cnm bir kahve yapsan eşine
anlatsan yumuşak dille
rahat edemiyorum hamileyim diye
bir de kesinlikle ben onları sevmiyorum deme,benim bir sorunum yok de,bahanelerini söyle
belki anlar seni
naçizane tavsiyem

cnm bir kahve yapsan eşine
anlatsan yumuşak dille
rahat edemiyorum hamileyim diye
bir de kesinlikle ben onları sevmiyorum deme,benim bir sorunum yok de,bahanelerini söyle
belki anlar seni
naçizane tavsiyem

Ben asla sevmiyorum demedim canım zaten.
Hamileyim rahat edemiyorum dedim.
Niye sana taş mi tasitiyolar dedi.
E ben evimde pijama ileyim elbise ileyim.
Yatıp kalkıyorum
Dedim
Yok orda annemden başka km var dedi.
Bende oraya sonuçta kapalı gittiğimi ve yorulduğmu söyledim.
Ayakkabı ayaklarımı yara etti. Eskisi gibi yürümek kolay gelmiyor. Dinlenmek istiyorum.

Ona kalsa haftanın yarısını orda geçirmem gerekiyor.
Bende istemiyorum.
Ne desem ona bahane geliyor.

Benim kayinvalide m de hemen yan tarafta oturuyor eşim bazen git hemen evde oturunca ne olacak der ben rahatım evimde sıkıntı etme sen torunlarını özleyen gelir görür derim susar ama aa zamanında onların lafına bakıp çokk huzursuzluk yaşattı...

Kiyamammmm maşallah maşallah..
allah şifa nasip etsin...
Üzülme
Bende aynı şeyleri yaşıcam .. zordur ama zaman geçiyor hızla.
ayy daha minik olunca kiyamam nasil agliyordu gece ...abisinde hic yasamamistim bu kadar kucukken grip gibi zor bacım zor annelik...

Bak sen böyle diyince ona yetiyomus ben neler dedim anasının babasının sözüne bakmaktan hak versede bana kısa suruyor

Bak sen böyle diyince ona yetiyomus ben neler dedim anasının babasının sözüne bakmaktan hak versede bana kısa suruyor
beni dinlemesi biraz geç oldu 6 sene bekledim çektim.. canim 10 yıla girdi evleneli son 3,4 yıldır beni dinliyo şükür bak bence Arada git ama gittiğinde hiç ödün verme sakince konuş ışte benise anla diye ...ben sana bu dua adı soylucem internetten indir oku olurmu

Duanin adı çevirgel duada filan oğlu filan yazar orda kaynananin adı ve eşinin adını söyleyerek oku mesela "ayşe oğlu ali " gibi fırsat buldukça bol bol oku yer gök dua sonuçta yuvam için Allahın izniyle faydasi olur canimm

Olur canım.
Zaten esma çekmeye başladım.
Hayırlısı olsun.
Eşim içine atar hiç paylaşmaz hastalık sahibi olcak diye korkuyorum.

Canim evin huzursuzluğu icin bakara suresini sesli bir biçimde okuyabilirsin B Bugunneselibirgun
Canım evet onu biliyorum faydası oluyor onun .

Bu duayı bilmiyorum bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…