- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.181
Uyuycam ama deli gibi uykum var ama direniyorum. Sen cnmPsikolojik Deliii Kuzum napiyon
Yaaa masallah cok sevindimHayırlısı olsun kuZum herşeyin olur bole ufak tefek huzur olsun yeter bende evliyim 4 sene rabbim nasip ederse hamileyim
Bende bakimiyom kuzum merak ettim sizleri eşim yatti ondan baglandim.Uyuycam ama deli gibi uykum var ama direniyorum. Sen cnm
Yeni biri daha katıldı aramıza
Daha öğrenemedik bu hafta inşallah ogrencem 4 ayina gircekYaaa masallah cok sevindimcinsiyeti belli mi. Gerci ne olursa olsun sizi cok sevindirir. Ayy ne guzel minik ayaklar olcak artik evinizde. Evinizin nesesi artar eğlenirsiniz. Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin insallah
Kim acaba etiket yaparimYeni biri daha katıldı aramızaonu da etiketlersin cnm
Hosbulduk kuzum şükür iyiyim bugün öğlen eve geldik bubhafta kontrole gidecem cinsiyet inşallah belli olur merak ediyom hangisi acaba sağlıklı olsun inşallahsukur sen nasılsın kuzumKuzum nasilsin hosgeldin.
Sümeyye diye başlıyordu galibaKim acaba etiket yaparim
Keşke kendi istediğin bölümü okusaydin ..
Güzel günler yakın inşaallah..
Hosbulduk kuzum şükür iyiyim bugün öğlen eve geldik bubhafta kontrole gidecem cinsiyet inşallah belli olur merak ediyom hangisi acaba sağlıklı olsun inşallahsukur sen nasılsın kuzum
Evet tanıdım şimdi:)Sümeyye diye başlıyordu galibahatirlamiyorum ismini
Aynen öle vallahi etiket yaparım ogrenince:))) sen nasılsın canım neler yapiyonNe guzel hayirlisi ve sagliklisi olsun canim :))Zaman geciyor cinsiyet sonra bakmissin dogum insallah.
Daha öğrenemedik bu hafta inşallah ogrencem 4 ayina gircek
Aynen öle vallahi etiket yaparım ogrenince:))) sen nasılsın canım neler yapiyon
Aynen çok güzel ani heyecanlı eglenceli hiç uğraşmayız heral şükür hamd olsun iyi olsun skintili geçince insan sagsalim olsun diyor bir an önceYaa cok heyecanlı. Balonlu cinsiyet ogrenme seyleri yapiyolar. Ondan yapabilirseniz cok eglenceli olur. Siyah balonu erkekse mavi kizsa pembe konfeti ile dolduruyorlar sonra patlatiyorlar esleriyle paylasirken
Hayırlı geceler kuZum allaha emanet ol ol öpüyorumBen yatiyorum, göz kapaklarıma engel olamıyorumm.
Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?