- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.401
Esim üstü kapali söylüyordu arada bi.. bende cesaret ettim aldim. Simdi yine cesaret edip giymem gerekicek
Esin istemiş, artık cesarete gerek yok..Esim üstü kapali söylüyordu arada bi.. bende cesaret ettim aldim. Simdi yine cesaret edip giymem gerekicek
Aynen cnmEsin istemiş, artık cesarete gerek yok..
Allah a emanet ol canımAynen cnm
Benim gözler gidiyor hayirli geceler tatli rüyalarsabah görüsmek üzere
Tam da üstüne desene..Iidir cnm yarin icin oyun hazirladikta prova falan yaptik kinaya bide adet oldum bugun heryerim agrimis uyucm sabh cok yogun
Dinlen tabi canım simdiden iyi istiratlerDün istanbullu gelini izlerken uyuya kalmışım canım görmedim yazını bu hafta cok yoruldum
saat:13:00 çıkıp eve gidicem dinleneyim biraz
Suan diyette oldugum icin iki ltre su iciyom ama demekki az geliyorGecmis olsun cnm. Bol su ic. Susuzluk bas agrisi yapiyor
Benim annemde hali yikamaya vermez cunki hic bir hali yikama dan gelen haliyi begenmez bir kac kez farkli kisilere verdik hic istedigimiz gibi olmado geri yine biz yikadikKışlık halıları seremeyiz canım çok kalınlar isilik oluruz :) yerimiz var o konuda şanslıyız büyük dolaplar var :) burada yazın normalde pek kimse sermez yerler cıplak durur benim de annem sevmez yerde yemek vs yeniyor bazen kanepede oturmak sıkılıp yerde oturuyoruz :)
Halıları kendimiz sileriz yada yıkarız yerimiz var o konuda da şanslıyız :) yıllar önce yıkamaya verdik hiç yıkanmadan geldi resmen
Bende beşamel soslu makarnayi cok severim guzel oluyor borek gibiBeşamel soslu yapmadım.. maklube de eti kavuruyosun
Patates patlıcan kizartiosun..nete bak cikio hemen..
Beşamel de çok kolay canım. İki kaşık tereyag, iki kaşık un, iki bardak süt,tuz karabiber... Ohhh Miss....
Arkadaslar dün kendime hayatimda ilk defa kirmizi camasir aldimcesaret hem ediyorum hem edemiyorum giymeye
Simdiden dinlen ki bahar aylarj cok yorgunluk oluyorDün istanbullu gelini izlerken uyuya kalmışım canım görmedim yazını bu hafta cok yoruldum
saat:13:00 çıkıp eve gidicem dinleneyim biraz
Günaydın tatlimGünaydın canlar ❤
Günaydın canimGunaydin canikolar
Günaydın canım ❤Hepinize günaydınlar
Nasılsın bugün bakalımGünaydın canım ❤
Kuafore geldim kuzum kas biyik 2ay almadim cogaldiNasılsın bugün bakalım
Sanada canmHepinize günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?