- 8 Mart 2013
- 381
- 988
- 313
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.241
Çıkmaz olur mu çıktı akdenizin yazı geldi havalar çok sıcak güneş enerjileri olur bizim burada sular kaynıyor resmen banyo yaparken soğuk su karıştırıyorum :) yıkanmaz yoksa.
2 gündür akşam yemeklerini balkonda yiyoruz kahvaltı uzun süredir balkonda balkon mevsimi açıldı bizde :)
Tunaydin tatlim balgonda cay uciyoz annecimle gel birlikte icek
Afiyet olsun kuzum selam soyle anneciine muck bende kahvalti yapiyom.Tunaydin tatlim balgonda cay uciyoz annecimle gel birlikte icek
Kolay gelsin canım allah işini rast getirsin ❤Tünaydın kuzum çalışıyorum hafta sonu gelsede dinlensem
Kuzum unutmusum bu sefer okadarda düşündüm biri de vardı diye gunaydinnnnmm balim cigerim
Günaydın canım...Kuzum unutmusum bu sefer okadarda düşündüm biri de vardı diye gunaydinnnnmm balim cigerim
Beni affetmen sandım hihihi severim seni balimGünaydın canım...
Ne yapiyon ne ediyon uyumadin mi hiç ne ettin :)Ben hala aktif olarak geziyorum
Olur aradaBeni affetmen sandım hihihi severim seni balim
Uyumaz miyim uyudunmm tüm gün abiye baktım dün bugün evdeim sen nasılsınNe yapiyon ne ediyon uyumadin mi hiç ne ettin :)
Napiyon nasilsn bakalim kuZumOlur arada
Yi şükür annemdeyin :)Napiyon nasilsn bakalim kuZum
Düğün var yani bende kahvalti yaptim çamaşır attim makineye aksamdan bulaşık yikamistim yok rahatim yemek ne etcem o var bide 4 5 gibi düşünürümUyumaz miyim uyudunmm tüm gün abiye baktım dün bugün evdeim sen nasılsın
Misss kokulumla keyif yapıyorum..Napiyon nasilsn bakalim kuZum
Allah ne verdiyse yaparsın ins düğün var bı ay kaldı çok değil :)Düğün var yani bende kahvalti yaptim çamaşır attim makineye aksamdan bulaşık yikamistim yok rahatim yemek ne etcem o var bide 4 5 gibi düşünürüm
Oh olsun keyif çıkar hava Güzel dolanirsiniz orada iyiyse.Misss kokulumla keyif yapıyorum..daha yeni uyandım
Aynen birden bi yemek çıkı veriyor. Iyi bakalım gönlüne göre bulursun kuzmAllah ne verdiyse yaparsın ins düğün var bı ay kaldı çok değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?