- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.121
Canm allah rahmet etsin mekani cennet olsun hepimiz gitcez ama biraz erken olmus galibaKuzenimin çocuğu canım,yakindi
Sağol kuzum..Ohh eline sağlik canim ama dikkat et hasta olma daha fazla
bebişe aldigin kiyafetler hayirli olsun canm gule gule guzel gunlerde giyer insallah doğunca diger turlude biraz sabret elbet bu gunlerde geçcek oyle duşunup dayanmaya çaliş
ayy profildeki bebise bayildim yaaa
Hayirli olsun canm olsun biraz isleri yoluna girdimi belki ona gore uygun saatte gelir
Selam :) benim de canım sıkıldı ilk defa sohbet konusuna yazıyorum ne konusuyorsunuz tam bilmiyorum. Herkese merabalar :)
Belki ikinciye kizin olur ona yaparsin :))Atarım canm yarın
Şimdi çok yoruldum pestilim cıktı vallahi
Kardeşim de 1 yaşına gircek
Bıdık bıdık. Yaparken bile baya sevdim .
Kızım olaydı ona da yapardım da yok
Olsun canim seviyosaniz asilmiycak engel yoktur diyorum ve umarim en kisa zaman tam kavusursunuzKonularimdan hatırlayan var mi bilmiyorum ama 1.5 senelik evliyim. Bir yandan okuyorum. Esimle her zaman görüşemiyorum. Okulda beraberiz ama o okula cok az geliyor. Ayri ilcelerde oturuyoruz. Okul bitince beraber yasamaya baslayacagiz. Simdilik hafta sonlari beraber kaliyoruz. Hafta icleri de ozlersem cagiriyorum geliyor. Ailem yanlisa dusmemizden korktular o yuzden evlenme istegimi geri cevirmediler. Ama okul bitene kadar ayri yasama sarti koydular. Esimin ailesi de bu durumdan memnun kaldi beraber yasarken cocuk yaparsiniz falan okuyamazsiniz dediler. Esimin evi ailesinden ayri. Ailesi baska bir ilde yaşıyor. Ben de ailemle kalıyorum. Kisaca kendimi tanıttım :) soru sormak isterseniz cevaplarim. Alışılagelmisten farkli bi evliliğim var. Ama hasret sevgimizi güçlendiriyor. Ben durumdan memnunum :) beklemek guzeldir kavuşabileceğini bildigin zaman diyorum. :)
Biz bugün eşimin babannesini gezmeye götürdük. Torunlarına hediye begendik. Benim anneme doğum günü hediyesi aldık. Yemek yedik eve geldik. Esim bilgisayar oynuyor. Babanne uyudu. Ben de kk da dolanıyorum :)
Guzelmis yaa evli ve aksiyonlu heycani boll desene :))Tartışıyoruz bazen eve geliyorum. Kızgınlıkla kiyafetimi çıkarmaya baslıyorum. kıyafetime kokusu sinmis. Icim yumusuyor. O da sen bu evden gidince cok özlüyorum kiymetini bilelim buluştuğumuz zamanlarin diyor. Kavgalarimizi kolayca çözebiliyoruz cok şükür. Uzakligin sorun olmasindan korkmustum. Ama olmuyor cok şükür. Evli olduğumuz icin de cinsel yonden de sorun yaşamıyoruz. Hafta icleri eve gitmemem gerektigi icin biraz gizli oluyor. Bol aksiyon macera dolu hayatim
Biz burda kimseyi yargilamiyoz canm elbette herkesin hatalari kusurlari ve yanlislari olur soran olursa burda kendi duşncemizi ve fikrimizi dile getoriyoz senide yanliş anlamayiz tatlimAmin. Cok darbe vurmaya çalışanlar oldu. Iftiralar atıldı bitme noktasına geldik. Ben yorulmustum. Yapmadığın seyleri yapmadigini aciklamak zorunda kalmak gercekten bitiriyormus insani. Nikâhımız olmasa coktan her
sey bitmisti. Ama esim bana inandi. Ben de kirilan gururumu onarmak icin sabrettim ama gecti cok sukur. Bu gunlere gelebilmek icin cok gözyaşı döküldü. Ben aciktim esim evlendikten sonra kapanmazsan ayriliriz triplerine girdi ben daha 2 gunluk evliyim ne yapacağımı şaşırdım. Kiyafetim yok psikolojik olarak hazir degilim derken esim bana 2 sene sure verdi kendimi hazirlamam icin. Sonralari esim bana kapanmasan da seni cok seviyorum ayrilmiycaz ozur dilerim dedi. Bu olaydan sonra kendi istegimle kapandim ve gercekten icime sindi her sey.
Ben cahilligimden diyorum sebebine sadece esime yalan soyledim. Hem de cok sacma basit bir olayda. Esim bana güvenini kaybetti. Ben siteye girdim burda derdimi döküyordum siteyi ogrendi gizli is yapiyorsun dedi tamameb guvenini kaybetti. Her hareketimi izler oldu. Erkeklerle en kucuk konusmami dahi yasakladi. Hepsine sabrettim. Esim bana sonradan tekrar guvendi. Gercekten cok sabretmek gerekti. Cok gozyasi harcadim. Ama şimdi bakinca sabrimin bosa gitmediğini gormek beni sevindiyor.
Herkesin bana artik sabretme dedigi yerler oldu. Gercekten gram deger gormedigim zamanlar. Ama ben sucluydum o yuzden elimden geleni de yaptim. Neden herseyi yazıyorsun derseniz evlilik meselem okuldaki arkadaslarim arasinda kotu bir izlenim uyandirdi. Bilirsiniz yok sevistikleri icin evlendiler falan. O yuzden kimseyle bu konuda konuşmuyorum. Uzun zamandir dolmuşum. Paylaşmak biraz hafifletiyor.
Gunaydin canikomGünaydın kizlarr..iyi pazarlar ...
Çok gecmiş olsun çanm yaa allh acil şifalar versin insallahDemiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Gunaydin guzelimGünaydın kizlarr
[/QUOTE]
Boşver sen kahvaltini yap bebişi dusun boyke deşlerle hemen pes etme kendini uzmeSağol kuzum..
O da bana dayansa keşke.
Sabahın köründe uyandım.
Kızartma patates biber patlıcan sigara böreği muska böreği menemen ne varsa yaptım
Sofraya çatal koymayı unuttum al on kere kaldırma beni dedim diye yine tatsızlık cıktı.
Keyifle kahvaltı bile yapamadık.
O da yemedi. Bende yemedim.
Kendisi sofrada telefonla oynar sknti yapmaz.
Ben oynayinca ya kalk ya telefonu bırak dedi.
Aynen çok tatlı dimiii böyle güzel bi kızım olur inşallah tabi önce sağlıklısı ve hayırlısı :)Ohh eline sağlik canim ama dikkat et hasta olma daha fazla
bebişe aldigin kiyafetler hayirli olsun canm gule gule guzel gunlerde giyer insallah doğunca diger turlude biraz sabret elbet bu gunlerde geçcek oyle duşunup dayanmaya çaliş
ayy profildeki bebise bayildim yaaa
Hayirli olsun canm olsun biraz isleri yoluna girdimi belki ona gore uygun saatte gelir
Geçmiş olsun canım biraz daha iyi mi. Allah şifa versinDemiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Ellerine sağlık çokk tatliii bende kizima yapayım bayildim kardeşIn iyi günlerde giysin minnak prenses...Aynen çok tatlı dimiii böyle güzel bi kızım olur inşallah tabi önce sağlıklısı ve hayırlısı :)
Demiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Çokk geçmiş olsun kuzuya op yerime Allahim sifa versin canimDemiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Amin insallah canmAynen çok tatlı dimiii böyle güzel bi kızım olur inşallah tabi önce sağlıklısı ve hayırlısı :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?