- 21 Eylül 2017
- 2.865
- 7.097
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.141
Cok gecmis olsun prenseseDemiştim kızım hasta oldu.. onunla ilgileniyorum .. dünde acildeydik... hava felan taktılar.. simdi biraz olsun iyi.. görüşürüz canlar
Yerim ...çok tatlis
[/QUOTE]Sagolun kızlar:))(
Cok tatli olmus yaa bayildim
Arada oluyor öyleKizlar ne olmus burada?Hersey birbirine karismis anlayamadim bisey
Ula ne olmis ki ben anlamadiiArada oluyor öyle
Sen pembegömlege yazacağın msji bana yazdın ben onu biliyorum :)Ula ne olmis ki ben anlamadii
Sen pembegömlege yazacağın msji bana yazdın ben onu biliyorum :)
Ben oturuyorum... Uykum var...Merhaba napiyosunuz
Ben babannemlerdeym
Babamlar kardeşim ve eşim var.
Skldm
Ben oturuyorum... Uykum var...
Bi kere ters gitti mi, düzenlene kadar devam ediyor.Benimde sabah yediden önce uyanıp baya güzel bir kahvaltı hazırladim ma yiyen olmadı ziyan oldu.
hala uyuyamadım
Bi kere ters gitti mi, düzenlene kadar devam ediyor.
Sağol canımCanm allah rahmet etsin mekani cennet olsun hepimiz gitcez ama biraz erken olmus galiba
Amin insallah canimSağol canımevet erken oldu Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm versin bizlere
1 saattir internetten araştırma yapıorum canım oğlum için. 2 yaş sendromundan sonra bide 2.buçuk yaş inatlaşması cıktı başımıza. Baş edemiyorum nasıl yaklasmam gerek kestiremiyorum bazen. O yüzden araştırma yapıyordum. Ama bi çözümü yok mecbur sabredip atlatacağız bu günleri dekizlar napiyonuz
Ayy canim yaa olsun napcan artik birlikte cabaliycaniz1 saattir internetten araştırma yapıorum canım oğlum için. 2 yaş sendromundan sonra bide 2.buçuk yaş inatlaşması cıktı başımıza. Baş edemiyorum nasıl yaklasmam gerek kestiremiyorum bazen. O yüzden araştırma yapıyordum. Ama bi çözümü yok mecbur sabredip atlatacağız bu günleri deher şeye olmaz diyor imatlaşiyor biraz kızsam ayaklarını öyle bi vuruyor ki yere topukları delinecek nerdeyse. Tuvalate alıştırmam lazım olmaz diyor illa bez tak diyor külot giymek istemiyor çıkar bez tak diye kendini yırtıyor.. oyy oyy ben nirelere gidemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?