Ben rahatım bugün dışarı cikacaz dedim yemek yapmak istemiyom diye alışverişte yapilcak kizar sandim ama tamm dedi bugün yirttik:)
Oh hadi yine iyisin dicem sonra okudum cikamicanizi olsun yarin rahatsin yemek yönünden
Yok olmuyor canım. Beşamel soslu bi yemek ustune kaşar lazım o yüzden .neyse netten bi tarif baktım onu yapiorum. Bakalım nasıl olacak
ellerine saglik cnm nasil oldu yemegin?

Ooo kolay gelsin canimm ben halilarimi simdilerde temizlemeye vericem tekrar sericem.. yazlik kislik fark etkiyor benim icin yeterki yerler bos durmasin zaten depolamak icin yerim yok

Canim yeni geldim eve. Günüm vardi bowlinge gittik. 3. oldum 6 kisiden :)

Sen neler yapiyorsun

Bende yemek yapiyom desem adam gecikcek yarin gidelim dedi patates koydum haslansin diye kavurcam yoğurtlu makarna yaparım corba bide aç aç bekledim:)
Sen yemeğini yapıp yeseydin canım neden aç aç duruyorsun ki eşinde gelince yerdi hem erkenden yemiş olurdun.

Kışlık halıları seremeyiz canım çok kalınlar isilik oluruz :) yerimiz var o konuda şanslıyız büyük dolaplar var :) burada yazın normalde pek kimse sermez yerler cıplak durur benim de annem sevmez yerde yemek vs yeniyor bazen kanepede oturmak sıkılıp yerde oturuyoruz :)

Halıları kendimiz sileriz yada yıkarız yerimiz var o konuda da şanslıyız :) yıllar önce yıkamaya verdik hiç yıkanmadan geldi resmen

Güzel oldu şükur.
Ramazanda favori misafir yemeğim olacak

Oo cok sanslisin ozaman cnm bende yerde oturmayi cok severim daha rahat oluyor valla

Güzel oldu şükur.
Ramazanda favori misafir yemeğim olacak
Hangi yemekmis o bizde yapalimm

Temizligi çok severim ama cok dogru diyosun yaglar ve yapişkanlar deli ediyor insani helal olsun canm en azindan pes etmedin bitirdin darisi benim başima insallah

Hic duymadim cnm
Besamel soslu yemeklerde dikkatli oluyorum cünkü besamelini yapamiyorum ben
Beşamel soslu yapmadım.. maklube de eti kavuruyosun
Patates patlıcan kizartiosun..nete bak cikio hemen..

Beşamel de çok kolay canım. İki kaşık tereyag, iki kaşık un, iki bardak süt,tuz karabiber... Ohhh Miss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…