Sağol kuzum..

O da bana dayansa keşke.
Sabahın köründe uyandım.
Kızartma patates biber patlıcan sigara böreği muska böreği menemen ne varsa yaptım

Sofraya çatal koymayı unuttum al on kere kaldırma beni dedim diye yine tatsızlık cıktı.
Keyifle kahvaltı bile yapamadık.
O da yemedi. Bende yemedim.

Kendisi sofrada telefonla oynar sknti yapmaz.
Ben oynayinca ya kalk ya telefonu bırak dedi.

Olsun canim seviyosaniz asilmiycak engel yoktur diyorum ve umarim en kisa zaman tam kavusursunuz

Guzelmis yaa evli ve aksiyonlu heycani boll desene :))

Biz burda kimseyi yargilamiyoz canm elbette herkesin hatalari kusurlari ve yanlislari olur soran olursa burda kendi duşncemizi ve fikrimizi dile getoriyoz senide yanliş anlamayiz tatlim

Boşver sen kahvaltini yap bebişi dusun boyke deşlerle hemen pes etme kendini uzme

Aynen çok tatlı dimiii böyle güzel bi kızım olur inşallah tabi önce sağlıklısı ve hayırlısı :)

Aynen çok tatlı dimiii böyle güzel bi kızım olur inşallah tabi önce sağlıklısı ve hayırlısı :)
Ellerine sağlık çokk tatliii bende kizima yapayım bayildim kardeşIn iyi günlerde giysin minnak prenses...

Demiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Demiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Çokk geçmiş olsun kuzuya op yerime Allahim sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…