- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.061
Ben daha kahvaltı sofrasindayim, çay keyfi yapıyorum... Uykum var bi taraftan.. yapmam gereken bir iki iş var offf..Napıyorsunuz kızlar
Ben daha kahvaltı sofrasindayim, çay keyfi yapıyorum... Uykum var bi taraftan.. yapmam gereken bir iki iş var offf..
Eşyalarla alakalı değişim yapmak istiyorum..sabahtan bu yana dusunuorum nasıl olur diye.. bide mecburi birilerinin eşyaları bende kalmak zorunda.. yatak odam gozume batıyo o yüzden.. sıkıldım anlayacaginBende şimdi hallettim işleri
slm ben hasta hasta temizliğe kalkistim cam kapi pencere silindi perdeler yikandi iş bitti bende bittimmBende bugun dişrrdaydim annemle alisveris gezme derken bu saat oldu siz napiyonuz
Hayırlı olsun canım.. Rabbim güzel günlerde giydirmeyj nasip etsin..Kızlar bebeğime çok cici kıyafet aldım.
Kardeşim için hediye aldım.
Tutu etek yapcam ona.
Babannenlere video hazırladim ders için kaynanama gelmek için aradım.
Telefon tam kapaniyodu öyle açtı.
Işın mi vardı niye geç açtın dedim yok yanındaydı bilmem ne dedi.
Eve gelince de konuşmak istemediğini düşündüm açmayınca dedim
Içime atacağma uygun dille söylemek daha mantıklı sanırım
Metre lazımdı arkadaşını aradı. Istedi. Gelince başına atcam demiş. Bende geri verirken atarım odesiriz dedim.
Ohh güle güle iyi günlerde giysin bebisin..Kızlar bebeğime çok cici kıyafet aldım.
Kardeşim için hediye aldım.
Tutu etek yapcam ona.
Babannenlere video hazırladim ders için kaynanama gelmek için aradım.
Telefon tam kapaniyodu öyle açtı.
Işın mi vardı niye geç açtın dedim yok yanındaydı bilmem ne dedi.
Eve gelince de konuşmak istemediğini düşündüm açmayınca dedim
Içime atacağma uygun dille söylemek daha mantıklı sanırım
Metre lazımdı arkadaşını aradı. Istedi. Gelince başına atcam demiş. Bende geri verirken atarım odesiriz dedim.
Ben iyiym canım.. yemek yapıyorumIyi akşamlar canlarım nasılsınız
Kolay gelsin canım biz yedik yemek mutfağı da topladım oturuyorum boş boş eşim de tv izliyor öyle ev hali :)Ben iyiym canım.. yemek yapıyorum
Sen nasılsın neler yapiosun
Sağol canım..Kolay gelsin canım biz yedik yemek mutfağı da topladım oturuyorum boş boş eşim de tv izliyor öyle ev hali :)
Ne iş yapıyor. Hayırlısı olsun Allah bol bereket versinSağol canım..
Benim eşim dükkan açtığından bu yana geç geliyor, sinir oluyorum ama..
Yemekte bu saate kalio..
Anca 9da evde oluo yemek çay. Sonra uyku vakti..
AVM.. yani bir milyoncu gibi..Ne iş yapıyor. Hayırlısı olsun Allah bol bereket versin
O yönden kötü olmuş ama hafta sonları nasıl pazar günü de mi aynı. Genelde haftasonu erken kapatıyorlar yaAVM.. yani bir milyoncu gibi..
Çok çalışıyor, evine vakti kalmıyor ve iyice sinir olmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?