- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.201
Hosbuldum canim .He ya biliyom gelmis cok sasirdim nergisime ah eski gunler
Ve aleykum selam.mavilim mavisimselamunaleykum cancazim
Ozlediysen gel.arada gosterim sopamicaniiiiiiim nergisimmorum giriste tatliyi gordum bi nöruyon diyim didimdi kizma moruum Ozledim elisopali halini
Ayy hadi insallah canim afiyetnolsun iyi ettin icinde kalmasin bebisin bir yerlerinde lekeler olur doğuncaKizceler küçük dometesimle biberli yaptim acligimi yatiştirir ayran yaptim yanina bide bugün basladik insallah istah acilir.
Ayy hadi insallah canim afiyet olsun iyi ettin icinde kalmasin bebisin bir yerlerinde lekeler olur doğuncaKizceler küçük dometesimle biberli yaptim acligimi yatiştirir ayran yaptim yanina bide bugün basladik insallah istah acilir.
Hayir cikarmadik ki zaten suan uzerimde kalin uzun hirka var hala soguk burda heleki aksamlari oglen yine iyi gunes cikiyor biraz isiniyor havaNisan en sevdiğim aydır yaz erkenden geldi daha yazlıkları çıkarmadım siz çıkardınızmı
Yorgun geliyor yaz geliyor hazır edeyim dedim 20 ye yakin utu var giyme fırsat olmuyor ama acil bisi cikar hazırda olsun diye ben demiyom pek herseyi yardım eder elinden hersey geliyor da.Canim bari ütüyü o yapsa olmaz mi??
Hayırlı geceler canım..Hayirli geceler kızlar
Hayirli aksamalar dicektim:)))) napiyon bakem kzuumHayırlı geceler canım..
Yemek hazırlıkları yapiodumHayirli aksamalar dicektim:)))) napiyon bakem kzuum
Sağol kuzum yedim :) yarasn kuzumaAyy hadi insallah canim afiyetnolsun iyi ettin icinde kalmasin bebisin bir yerlerinde lekeler olur doğunca
Bende yemek yedik adam uyumus koltukta üzerini orttum namazi kıldım akşam dua vardi topigin onu okudum sure bulasik dunden var yikancak bugunku ler yarina birakmak istemiyom kalksim yok onları yikayip tekrar yatsi kilincak ole:)Yemek hazırlıkları yapiodum
Eşim aradı taziyeye gideceklermis.
Ne dogradiysam hepsini tencerede bıraktım.yarina inşaallah.. kizima çorba yaptım.pismesini bekliyorum.
Sen ne yapıyorsun bakalim
Allah kabul etsin canım..Bende yemek yedik adam uyumus koltukta üzerini orttum namazi kıldım akşam dua vardi topigin onu okudum sure bulasik dunden var yikancak bugunku ler yarina birakmak istemiyom kalksim yok onları yikayip tekrar yatsi kilincak ole:)
Çıkmaz olur mu çıktı akdenizin yazı geldi havalar çok sıcak güneş enerjileri olur bizim burada sular kaynıyor resmen banyo yaparken soğuk su karıştırıyorum :) yıkanmaz yoksa.Nisan en sevdiğim aydır yaz erkenden geldi daha yazlıkları çıkarmadım siz çıkardınızmı
Ben aksine ütu yapmayi sevenlerdenim ve bana yaparken iyi geliyorAllah kabul etsin canım..
Afiyet olsun
Bulasikta kaldı mı kalıyor
Bende makinayı açtım.yemek yiyene kadar biter. .
O değilde en zoru ütü geliyo bana
Bende önceden seviyodum,ama artık daral gelmeye basladiBen aksine ütu yapmayi sevenlerdenim ve bana yaparken iyi geliyor
Bende yatsiyi kilip geldim canlarBende yemek yedik adam uyumus koltukta üzerini orttum namazi kıldım akşam dua vardi topigin onu okudum sure bulasik dunden var yikancak bugunku ler yarina birakmak istemiyom kalksim yok onları yikayip tekrar yatsi kilincak ole:)
Allah Rahmet etsin yakin birimiydi canmYemek hazırlıkları yapiodum
Eşim aradı taziyeye gideceklermis.
Ne dogradiysam hepsini tencerede bıraktım.yarina inşaallah.. kizima çorba yaptım.pismesini bekliyorum.
Sen ne yapıyorsun bakalim
Amin canım.Allah Rahmet etsin yakin birimiydi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?