- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.081
Yeni olduğu için haftasonlarida aynı..O yönden kötü olmuş ama hafta sonları nasıl pazar günü de mi aynı. Genelde haftasonu erken kapatıyorlar ya
Olsun sabret zamanla düzelir inşallahYeni olduğu için haftasonlarida aynı..
Delirmezsem iyidir
SagSa canım dostlar sağolsunAllah rahmet eylesin canım...
Kimdi canım.. yakın miydiSagSa canım dostlar sağolsun
Sağol canım dostlar sağolsun.Hosgeldin pamuksekerimAllah rahmet eylesin canim kimdi yakının miydi??
Teşekkür ederim sağolun dostlar sağolsun,,biçimi değişti acana bilemedim canım kusura bakma epeydir de giremedim siteyeBaşın sagolsun canim Allahim rahmet etsin..
Rabbim acil şifalar versin inşallahGünaydın kizlarr..çok fena hem bebisim hem ben hastayız 3 saatlik uykuyla duruyorum çok fenayım
Hakikaten ya çok fazla hasta herkes salgın mıdır nedirAh!! Canim çok geçmiş olsun.. benim kızda hasta oldu.. bugünler de herkes hasta..
Kuzenimin çocuğu canım,yakindiKimdi canım.. yakın miydi
Allah rahmet eylesin.. ailesine sabr versinKuzenimin çocuğu canım,yakindi
Amin inşallah Allahm kimseye evlat acisi yasatmasinAllah rahmet eylesin.. ailesine sabr versin
Çok sağolun hepiniz inşallah o biraz toparlandı sayılır ben çok fenayım herkese iyi gecelerrrSağol canım dostlar sağolsun.
Yakinim canım vefat eden gençti de daha aniden oldu
Teşekkür ederim sağolun dostlar sağolsun,,biçimi değişti acana bilemedim canım kusura bakma epeydir de giremedim siteye
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Hakikaten ya çok fazla hasta herkes salgın mıdır nedirgecmge olsun canım size de inşallah iyileşir kizin hemen
Geçti demek ki sana da hastalıkÇok sağolun hepiniz inşallah o biraz toparlandı sayılır ben çok fenayım herkese iyi gecelerrr
Amin canım.. küçük muyduAmin inşallah Allahm kimseye evlat acisi yasatmasin
tesekkur ederim Aynen heryerim ağrıyor kamyon carpmis gibiyimGeçti demek ki sana da hastalıkgeçmiş olsun inşallah
Iyi geceler canimKizlar ben yatarr herkese iyi gecelerr
Canim ben bugün ve yarin seminerdeyim. Gün icerisinde giremiyorum
Yat kalk ayni... Bugün çok usudum yaa..Canim ben bugün ve yarin seminerdeyim. Gün icerisinde giremiyorum
Nasilsiniz? Neler yaptiniz
Hoşgeldin canım.Selam :) benim de canım sıkıldı ilk defa sohbet konusuna yazıyorum ne konusuyorsunuz tam bilmiyorum. Herkese merabalar :)
Hoşgeldin :) havadan sudan her şeyden konuşuyoruz :)Selam :) benim de canım sıkıldı ilk defa sohbet konusuna yazıyorum ne konusuyorsunuz tam bilmiyorum. Herkese merabalar :)
AVM.. yani bir milyoncu gibi..
Çok çalışıyor, evine vakti kalmıyor ve iyice sinir olmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?