- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.361
Ooo severim ozaman ben maklubeyiBeşamel soslu yapmadım.. maklube de eti kavuruyosun
Patates patlıcan kizartiosun..nete bak cikio hemen..
Beşamel de çok kolay canım. İki kaşık tereyag, iki kaşık un, iki bardak süt,tuz karabiber... Ohhh Miss....
Ayy canim valla baş ağrisiyla oyle uzanmistim dinleniyidum sizler napiyonuz canlar
Günüm var diye yemedim. Ee bowlinge gittik oyuna dalinca unutmusum simdi karnim gurul gurul gidiyor da..Neden yemedin kii...
Aaa hiç aç birakamm kendimi. Kilo da vermm lazım.. ama nasıl
Gecmis olsun cnm. Bol su ic. Susuzluk bas agrisi yapiyorAyy canim valla baş ağrisiyla oyle uzanmistim dinleniyidum sizler napiyonuz canlar
Cok mu vermen lazim kiloNeden yemedin kii...
Aaa hiç aç birakamm kendimi. Kilo da vermm lazım.. ama nasıl
Doğumdan sonra kaldi. Hamile kalmadan önce 11kilo vermiştim.. sezeryan olunca göbekte kaldı..suan kaç kiloyum bilmiyorum.Cok mu vermen lazim kiloaksamlari bisey yeme verirsin yavas yavas
Cok su ve günde 2-3 fincan yesil cay ic
Sen nasıl yapiosun ki Canim besameliOoo severim ozaman ben maklubeyisen bana sebze de
Kac kere denedim besameli koyu oldu bende pes etti simdilik
Iyi geceler canim. 2 gündür yatılı misafirim var giremiyorum. Uzak kaldım size biraz
Göbek sanki biraz zor.. anneminde dogumdan sonra göbisi kalmis ama kilosu yok iste. Verirsin insallah cnmDoğumdan sonra kaldi. Hamile kalmadan önce 11kilo vermiştim.. sezeryan olunca göbekte kaldı..suan kaç kiloyum bilmiyorum.
Tarifte nasil yaziyorsa öyle yapiyorumSen nasıl yapiosun ki Canim besameli
Ahhhh ahhh cekebilsem... Astımim var ya tikaniyorum hemen yoksa kulaklığı kulağıma takip, ilk önce yarım saat spor.Göbek sanki biraz zor.. anneminde dogumdan sonra göbisi kalmis ama kilosu yok iste. Verirsin insallah cnmhalay cekelim kalori yakalim
Tarifte nasil yaziyorsa öyle yapiyorum
Canim maklube diyince aklıma sey geldi ?? NeyseMaklubeydi ismi galiba
Ne geldi kizzCanim maklube diyince aklıma sey geldi ?? Neyse
Hahaha ben anladimCanim maklube diyince aklıma sey geldi ?? Neyse
Ben anlamadım yaa. Birşey mi kaçırdimHahaha ben anladimmesur yemk
Yavas yavas baslasan da olmuyor mu?Ahhhh ahhh cekebilsem... Astımim var ya tikaniyorum hemen yoksa kulaklığı kulağıma takip, ilk önce yarım saat spor.
Sonrası ver elini halay roman...deli gibi terlerdim ...zaten sırf şu astım için kilo vermm lazım..
Kilom sadece karinmda .. ..
Ununu az koy canım.. un koyulAstirio yaa
ne geldiCanim maklube diyince aklıma sey geldi ?? Neyse
Bize de süle bacimHahaha ben anladimmesur yemk
Canim bir ara gündeme gelmişti ordan aklımda kalmışNe geldi kizz
Evet canim o yemekHahaha ben anladimmesur yemk
Başlıcam inşaallah... Ama ilk önce tartima pil almm lazimYavas yavas baslasan da olmuyor mu?
ne geldine geldi yoksa bumu
Evet canımTeşekkür ederim,hava çok sıcak canım mecbur kaldırdık hele bugün çok sıcaktı yaz havası vardı değil miEses07 haziranı temmuzu düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?