Benim kızda 27aylik. Yedi beni yaa..
İnadi tuturmasi, herşeye sinirlenip eşyaları yere atması.kizdigimda karşılık vermesi..
ben bide çok sabırsız ve sinirli biriyim..
Offf offff çok iyi anlıyorum seni...
Ama tuvalet konusunda ustunde gitme

kizlar napiyonuz

Yarin okul var ne giyeceğimi seciyorum. Artik bütün derslere gircem. 80 almam lazim ortalama. Bu da her sabah 8.30 da okulda olmak demek. Suana kadar ortalamam 49. 60 gecme notu. Finalin %40 ı sınavların %60 ı alınıyor. Bir kere sınıfta kaldım bir daha kalmamam lazim. Ailemin sınıfta kaldıktan sonra bana sevgisi azaldı. Tahammül edemiyorlar. Okulla ilgili tek cümle duymak istemiyorlar.

Anneme bugun okulda bir kiz arkadasim aksam 8 e kadar kalip ders calisalim dedi onu anlatacaktim. Hava karardiktan sonra disarda olmama izin vermezler izin isteyecemtim beni dinlemedi bile. Gozlerini devirdi. Ben de artik seninle hic bisey paylasmak istemiyorum. Benden o kadar bunalmışsın ki tahammulun yok dedim. Hic bir sey soylemedi. Ben de odama gectim. Konuşmadık. Konusmayi da düşünmüyorum. Insan cocugundan vazgecebilir mi ya

Acaba evlisin diye mi yapıyorlar.

Aman büyükler yaa..
Sen kazanmaya bak .
Sevdiğin var işin sonunda

Kesinlikle öyle. Eşim de arada huysuzlanır. Ben hallerin gelmis senin derim. Onun dışında melek gibi bi adamdır. Evlerimiz birleşince huzura kavusacagima inanıyorum.

Daha once bi kavgada birakcam gitcem kocamin yanina siz de kurtulun ben de dedim. Annem ağladı sarıldı sensiz yaşayamam ölürüm falab. Dayanamadim ben de agladim sarildik. Okullar acildi yine ayni tas ayni hamam. Okul deyince cin çarpmış gibi oluyorlar. Ben tıp okuyorum. Ama onlarin istekleri açıkçası cok fazla. Onlari dusunmesem coktan baska bölüme gecmistim. En buyuk isteklerinin bu olduğunu bildigim icin sabrediyorum. Ama artik tek yaptiklari ders calis diye baskı kurmak ve ben bir sey paylasmak istedigimde alayci hareketler yapmak. Odama giriyorum ders calisiyorum sonra hava almaya cikiyorum bir afra tafra. Gene ne yaotim diyorum. 4 saattir odandasin bu kadar uzun calisilmaz oyalaniyorsun diyorlar. Bu tamamen bosa kurek cekek gibi . Insanda heves birakmiyor. Ama onun disinda hic bi kötülükleri yok. Param bitti desem seslenmezler. Yemek yapmasam onlar yapar. Canim ne cekse alir. Temizlik yapmasam yapar. Ya bu kadar iyi olduklarını bildigim icin kalbim cok acıyor. Yaptıkları bu yuzden canımı cok yakıyor.

Babanneyle gezdiğimiz gun ne yaptınız diye 1.30 saat sohbet eden kadın okulla ilgi 1 cumlemi duymaya tahammul edemiyor. Ay gercekten deliricem kalbim yoruldu artık. Hem onlar icin çırpınıyorum hem de onların kotu muamelesine maruz kalıyorum. Ben gram istemiyorum su okulda kalmayi artık. Ezberlere yetisemiyorum. Uykusuz kaliyorum. Ustune bir de iyi not alamiyorum. Yetersizim yeterince zeki degilim. Unutkanim. Dikkatsizim. Bunlari ben cok iyi biliyorum. Ama caba gosteriyorum. Sirf onlar sagda solda hava atsinlar diye gencligimi istemedigim bir okula veriyorum. Sonra evde sasirmadik diyen bi aile. Insan bi teselli bekliyor. Bilmiyorum abartiyor muyum. Aldigim cevap iyi halt etmissin. Nasil becerdin. Yahu ben ne suc isliyorum anlayamiyorum ki. Gercekten onlar icin hersey okulum. Okulumsuz onlar icin hicbiseyim. Kac kere dusundum okuldan gelirken kendimi bir arabanin altina atmayi. Ama dini inancim var. Esim var. Hayallerim var. Pire icin yorgan yakamıyorum.

Hosbuldum. Biraz fazla sey yaziyorum sanirim. Tam ne konustugunuzu nasil konustugunuzu ogrenemedim cunku. Ilk gunler sizin icin sıkıntı olmazsa temel sorunlarimi anlatirim diye düşünüyorum. Sonraki gunlerde gunluk sohbet ederiz :)

Tabiki canım her türlü derdimizi herseyimizi paylasiyoruz bir sıkıntı varsa her zaman buyur ben musait degildim fazla giremedim buaralar

Napiyon ne ediyon evli bekar nasılsın bakalim Hayat nasıl

Bizim bey bugün hallenmişti. Arada böyle geliyolar ona. Özellikle beni eve bırakınca huzursuzlanıyor. Ama el mahkûm zamanında söz verdik tutcaz. Biraz nazina oynadim. Baktım düzelmiyor bi kac küçük bağırışla fabrika ayarlarına çevirdim. ailem desem ayri bi alem ama gormezden gelmeye çalışıyorum. Odamdayim cogu zaman zaten. Tuvalet yaptırsam odama harika olcak

Ders çalışmam lazım simdi onu düşünüyorum yarin napayim diye. Mutluyum cok şükür ya. Büyük bir derdim yok bunlar küçük ve alıştığım şeyler.

Hayırlısı olsun kuZum herşeyin olur bole ufak tefek huzur olsun yeter bende evliyim 4 sene rabbim nasip ederse hamileyim

Keşke kendi istediğin bölümü okusaydin ..
Güzel günler yakın inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…