Kizceler küçük dometesimle biberli yaptim acligimi yatiştirir ayran yaptim yanina bide bugün basladik insallah istah acilir.
Ayy hadi insallah canim afiyetnolsun iyi ettin icinde kalmasin bebisin bir yerlerinde lekeler olur doğunca

Hayirli aksamalar dicektim:)))) napiyon bakem kzuum
Yemek hazırlıkları yapiodum
Eşim aradı taziyeye gideceklermis.
Ne dogradiysam hepsini tencerede bıraktım.yarina inşaallah.. kizima çorba yaptım.pismesini bekliyorum.
Sen ne yapıyorsun bakalim

Yemek hazırlıkları yapiodum
Eşim aradı taziyeye gideceklermis.
Ne dogradiysam hepsini tencerede bıraktım.yarina inşaallah.. kizima çorba yaptım.pismesini bekliyorum.
Sen ne yapıyorsun bakalim
Bende yemek yedik adam uyumus koltukta üzerini orttum namazi kıldım akşam dua vardi topigin onu okudum sure bulasik dunden var yikancak bugunku ler yarina birakmak istemiyom kalksim yok onları yikayip tekrar yatsi kilincak ole:)

Bende yemek yedik adam uyumus koltukta üzerini orttum namazi kıldım akşam dua vardi topigin onu okudum sure bulasik dunden var yikancak bugunku ler yarina birakmak istemiyom kalksim yok onları yikayip tekrar yatsi kilincak ole:)
Allah kabul etsin canım..
Afiyet olsun
Bulasikta kaldı mı kalıyor
Bende makinayı açtım.yemek yiyene kadar biter. .
O değilde en zoru ütü geliyo bana

Nisan en sevdiğim aydır yaz erkenden geldi daha yazlıkları çıkarmadım siz çıkardınızmı
Çıkmaz olur mu çıktı akdenizin yazı geldi havalar çok sıcak güneş enerjileri olur bizim burada sular kaynıyor resmen banyo yaparken soğuk su karıştırıyorum :) yıkanmaz yoksa.

2 gündür akşam yemeklerini balkonda yiyoruz kahvaltı uzun süredir balkonda balkon mevsimi açıldı bizde :)

Bende yatsiyi kilip geldim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…