- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.421
Bizim bahçede ki duvari öruyolar işciler çalişiyor bende yemek yaptim sofra hazirligi yapcam simdiNapiyonzi kizlar bugün bakem
Kolay gelsin canım afiyet olsunBizim bahçede ki duvari öruyolar işciler çalişiyor bende yemek yaptim sofra hazirligi yapcam simdi
Saol canim cok sukur hallettim herseyiKolay gelsin canım afiyet olsun
Oh maşallah kuzum havada misSaol canim cok sukur hallettim herseyi
Pala olmustun desene..Kuafore geldim kuzum kas biyik 2ay almadim cogaldi
Aynen verdiğimiz halı resmen su görmemiş gibi lekeler duruyor biz yıkayınca geçti lekeler :) bir komşumunda yepyeni ve markalı halısını başka yere vermişler kadına eski bir halı geldi yıllar önce aylar sonra kavuştu halısına :)Benim annemde hali yikamaya vermez cunki hic bir hali yikama dan gelen haliyi begenmez bir kac kez farkli kisilere verdik hic istedigimiz gibi olmado geri yine biz yikadik
Canim verdiğiniz yere söyleyin iyi yıkanmıyor diye..??Aynen verdiğimiz halı resmen su görmemiş gibi lekeler duruyor biz yıkayınca geçti lekeler :) bir komşumunda yepyeni ve markalı halısını başka yere vermişler kadına eski bir halı geldi yıllar önce aylar sonra kavuştu halısına :)
Kapandı zaten :) 8-9 yıl olmuştur şimdide annemin güveni yok artık birde yerimiz var kendimiz yıkıyoruz yada sileriz.Canim verdiğiniz yere söyleyin iyi yıkanmıyor diye
Yeriniz varsa daha ne o zaman ..!! Yeri olmayanlar veriyor napsinlar.. hali yikamasi yorucu ..Kapandı zaten :) 8-9 yıl olmuştur şimdide annemin güveni yok artık birde yerimiz var kendimiz yıkıyoruz yada sileriz.
Eskiden eski evimizde yoktu damda yıkıyorduk,şimdi sitede halı yıkama yeri yaptılar birde balkonlar geniş o yüzden rahatladık yorucu evet ama mecbur yıkanıyor silmesi daha gıcık benceYeriniz varsa daha ne o zaman ..!! Yeri olmayanlar veriyor napsinlar.. hali yikamasi yorucu ..
Aynen.. cnm.. yazın da kaymaz tabanlar var onlardan seriyoruz bizde ..Eskiden eski evimizde yoktu damda yıkıyorduk,şimdi sitede halı yıkama yeri yaptılar birde balkonlar geniş o yüzden rahatladık yorucu evet ama mecbur yıkanıyor silmesi daha gıcık bence
Altı lastik olanlar değil mi bizde de ondan vardı altı döküldü hep memnun kalmadık ondan kaliteliydi birde.Aynen.. cnm.. yazın da kaymaz tabanlar var onlardan seriyoruz bizde ..
Evet canim bazıları öyle oluyor maleseff silkelemeye bile gelmiyorlar hemen sökülüyorlar..Altı lastik olanlar değil mi bizde de ondan vardı altı döküldü hep memnun kalmadık ondan kaliteliydi birde.
Ben yemek yapıyorum...Ben oyle oturmuş çay icip can sikintisindan haber izliyom
Kolay gelsin canmBen yemek yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?