- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.381
Yarin hemen al yavas yavas yap sporunu yorulmadan onun bile fydasi olurBaşlıcam inşaallah... Ama ilk önce tartima pil almm lazim
Yazı nasıl olacak acaba :) şimdiden yanarsakEvet canım
Piştim bugün resmen
Arabada soğuk klima açıyorum
Sıcak
Iidir cnm yarin icin oyun hazirladikta prova falan yaptik kinaya bide adet oldum bugun heryerim agrimis uyucm sabh cok yogunEsseteacher cnm nasil gidiyor tatilin
Yazı nasıl olacak acaba :) şimdiden yanarsak
Oooo hafi bakalim simdiden iyi eglencelerIidir cnm yarin icin oyun hazirladikta prova falan yaptik kinaya bide adet oldum bugun heryerim agrimis uyucm sabh cok yogun
Sabahları aç karnına ılık limonlu su iciodum.. bende az tembel değilim hanii eheheYarin hemen al yavas yavas yap sporunu yorulmadan onun bile fydasi olur
Aaa iyi fikir kizSabahları aç karnına ılık limonlu su iciodum.. bende az tembel değilim hanii ehehe
Sgll cnmmmOooo hafi bakalim simdiden iyi eglenceler
Dün astım a iyi gelen şeyler arasında vardı limonlu su... Tekrar başlıcam.Aaa iyi fikir kizbayilriim limonlu suya bende yapiyim
Ozaman basla yine cnm. Sonucta hem tadi güzel hemde sagligina iyi geliyor.Dün astım a iyi gelen şeyler arasında vardı limonlu su... Tekrar başlıcam.
Gece de limona tuz serpip baş ucuma koydum ilk defa gece uyanmadan uyudum..
Bende yaradı canım.. bu aralar surekli ilacim a ihtiyaç duyuyorum.gunde kaç kere sıkıyorum,bilmiyorum..gece yaptım işe yaradı ,nefes açıcı özelliği de var galiba..Ozaman basla yine cnm. Sonucta hem tadi güzel hemde sagligina iyi geliyor.
Ise yariyormu öyle basucuna koyunca? Kac yerde okudum da hic inanmadim acikcasi..
Dogal yollarla dene cnm kimyasal olmaz hep. Rabbimiz herseyi bizim icin yaratmis bize de faydalanmak düserBende yaradı canım.. bu aralar surekli ilacim a ihtiyaç duyuyorum.gunde kaç kere sıkıyorum,bilmiyorum..gece yaptım işe yaradı ,nefes açıcı özelliği de var galiba..
Aynn canimm..Dogal yollarla dene cnm kimyasal olmaz hep. Rabbimiz herseyi bizim icin yaratmis bize de faydalanmak düser
Aynn canimm..
Bana en iyi gelen şey bıldırcın yumurtası süt ve bal karışımı iyi geldi ama iyyyyyy 15gun icmm gereken şeyi bir günde bıraktım..
Evet sütun içine kiriyosun, bal katip iciosun...burnunu kapatip ic hemen yut. Bildircin yumurtasi cig mi???
Arkadaslar dün kendime hayatimda ilk defa kirmizi camasir aldimcesaret hem ediyorum hem edemiyorum giymeye
Evet sütun içine kiriyosun, bal katip iciosun...
İyyyy çok kötü ama yaa
Bende diyordum ama..Büyük konusmiyim hayatta icemem ben. Zaten yumurta yemiyorum bide cig olanini hic icemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?