- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.341
Aynen ama gelince yiyemem doyurursam az atistiririm yinedeKolay gelsin canım..
Kendini aç bırakma
Ne yapim kuzum bende ona bakiyom patates koydum gecikecekmiş yarin gidelim dedi makarna yapcam corbaIyiyim cnm benim...tv izliyrm Aşk ve mavi. ..sen neypyrsun kuzum
Ayy kıyamam sana keşke bişeyler atıştırsaydin yemek hazır olana kadar kuzum aç kalmayınBende yemek yapiyom desem adam gecikcek yarin gidelim dedi patates koydum haslansin diye kavurcam yoğurtlu makarna yaparım corba bide aç aç bekledim:)
Olsun cnm hayırlısı olsun artık yarın çıkarsınızAynen ama gelince yiyemem doyurursam az atistiririm yinede
Ne yapim kuzum bende ona bakiyom patates koydum gecikecekmiş yarin gidelim dedi makarna yapcam corba
Yoldamis canım birazdaha sabrederimAyy kıyamam sana keşke bişeyler atıştırsaydin yemek hazır olana kadar kuzum aç kalmayın
Aynen sknti yok kuzumOlsun cnm hayırlısı olsun artık yarın çıkarsınız
Sen bitanesin tatlı anìşYoldamis canım birazdaha sabrederim
Aynen sknti yok kuzum
Sende kuzum benim fistugum napiyor oynuyormi kuzum.seninki gelmedi demiSen bitanesin tatlı anìş
İyi oda teyzoşu çizgi film izliyr. .eşimde disarda bugün izinli evde yaniiii ...Sende kuzum benim fistugum napiyor oynuyormi kuzum.seninki gelmedi demi
Tv de film izliyorum sen ne yapıyorsun
Oh hadi yine iyisin dicem sonra okudum cikamicaniziBen rahatım bugün dışarı cikacaz dedim yemek yapmak istemiyom diye alışverişte yapilcak kizar sandim ama tamm dedi bugün yirttik:)
ellerine saglik cnm nasil oldu yemegin?Yok olmuyor canım. Beşamel soslu bi yemek ustune kaşar lazım o yüzden .neyse netten bi tarif baktım onu yapiorum. Bakalım nasıl olacak
Ooo kolay gelsin canimm ben halilarimi simdilerde temizlemeye vericem tekrar sericem.. yazlik kislik fark etkiyor benim icin yeterki yerler bos durmasinTeşekkür ederim annemle biz de yorganları kaldırdık ince polar battaniyeleri çıkardık havalar biraz daha ısınsın oda kalkar. Hiçbirşey örtülemezhalılar toplanacak bizim burada kışlık halılar nisan gibi başlanır toplanır ekim gibi serilir son haftası gibi,yerler cıbıl cıbıl olur ama annem öyle sevmediği için ince yazlık halı- kilim tarzı birşeyler atarız yere.
Sen yemeğini yapıp yeseydin canım neden aç aç duruyorsun ki eşinde gelince yerdi hem erkenden yemiş olurdun.Bende yemek yapiyom desem adam gecikcek yarin gidelim dedi patates koydum haslansin diye kavurcam yoğurtlu makarna yaparım corba bide aç aç bekledim:)
Kışlık halıları seremeyiz canım çok kalınlar isilik oluruz :) yerimiz var o konuda şanslıyız büyük dolaplar var :) burada yazın normalde pek kimse sermez yerler cıplak durur benim de annem sevmez yerde yemek vs yeniyor bazen kanepede oturmak sıkılıp yerde oturuyoruz :)Oh hadi yine iyisin dicem sonra okudum cikamicaniziolsun yarin rahatsin yemek yönünden
ellerine saglik cnm nasil oldu yemegin?
Ooo kolay gelsin canimm ben halilarimi simdilerde temizlemeye vericem tekrar sericem.. yazlik kislik fark etkiyor benim icin yeterki yerler bos durmasinzaten depolamak icin yerim yok
Canim yeni geldim eve. Günüm vardi bowlinge gittik. 3. oldum 6 kisiden :)
Sen neler yapiyorsun
Güzel oldu şükur.Oh hadi yine iyisin dicem sonra okudum cikamicaniziolsun yarin rahatsin yemek yönünden
ellerine saglik cnm nasil oldu yemegin?
Ooo kolay gelsin canimm ben halilarimi simdilerde temizlemeye vericem tekrar sericem.. yazlik kislik fark etkiyor benim icin yeterki yerler bos durmasinzaten depolamak icin yerim yok
Canim yeni geldim eve. Günüm vardi bowlinge gittik. 3. oldum 6 kisiden :)
Sen neler yapiyorsun
Oo cok sanslisin ozaman cnmKışlık halıları seremeyiz canım çok kalınlar isilik oluruz :) yerimiz var o konuda şanslıyız büyük dolaplar var :) burada yazın normalde pek kimse sermez yerler cıplak durur benim de annem sevmez yerde yemek vs yeniyor bazen kanepede oturmak sıkılıp yerde oturuyoruz :)
Halıları kendimiz sileriz yada yıkarız yerimiz var o konuda da şanslıyız :) yıllar önce yıkamaya verdik hiç yıkanmadan geldi resmen
Hangi yemekmis oGüzel oldu şükur.
Ramazanda favori misafir yemeğim olacak
Maklubeydi ismi galibaOo cok sanslisin ozaman cnmbende yerde oturmayi cok severim daha rahat oluyor valla
Hangi yemekmis obizde yapalimm
Hic duymadim cnmMaklubeydi ismi galiba
Temizligi çok severim ama cok dogru diyosun yaglar ve yapişkanlar deli ediyor insani helal olsun canm en azindan pes etmedin bitirdin darisi benim başima insallahHepinize iyi akşamlar. Bu arada topiginiz hayirli olsun. Bende bahar temizligine girdim bu gun mutfakti yarabbim bu firin yağları ve duvardaki yaglar yani ocagin etrafindaki yaglar neredeyse zehirlenecektim. Parmaklarim kollarim ve tirnak arasi hep yara suan yazarken cok zorlanıyorum. Gozler fildir dildir ama çok sukur bitti
Beşamel soslu yapmadım.. maklube de eti kavuruyosunHic duymadim cnm
Besamel soslu yemeklerde dikkatli oluyorum cünkü besamelini yapamiyorum ben
Neden yemedin kii...Kizlar karnim acikti bugün aksam yemegi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?