- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.301
Ciddi bir durum olmaz insallah..Allah korusun yarabbi ..
Oy kiyamam ki mavisim anca operimgelebilirsem dov bni morum
Geçmiş olsun kuzum inşallah duzelir bence korkma dua et bol bol dua üzülmeKızlar dün bebeğimin kalbi incelendi.
2 mm aciklik varmış
Kapanabilir dedi.
Ama 32. Haftada tekrar kontrol önerdi.
Görümcemle gitmiştim.
O kaynanam aradığında iyi bişey yok dedi.
Bana da büyütme daha küçük kapanır dedi destek oldu. Doktor aciklik var diyince benim gözlerin dolmaya başladı zaten.
Doktor da anne karnında kontrol ile doğduktan sonraki kontrol aynı olmaz dedi
Kolay gelsin kuzum miss gibiBizde bahar temizligi var kac gundur suruyor
Kolay gelsin kuzum miss gibi
Bende oleydim beni bitiriyordu şimdi de özlüyorum onu:)Saol kuzu annemle zor oluyor titiz ve tez canli
Gecmis olsun cnm. Insallah düzelir ben biliyorumKızlar dün bebeğimin kalbi incelendi.
2 mm aciklik varmış
Kapanabilir dedi.
Ama 32. Haftada tekrar kontrol önerdi.
Görümcemle gitmiştim.
O kaynanam aradığında iyi bişey yok dedi.
Bana da büyütme daha küçük kapanır dedi destek oldu. Doktor aciklik var diyince benim gözlerin dolmaya başladı zaten.
Doktor da anne karnında kontrol ile doğduktan sonraki kontrol aynı olmaz dedi
Merhaba kızlar nasılsınız,markete gittim geldim ter için de kaldım resmen yazı düşünemiyorum bile
Pisir yarina kalsın kuzum ne yapcaksan patates haslamalik mi yaptin olsa ne başlama ise bisi olmaz sudaArkadaslar temizligi bitirdim
Yemek yapmaya baslamadan önce esime yazdim yogurt getirsin diye (kendisi disardaydi) biraz bekledim soganlari dogradim tencereye koydum kavrulmaya basladi esim geldi bana diyor yemek yapmasimdi öyle tencerede kaldi yarina kadar bisey olmaz dimi?
Ha bide düdüklüye patates koymustum onlara da yarina kadar bisey olmaz heralde?
Yok kuzum ispanaklari yikadim dolaba koydum. Iste bi sogan kavruldu azcik.Pisir yarina kalsın kuzum ne yapcaksan patates haslamalik mi yaptin olsa ne başlama ise bisi olmaz suda
Suda kalsın dolaba koy canım.. birşey olmazYok kuzum ispanaklari yikadim dolaba koydum. Iste bi sogan kavruldu azcik.
Haslama patates yapicaktim cnm daha haslanmadilsr suda onlar da
Ne yapicsn?Bende ne yemek yapicam onu dusunuorum
Aslında dün hazırlarken eşim gec geliceni söyledi. Öylece bıraktım.Ne yapicsn?
Baska peynirle yap cnmAslında dün hazırlarken eşim gec geliceni söyledi. Öylece bıraktım.
Bıraktığım şeyi yapayım diorum ama kaşar peynirim yok...
Ne yapmayı dusunuyon canimAslında dün hazırlarken eşim gec geliceni söyledi. Öylece bıraktım.
Bıraktığım şeyi yapayım diorum ama kaşar peynirim yok...
Yok olmuyor canım. Beşamel soslu bi yemek ustune kaşar lazım o yüzden .neyse netten bi tarif baktım onu yapiorum. Bakalım nasıl olacakBaska peynirle yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?