Benim adamda biraz gecikcem dedi 2 sati bulur yine cikariz dedi ama çok gec oluyor ondan aşağı anca gelir..

Gecmis olsun cnm. Insallah düzelir ben biliyorum

Kolay gelsin cnm

Bende günesi görünce hemen temizlik yaptimyoruldum. Sonra yemek yaparim ondan sonra da günüm var oraya giderim
Teşekkür ederim annemle biz de yorganları kaldırdık ince polar battaniyeleri çıkardık havalar biraz daha ısınsın oda kalkar. Hiçbirşey örtülemez halılar toplanacak bizim burada kışlık halılar nisan gibi başlanır toplanır ekim gibi serilir son haftası gibi,yerler cıbıl cıbıl olur ama annem öyle sevmediği için ince yazlık halı- kilim tarzı birşeyler atarız yere.

Ne guzel ellerinize sağlık bende bu hafta bitsin haftaya baslarim insallah bakalim

Uzme kendini canim dr dedigi gibi belki anne karninda farkli olur allah buyuk bu cuma akşami allah bebisine şifa derman göndersin

Hepinize iyi akşamlar. Bu arada topiginiz hayirli olsun. Bende bahar temizligine girdim bu gun mutfakti yarabbim bu firin yağları ve duvardaki yaglar yani ocagin etrafindaki yaglar neredeyse zehirlenecektim. Parmaklarim kollarim ve tirnak arasi hep yara suan yazarken cok zorlanıyorum. Gozler fildir dildir ama çok sukur bitti

Eline koluna sağlık zorlu ise başlamışsin bitmis şükür ara ara sil batmasin bende basliycam ama hayirlisi haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…