- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.041
Keşke canım ama konuşmamız bitmeden müşterisi geldi kapattık.Özür dilemesi iyi olmuş canim , bir ortak kararı bulsaydınız keske ..!! Ne diyim Allahim sabırlar versin.. B Bugunneselibirgun
Geçmiş olsun kaç yaşında yavrunGünaydın kizlarr..çok fena hem bebisim hem ben hastayız 3 saatlik uykuyla duruyorum çok fenayım
geçmiş olsunGünaydın kizlarr..çok fena hem bebisim hem ben hastayız 3 saatlik uykuyla duruyorum çok fenayım
Kızlar eşim eve gelmesine yakın beni aradı.
Niye kaynanama gitmediğimi sordu.
Bahane bunlar dedi.
Telefonda yarim saat konuştuk.
Sen sözümü dinlemiyosun dedi. Sürekli didistiniz annemden kaciyosun sen onu sevmiyosun o da seni sevmiyor . Bbabamii da kendinden sogutcaksin. Özür dilerim yaptığım yanlışti ama sende beni kocayı geç insan yerine bile koymuyosun. Onlara muhtac olduğunu unutma. Asgari ücretle geçinsek bu kadar rahat olamazdin . Yemegimiz bie bizim .Temizlik iş vs konusuna girdi bu tarz şeyler söyledi.
Bende cevaplarını verdim. Babası niye karin gelmiyor diyormuş. Bu da sözümü geçiremiyorum diyormuş.
Hergun gitmemi bekliyorlar. Gitmeyince eşimi üstüme salıyorlar. Bende gitmek istemiyorum.
Akşam eşimle gitmem bile sorun oluyor eşim için.
Yüzyüze konuşursak patlar diye telefonda konuştuk. Biseyler çözülmedi. Çünkü o kendi isteği olsun istiyor.
Kaynanamlara gittik kandil diye evde yoklarmis camiye gitmisler.
Aradim kapattı. Bi daha aradım namaz kılıyorum dedi.
Eşimle de şuan konuşmuyoruz hala.
Bu konuda taviz vermek istemiyorum. Gittikçe sorun oluyor çünkü.
Ben hamileyim orda rahat edemiyorum.
Hem giyim hem fiziksel durum olarak. O babasından sonra eve girmemi hoş karşılamıyor. O yüzden onla bir gitmemi istemiyormuş. Bende ben orda yasamiyorum. Dedim. O da yemek birliğinden söz etti.
Bende benim midem bulanırken yerimden kalkamazken kimse yemeğiniz bir demiyoedu. Ben iyi iken mi yemeğimiz bir dedim.
Gitseydin dedi. Ee o halimle gidecek olsam zaten...
Okula zor gittim..
Biraz kuran okudum biraz tesbih çektim. Kızlar dua edin bana yuvam için...((
ayy ablası 4 aylık gece acile gittik daha iyi uyudu ...Keşke canım ama konuşmamız bitmeden müşterisi geldi kapattık.
Geçmiş olsun kaç yaşında yavrun
cnm bir kahve yapsan eşine
anlatsan yumuşak dille
rahat edemiyorum hamileyim diye
bir de kesinlikle ben onları sevmiyorum deme,benim bir sorunum yok de,bahanelerini söyle
belki anlar seni
naçizane tavsiyem
Teşekkür ederim...geçmiş olsun
günaydın kızlar
hamaratlığım üstünde bugün sabah evi süpürdüm,salonun şeklini değiştirdim
ayy ablası 4 aylık gece acile gittik daha iyi uyudu ...
Ben asla sevmiyorum demedim canım zaten.
Hamileyim rahat edemiyorum dedim.
Niye sana taş mi tasitiyolar dedi.
E ben evimde pijama ileyim elbise ileyim.
Yatıp kalkıyorum
Dedim
Yok orda annemden başka km var dedi.
Bende oraya sonuçta kapalı gittiğimi ve yorulduğmu söyledim.
Ayakkabı ayaklarımı yara etti. Eskisi gibi yürümek kolay gelmiyor. Dinlenmek istiyorum.
Ona kalsa haftanın yarısını orda geçirmem gerekiyor.
Bende istemiyorum.
Ne desem ona bahane geliyor.
Benim kayinvalide m de hemen yan tarafta oturuyor eşim bazen git hemen evde oturunca ne olacak der ben rahatım evimde sıkıntı etme sen torunlarını özleyen gelir görür derim susar ama aa zamanında onların lafına bakıp çokk huzursuzluk yaşattı...Ben asla sevmiyorum demedim canım zaten.
Hamileyim rahat edemiyorum dedim.
Niye sana taş mi tasitiyolar dedi.
E ben evimde pijama ileyim elbise ileyim.
Yatıp kalkıyorum
Dedim
Yok orda annemden başka km var dedi.
Bende oraya sonuçta kapalı gittiğimi ve yorulduğmu söyledim.
Ayakkabı ayaklarımı yara etti. Eskisi gibi yürümek kolay gelmiyor. Dinlenmek istiyorum.
Ona kalsa haftanın yarısını orda geçirmem gerekiyor.
Bende istemiyorum.
Ne desem ona bahane geliyor.
ayy daha minik olunca kiyamam nasil agliyordu gece ...abisinde hic yasamamistim bu kadar kucukken grip gibi zor bacım zor annelik...Kiyamammmm maşallah maşallah..
allah şifa nasip etsin...
Üzülme
Bende aynı şeyleri yaşıcam .. zordur ama zaman geçiyor hızla.
Allah rahmet eylesin canım...Ban arkadaşımgeldim geldim sen nasılsın iyiyim ben de çok şükür dün cenazemiz vardı gelemedim
Benim kayinvalide m de hemen yan tarafta oturuyor eşim bazen git hemen evde oturunca ne olacak der ben rahatım evimde sıkıntı etme sen torunlarını özleyen gelir görür derim susar ama aa zamanında onların lafına bakıp çokk huzursuzluk yaşattı...
Gerçekten öyle valla keske hiç hasta olmasalar..!!ayy daha minik olunca kiyamam nasil agliyordu gece ...abisinde hic yasamamistim bu kadar kucukken grip gibi zor bacım zor annelik...
Günaydın canimGunaydin kuzular
beni dinlemesi biraz geç oldu 6 sene bekledim çektim.. canim 10 yıla girdi evleneli son 3,4 yıldır beni dinliyo şükür bak bence Arada git ama gittiğinde hiç ödün verme sakince konuş ışte benise anla diye ...ben sana bu dua adı soylucem internetten indir oku olurmuBak sen böyle diyince ona yetiyomus ben neler dedim anasının babasının sözüne bakmaktan hak versede bana kısa suruyor
Oh oh !!! İyi hamarat kadının hali başka..geçmiş olsun
günaydın kızlar
hamaratlığım üstünde bugün sabah evi süpürdüm,salonun şeklini değiştirdim
Duanin adı çevirgel duada filan oğlu filan yazar orda kaynananin adı ve eşinin adını söyleyerek oku mesela "ayşe oğlu ali " gibi fırsat buldukça bol bol oku yer gök dua sonuçta yuvam için Allahın izniyle faydasi olur canimmBak sen böyle diyince ona yetiyomus ben neler dedim anasının babasının sözüne bakmaktan hak versede bana kısa suruyor
beni dinlemesi biraz geç oldu 6 sene bekledim çektim.. canim 10 yıla girdi evleneli son 3,4 yıldır beni dinliyo şükür bak bence Arada git ama gittiğinde hiç ödün verme sakince konuş ışte benise anla diye ...ben sana bu dua adı soylucem internetten indir oku olurmu
Canım evet onu biliyorum faydası oluyor onun .Canim evin huzursuzluğu icin bakara suresini sesli bir biçimde okuyabilirsin B Bugunneselibirgun
Bu duayı bilmiyorum bakayım.Duanin adı çevirgel duada filan oğlu filan yazar orda kaynananin adı ve eşinin adını söyleyerek oku mesela "ayşe oğlu ali " gibi fırsat buldukça bol bol oku yer gök dua sonuçta yuvam için Allahın izniyle faydasi olur canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?