- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.281
Niye canım alıştık buna bizKizlar ben bu üyeligimi kapatip yeni bir üyelik acmayi düsünüyorum haberiniz olsun.
Hoşgeldin balmTunaydin canim
Bende alistim da. Esim buraya üye oldugumu bilmiyor eger görürse ve actigim konulari okursa sorun cikar diye düsünüyorum. Tedbirimi aliyimm dedimNiye canım alıştık buna biz
Hosbuldum tatlim bi bakiyim nöruyon dedimdi.Hayirli cumalar cancazimHoşgeldin balm
Anladım canım haber verirsin ozaman fazla bekletme biziBende alistim da. Esim buraya üye oldugumu bilmiyor eger görürse ve actigim konulari okursa sorun cikar diye düsünüyorum. Tedbirimi aliyimm dedim
Iyi ettin hosgeldin napiim tv bakiyom hint sonra islerime basliycam:) camasir var asilcak onu ascam falan filan yemek yapılacak:)Hosbuldum tatlim bi bakiyim nöruyon dedimdi.Hayirli cumalar cancazim
Aynen bndede is cok da hanginden baslasam acaba is bitmiyo be gülüm .Nergis nerelerde geldimi hic bugunIyi ettin hosgeldin napiim tv bakiyom hint sonra islerime basliycam:) camasir var asilcak onu ascam falan filan yemek yapılacak:)
Tamam canimmAnladım canım haber verirsin ozaman fazla bekletme bizi
Tatlis nezaman di kontrolun bebegin durumu nezaman blli olcaktiBugun gormedim onu girmemis galiba.
Canım sonuclar 15 20 sinde ariycam ole belli olcak haftaya da kontrolum var nediycek bakalim ilerliyormu yine budurumTatlis nezaman di kontrolun bebegin durumu nezaman blli olcakti
Aleykum selam canmAfiyet olsun kuzum selam soyle anneciine muck bende kahvalti yapiyom.
InsaAllah hayirli guzel seyler olur tatlim dua edelimCanım sonuclar 15 20 sinde ariycam ole belli olcak haftaya da kontrolum var nediycek bakalim ilerliyormu yine budurum
HoşbuldukHoşgeldinbulca
Ciddi bir durum olmaz insallah..Allah korusun yarabbi ..Kızlar dün bebeğimin kalbi incelendi.
2 mm aciklik varmış
Kapanabilir dedi.
Ama 32. Haftada tekrar kontrol önerdi.
Görümcemle gitmiştim.
O kaynanam aradığında iyi bişey yok dedi.
Bana da büyütme daha küçük kapanır dedi destek oldu. Doktor aciklik var diyince benim gözlerin dolmaya başladı zaten.
Doktor da anne karnında kontrol ile doğduktan sonraki kontrol aynı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?