Kizin kaç yaşında ben de bu ay oğluma başlamak istiyorum ama çok zor geliyor düşündükçe. Bide oğlum hiç istemiyor hadi tuvalete gidelim diyorum hayır diyor.
27aylik canım... Hazır değil demekki..
Bende koltuğa cisini yapınca vazgeçtim..
İyice dili dönsün o zaman başlıcam inşaallah.
Sana tavsiyem çok sıkma..
Zaten belli bir şeyden sonra bez istemiyorlar

27aylik canım... Hazır değil demekki..
Bende koltuğa cisini yapınca vazgeçtim..
İyice dili dönsün o zaman başlıcam inşaallah.
Sana tavsiyem çok sıkma..
Zaten belli bir şeyden sonra bez istemiyorlar
Benim ki 33 aylık canım herkes geç kaldın diyor çevre baskısından bıktım artık ben çocuğumu tanıyorum benimki de hazir değil ama insanlar anlamıyor. Benim oğlan geceleri çok çiş yapıyor hatta degistirmezsem sabah üstü bile ıslanıyor çoğu zaman. Gece bu kadar çiş yaptığı için de hazir değil bence. Senin kız da öyle mi

Benimki de gece cisini yapıyor ama degistirmezsem sabah ustu islanmis oluyo..
Çevre baskısını bosver sen ağzı olan konuşuyor.
Ben bugün iyice anladım kizm henüz hazır değil.
Kimsenin ne dediği umrumda bile değil.. bez parası benim cebimden çıkıyor

Aynen eşim de diyor boşver bekle alırım ben oğlumun bezini diyor. Sen direk tuvalete mi götürdün lazimlik mi aldın canım

Eki Görüntüle 2133325 kizima uğur böceği oyuncak yaptım..

Cok güzel omusss ellerine saglik

Zamanim yoookkk zamanim yokkkkafami kasiyacak zamanim yok kuzu
Simdi koltuga uzandim canim bisey yapmak isteniyor bide su iciyorum iciyorum sususlugum gitmiyor bi türlü

Sen neler yapiyorsun

Kizlar begendiğiniz kalici guzel parfum onerisi veya kullandiginuz varmi internettende kapida odeme yapan bir site veya guzel parfum markasi
Canim ben en sevdigim la vie est belle sabah sıkıyorum aksama kadar kokusu kaliyor

Ve
Chloé var onu da cok begeniyorum ama annem diyor sabuna kokuyor temiz temiz iste

Canim ben en sevdigim la vie est belle sabah sıkıyorum aksama kadar kokusu kaliyor

Ve
Chloé var onu da cok begeniyorum ama annem diyor sabuna kokuyor temiz temiz iste
Saol canim bakcam internetten fiyatta uygunsa neden olmasin degisik kokular iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…