- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.261
3gundur hava çok güzel gidio maşallah.Oh olsun keyif çıkar hava Güzel dolanirsiniz orada iyiyse.
Aynen birden bi yemek çıkı veriyor. Iyi bakalım gönlüne göre bulursun kuzm
Aynen kuZum maaşallah cami açtım tam ev temizliycek güzel bir hava3gundur hava çok güzel gidio maşallah.
Aynen hazırla çayi geliyom mis gibi:)))Tünaydin arkadaslasrrrr bugün burada günes varbuyurun gelin terasta battaniyelerle kahve/cay icelim
Haydi gelin kosun kosun gelinAynen kuZum maaşallah cami açtım tam ev temizliycek güzel bir hava
Aynen hazırla çayi geliyom mis gibi:)))
Bebiste bende şimdilik iyiyim kuzm.haftaya kontrol var.T Tatlianne20 kuzum nasilsin? Bebis nasil
Hadi bakalim allahtan iyi haberlerle gelirsinBebiste bende şimdilik iyiyim kuzm.haftaya kontrol var.
Sakinlesti kuzum herkes bir yerlerdelr galibaYaw kizlar benmi kaciriyorum yoksa burasi cok mu sakinlesti????
Ariyorum daha cnm. Hastaneden henüz haber yok insallah oradan olumlu haber gelirSen iş buldun mu kuzum bakiyon mu
Anladım canım güzel haber gelir inşallah yemek ne yapacan bend e bu fikir yok:)Ariyorum daha cnm. Hastaneden henüz haber yok insallah oradan olumlu haber gelir
Bende düsünüyorum cnm. Ispanagim var onun yemegini yaparim büyük ihtimal. Yanina da makarna yada patates haslamadi..Anladım canım güzel haber gelir inşallah yemek ne yapacan bend e bu fikir yok:)
Zaten ne yemek yapicam diye dusunmekten.. hergune ayrı yemek.malzeme olsa da dusunuyorz, olmasa daAnladım canım güzel haber gelir inşallah yemek ne yapacan bend e bu fikir yok:)
Haklisin canim ya hep cokluktan böyle... allah olmayanlara da versinZaten ne yemek yapicam diye dusunmekten.. hergune ayrı yemek.malzeme olsa da dusunuyorz, olmasa da
Amin...Haklisin canim ya hep cokluktan böyle... allah olmayanlara da versin
Tunaydin canim
Aynen bu yemek dusunmek delirtior adama mecbur iki günde bir farkli yemek falan düsunduruyor.Zaten ne yemek yapicam diye dusunmekten.. hergune ayrı yemek.malzeme olsa da dusunuyorz, olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?