- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.181
Sağol cnm... evet öyle şifalı ..Ben nisan yağmuru suyu icmistim cocuk için sifaliymis
Hep iyi olsun minigim maşallah
Benim öyle bir derdim yok.dolabim büyük sadece yazliklar alta kisliklar ust rafa yerleşecek... Kzimin olmayanlarıni ayirip ,
İhtiyaç sahibi birilerine vericem..
şifalı su evet hatta saçını yıkayınca uzatıyor saçlarıSağol cnm... evet öyle şifalı ..
Bunu duymamıştımşifalı su evet hatta saçını yıkayınca uzatıyor saçları
Bende birikim yapmak gerek kapiya kova koyupBunu duymamıştım
Ayırdıklarım var,Bende ayırmıştım canim ..olmayanları ..
Canim belki kardeşi olur o giyebilir olmaz mi??
Benim eşim bu tur işlerde görevli.. ihtiyaç sahiplerini çok rahat buluyorlar..evde biriktirmektense ihtiyaçi olanlara vermek daha mantıklıne güzel bizde kışlık ile yazlığı ayırırken istemediğimiz ayrılır okula veriyoruz o dagıtıyor ihtiyaç sahibne olmadı biz araştırıp buluyoruz
Haklısın canım biri mutlu olur yerine gelir yineBenim eşim bu tur işlerde görevli.. ihtiyaç sahiplerini çok rahat buluyorlar..evde biriktirmektense ihtiyaçi olanlara vermek daha mantıklı
Orası öyle tabii yeni bebeğe yeni kıyafet lazim..Ayırdıklarım var,
Ama öyle deyip biriktirsem de olmaz.. kardeşi olursa yenisini alırız..
Bende birikim yapmak gerek kapiya kova koyup
Aynn canım.. bide erkek olursa biriktirdiğimle kalirimOrası öyle tabii yeni bebeğe yeni kıyafet lazim..
Benim eşim bu tur işlerde görevli.. ihtiyaç sahiplerini çok rahat buluyorlar..evde biriktirmektense ihtiyaçi olanlara vermek daha mantıklı
Hımm.. iyiymis .. saçları uzamayanlar öyle yapsın .,!!.. gerçekten kiminin saçı uzamıyor ..ayni kalıyor ..her sene yağınca yaparım bilerek saçlarımı acarım ıslanırım çok iyi gelir
Ayy!! Olsun da insallah ..Aynn canım.. bide erkek olursa biriktirdiğimle kalirim
Hayırlısı olsun inşallah.. benim için farketmez...Ayy!! Olsun da insallah ..
Aynen cnm..Hayırlısı olsun inşallah.. benim için farketmez...
Kız evlat bambaşka
HoşgeldinBen geldm
Hosgeldin ..!! Oooo papatya şarkısı aklıma geldi ..!!Ben geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?