayirip ,Nisan en sevdiğim aydır yaz erkenden geldi daha yazlıkları çıkarmadım siz çıkardınızmı
Aynen bende useniyorum şimdi namaz kilcam ikinidi utuye bugunden baslayacam baya çok var.adamlada papaz oluyoruz:) onlardan baslayip yazliklar cikar insallahbu hafta sonu yapmayı planlıyrum işten geldikten sonra üşenmez inşallah
Bende ayırmıştım canim ..olmayanları ..Benim öyle bir derdim yok.dolabim büyük sadece yazliklar alta kisliklar ust rafa yerleşecek... Kzimin olmayanlarıni ayirip ,
İhtiyaç sahibi birilerine vericem..
Ben nisan yağmuru suyu icmistim cocuk için sifaliymisyağmurları ayrı bi güzel bu ayın
Hep iyi olsun minigim maşallahBir hafta iyiyse bir hafta kötü canim idare ediyoruz ..
Canim bari ütüyü o yapsa olmaz mi??Aynen bende useniyorum şimdi namaz kilcam ikinidi utuye bugunden baslayacam baya çok var.adamlada papaz oluyoruz:) onlardan baslayip yazliklar cikar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?