Benim annemde hali yikamaya vermez cunki hic bir hali yikama dan gelen haliyi begenmez bir kac kez farkli kisilere verdik hic istedigimiz gibi olmado geri yine biz yikadik
Aynen verdiğimiz halı resmen su görmemiş gibi lekeler duruyor biz yıkayınca geçti lekeler :) bir komşumunda yepyeni ve markalı halısını başka yere vermişler kadına eski bir halı geldi yıllar önce aylar sonra kavuştu halısına :)

Canim verdiğiniz yere söyleyin iyi yıkanmıyor diye..??
O Kadının ki araya karışmış demek ki onların hatası..

Yeriniz varsa daha ne o zaman ..!! Yeri olmayanlar veriyor napsinlar.. hali yikamasi yorucu ..
Eskiden eski evimizde yoktu damda yıkıyorduk,şimdi sitede halı yıkama yeri yaptılar birde balkonlar geniş o yüzden rahatladık yorucu evet ama mecbur yıkanıyor silmesi daha gıcık bence

Eskiden eski evimizde yoktu damda yıkıyorduk,şimdi sitede halı yıkama yeri yaptılar birde balkonlar geniş o yüzden rahatladık yorucu evet ama mecbur yıkanıyor silmesi daha gıcık bence
Aynen.. cnm.. yazın da kaymaz tabanlar var onlardan seriyoruz bizde ..

Selalam kızlar dün diktirdirgim eteği aldım.
Kaynanalar oraya gitmiş. Ne kadar diktin diye sormuslar
Çok ucuza dikmişsin nasıl dikersin böyle demişler terziye.

Bende sınır oldum çünkü kadın kendisi bana bu fiyatı verdi. Onlar öyle dedi diye bir daha dikmek istemedi.
Bende emeğinin karşılığı olmadığını dusunuyoesan vereyim abla dedim.

Yok dedi. Bir daha dikim işi almicak alsada fiyatı farklı olcakmis.
Bende sınır oldum.
Kaynanama söyledim hani kimsenin bir yararı yok aksine yararı olanıda geri ceviriyorlar. Patavatsizlik resmen dedim.
O da yok biz dedik diye dikmemezlik yapmaz. Onun aklı yokmu vs dedi.

Dünde ben 2 ay önce sütlaç istemiştim yapmamıştı.
Görümcem dün istedi hemen yaptı.
Dokundu açıkçası bu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…