- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.101
Yeni yaa oturana kadar kafayı yemezsem iyidir..B3nim eşimde esnaf.
Zor gerçekten yazın eve ondan aşağıya gelmiyo suan bile en erken dokuz buçukta gelir.
Kızlar kardeşime tutu etek yaptım birde taç çok güzel oldu.
Atarım canm yarınYeni yaa oturana kadar kafayı yemezsem iyidir..
Resim atsana . Bende kizima yapmıştım, 1yas doğum gününde
Erkek mi oluyo bebis...Atarım canm yarın
Şimdi çok yoruldum pestilim cıktı vallahi
Kardeşim de 1 yaşına gircek
Bıdık bıdık. Yaparken bile baya sevdim .
Kızım olaydı ona da yapardım da yok
Erkek mi oluyo bebis...
Yaa kız çocuğu başka. Kıyafetleri tokalari ayakkabıları...
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.Evet bizim oğlan olcak
Kız çocuğu da dediğin gibi cici herşeyi tatlı tatlı
Nasip diyelim daha ilk çocuğum.
Allah ne nasip ederse diyelim
Amin canımSağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.
Amin amin..Amin canım
Alalh evlat acısı göstermesin
Özlemek guzeldirKonularimdan hatırlayan var mi bilmiyorum ama 1.5 senelik evliyim. Bir yandan okuyorum. Esimle her zaman görüşemiyorum. Okulda beraberiz ama o okula cok az geliyor. Ayri ilcelerde oturuyoruz. Okul bitince beraber yasamaya baslayacagiz. Simdilik hafta sonlari beraber kaliyoruz. Hafta icleri de ozlersem cagiriyorum geliyor. Ailem yanlisa dusmemizden korktular o yuzden evlenme istegimi geri cevirmediler. Ama okul bitene kadar ayri yasama sarti koydular. Esimin ailesi de bu durumdan memnun kaldi beraber yasarken cocuk yaparsiniz falan okuyamazsiniz dediler. Esimin evi ailesinden ayri. Ailesi baska bir ilde yaşıyor. Ben de ailemle kalıyorum. Kisaca kendimi tanıttım :) soru sormak isterseniz cevaplarim. Alışılagelmisten farkli bi evliliğim var. Ama hasret sevgimizi güçlendiriyor. Ben durumdan memnunum :) beklemek guzeldir kavuşabileceğini bildigin zaman diyorum. :)
Biz bugün eşimin babannesini gezmeye götürdük. Torunlarına hediye begendik. Benim anneme doğum günü hediyesi aldık. Yemek yedik eve geldik. Esim bilgisayar oynuyor. Babanne uyudu. Ben de kk da dolanıyorum :)
Özlemek guzeldir
Rabbim bozmalarina izin vermesin...Tartışıyoruz bazen eve geliyorum. Kızgınlıkla kiyafetimi çıkarmaya baslıyorum. kıyafetime kokusu sinmis. Icim yumusuyor. O da sen bu evden gidince cok özlüyorum kiymetini bilelim buluştuğumuz zamanlarin diyor. Kavgalarimizi kolayca çözebiliyoruz cok şükür. Uzakligin sorun olmasindan korkmustum. Ama olmuyor cok şükür. Evli olduğumuz icin de cinsel yonden de sorun yaşamıyoruz. Hafta icleri eve gitmemem gerektigi icin biraz gizli oluyor. Bol aksiyon macera dolu hayatim
Rabbim bozmalarina izin vermesin...
Masaallah .
İnsanlar için konuşmak çok kolay yaa.Amin. Cok darbe vurmaya çalışanlar oldu. Iftiralar atıldı bitme noktasına geldik. Ben yorulmustum. Yapmadığın seyleri yapmadigini aciklamak zorunda kalmak gercekten bitiriyormus insani. Nikâhımız olmasa coktan her
sey bitmisti. Ama esim bana inandi. Ben de kirilan gururumu onarmak icin sabrettim ama gecti cok sukur. Bu gunlere gelebilmek icin cok gözyaşı döküldü. Ben aciktim esim evlendikten sonra kapanmazsan ayriliriz triplerine girdi ben daha 2 gunluk evliyim ne yapacağımı şaşırdım. Kiyafetim yok psikolojik olarak hazir degilim derken esim bana 2 sene sure verdi kendimi hazirlamam icin. Sonralari esim bana kapanmasan da seni cok seviyorum ayrilmiycaz ozur dilerim dedi. Bu olaydan sonra kendi istegimle kapandim ve gercekten icime sindi her sey.
Ben cahilligimden diyorum sebebine sadece esime yalan soyledim. Hem de cok sacma basit bir olayda. Esim bana güvenini kaybetti. Ben siteye girdim burda derdimi döküyordum siteyi ogrendi gizli is yapiyorsun dedi tamameb guvenini kaybetti. Her hareketimi izler oldu. Erkeklerle en kucuk konusmami dahi yasakladi. Hepsine sabrettim. Esim bana sonradan tekrar guvendi. Gercekten cok sabretmek gerekti. Cok gozyasi harcadim. Ama şimdi bakinca sabrimin bosa gitmediğini gormek beni sevindiyor.
Herkesin bana artik sabretme dedigi yerler oldu. Gercekten gram deger gormedigim zamanlar. Ama ben sucluydum o yuzden elimden geleni de yaptim. Neden herseyi yazıyorsun derseniz evlilik meselem okuldaki arkadaslarim arasinda kotu bir izlenim uyandirdi. Bilirsiniz yok sevistikleri icin evlendiler falan. O yuzden kimseyle bu konuda konuşmuyorum. Uzun zamandir dolmuşum. Paylaşmak biraz hafifletiyor.
İnsanlar için konuşmak çok kolay yaa.
Ben bazen anlamıyorum gerçekten, neden birinin hakkında konuşma ihtiyacı duyarsın. İnsanlari yaftalamak o kadar kolay kii. Hiç kendi başına gelmeyecekmis gibi..
Rabbim inşaallah çok mutlu eder sizi..
Okulunuz bitsin de kavusun birbirinize
Kötü sözlere de kapatın kulaklarınızi..
Ailen haklı ne kadar uzak o kadar iyi.Kötu sozleri dert edinmiyorum ya alistim artik. Sadece bu durumdan dolayi esimle ilgili bir sorunum olduğunda paylasacak kimsem yok. Evlenmem sucmus gibi bir tepki gordum. Ben zaten sevismek istesem bu adamla gizlice herseyi yapardım. Ben ailemi zor durumda kalabilecekleri bi duruma sokmak istemedim esimj de cok seviyordum uzak kalmaya dayanamadim evlendim.
Cok eglenceli aslinda. Tek sorunum eşimin bilgisayar oyunlarına olan düşkünlüğü. Ben de onunla zaman gecirmek icin ogrendim simdi bazenleri beraber oynuyoruz. Ama son zamanlarda aklina taktigi oyun gercekten cok zor ve bana kotu oynadigim icin kızıyoro yuzden bu yogun oyun oynama durumu beni huzursuz etmeye başladı . Ama koydum aklima öğrencem kizlar. Çalışıyorum her gun
esimin ailesi de bulunduğumuz ile tasinmayi düşünüyor bizi özlüyorlarmis bence iyi insanlar. Kaynanam biraz soguk geliyor ama yapisi oyle genel olarak. Hic bi kötülüğünü gormedim bize karismaz bana karsi melek gibi kadin. Anlasiyoruz bence sorun yok. Bizim burası hep 0 ev insaatlar falan cogunlukta. Hem fiyat hem de luks olarak baktıkları aralıkta. ailem de bizden uzak otursunlar diyor. Fazla samimiyet goz cikarir diye düşünüyorlar. Bizimkiler de hakli. Ben simdi esime nasil diyeyim bizimkiler hoşlanmadı bu fikirden diye. Sessizce olanları izliyorum araya hic giremiycem.
Ohh eline sağlik canim ama dikkat et hasta olma daha fazlaslm ben hasta hasta temizliğe kalkistim cam kapi pencere silindi perdeler yikandi iş bitti bende bittimm
bebişe aldigin kiyafetler hayirli olsun canm gule gule guzel gunlerde giyer insallah doğunca diger turlude biraz sabret elbet bu gunlerde geçcek oyle duşunup dayanmaya çalişKızlar bebeğime çok cici kıyafet aldım.
Kardeşim için hediye aldım.
Tutu etek yapcam ona.
Babannenlere video hazırladim ders için kaynanama gelmek için aradım.
Telefon tam kapaniyodu öyle açtı.
Işın mi vardı niye geç açtın dedim yok yanındaydı bilmem ne dedi.
Eve gelince de konuşmak istemediğini düşündüm açmayınca dedim
Içime atacağma uygun dille söylemek daha mantıklı sanırım
Metre lazımdı arkadaşını aradı. Istedi. Gelince başına atcam demiş. Bende geri verirken atarım odesiriz dedim.
ayy profildeki bebise bayildim yaaaIyi akşamlar canlarım nasılsınız
Hayirli olsun canm olsun biraz isleri yoluna girdimi belki ona gore uygun saatte gelirAVM.. yani bir milyoncu gibi..
Çok çalışıyor, evine vakti kalmıyor ve iyice sinir olmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?