- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.701
Anladım sen de vermediğin için onun da vermemesi normal canım. Benim eşim de burda sadece hamilelerin topiğe takiliyorum sanıyor hiç bakmıyor o yüzden. Normalde benim telefonu sık alır elineIsste bak bizim ilişkimiz de bu kadar zaten
Bende ona elletmiyorum.
O da bana.
Burda çok konum var görsün istemem.
Direkt annemle ne konsmusum onu araştırır.
Ses kayıtlarını dinler.
Isste bak bizim ilişkimiz de bu kadar zaten
Bende ona elletmiyorum.
O da bana.
Burda çok konum var görsün istemem.
Direkt annemle ne konsmusum onu araştırır.
Ses kayıtlarını dinler.
Neyse sen kafana fazla takma bak bebişin etkileniyor. Tesadüf olmuştur de geç. Bi iş yapıyorsa da günahı boynunaYok etmiyor
Esin şifre koydu diye ona hiç bişey demedin mi neden koydun falan diye. Ben kafasında paralardımBenimkinin şifresi var tel de benim şifreyi bilmediğimi zannediyor tabi ben biliyorum o uyuyunca bakıyorum bisey bulamıyorum tabii
Benimkinin şifresi var tel de benim şifreyi bilmediğimi zannediyor tabi ben biliyorum o uyuyunca bakıyorum bisey bulamıyorum tabii
Çalışırken elle yen olmasın diyeymis o koydu diye bende koydum misilleme yaptım öyle ışte.Esin şifre koydu diye ona hiç bişey demedin mi neden koydun falan diye. Ben kafasında paralardım
Seninde şifren var dedi.
Bahanesi bu.
Günahı boynuna diyip normal mi davranmam gerek
Aynen sakin ol bisey varsa sana davranışlarından belli olur zaten
Anladım canım. Bende benzeri bişey yapıyorum. Yüzük takmıyor eşim iş yerinde bi kere parmağını kesti yüzük ondan beri iş yerinde takmıyor eve gelince de takmıyor bi düğüne falan giderken takar. Bende yüzük takmıyorum artikÇalışırken elle yen olmasın diyeymis o koydu diye bende koydum misilleme yaptım öyle ışte.
Gebelikte n benimki de ilgisiz gibiydi hamileligimdeBana davranislari normal değil ama gebelikten dolayı mi bilmiyorm
Görüşürüz canimKızlar grsrz benimki bilmiyo bu toppigi yarin devam ederiz iyi geceler
Hosgeldin canım net olmadigindan görüşmedik .Kızlar grsrz benimki bilmiyo bu toppigi yarin devam ederiz iyi geceler
Aynı sorun devam ediyor canmIyi cok sukur canm dr insallah guzel haberler verir
Hosgeldin balim sefa getirdin ismin çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?