Hayırlısı olsun kuZum herşeyin olur bole ufak tefek huzur olsun yeter bende evliyim 4 sene rabbim nasip ederse hamileyim
Yaaa masallah cok sevindim cinsiyeti belli mi. Gerci ne olursa olsun sizi cok sevindirir. Ayy ne guzel minik ayaklar olcak artik evinizde. Evinizin nesesi artar eğlenirsiniz. Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin insallah

Yaaa masallah cok sevindim cinsiyeti belli mi. Gerci ne olursa olsun sizi cok sevindirir. Ayy ne guzel minik ayaklar olcak artik evinizde. Evinizin nesesi artar eğlenirsiniz. Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin insallah
Daha öğrenemedik bu hafta inşallah ogrencem 4 ayina gircek

Kuzum nasilsin hosgeldin.
Hosbulduk kuzum şükür iyiyim bugün öğlen eve geldik bubhafta kontrole gidecem cinsiyet inşallah belli olur merak ediyom hangisi acaba sağlıklı olsun inşallahsukur sen nasılsın kuzum

Keşke kendi istediğin bölümü okusaydin ..
Güzel günler yakın inşaallah..

Istedigim herangi bir bolum olmadigi icin onlari dinledim tek istegim benden memnun olmalariydi. Kazaninca o kadar mutluydular ki. Dunyalar benim olmustu. ama bu hic bana gore degilmis. Motorsiklet kazasi meydana geldi esimin evinin onunde yuzunun yarisi parcalanmis. Nefes alamiyor. hir hir ses çıkarıyor. Benim dizlerim titremeye başladı sadece bakakaldim. dokunamadim bile. Eşim hemen yuzunu çevirdi elini yüzünü sildi nefesini rahatlatti. O an dedim ki ben nerdeyim boyle. Nasil bitcek bu okul. Esim olmasa ben ne yapacaktim

Yanimda biri aglasa ben de aglarim. Bocekleri bile öldüremem elimde tutar dışarı koyarim. Catir çatır kesiyorlar. Ben dikis atilirken canı acır diye yüzümü kısıyorum. Ne yapacağım hic fikrim yok

Hosbulduk kuzum şükür iyiyim bugün öğlen eve geldik bubhafta kontrole gidecem cinsiyet inşallah belli olur merak ediyom hangisi acaba sağlıklı olsun inşallahsukur sen nasılsın kuzum

Ne guzel hayirlisi ve sagliklisi olsun canim :))Zaman geciyor cinsiyet sonra bakmissin dogum insallah.

Yaa cok heyecanlı. Balonlu cinsiyet ogrenme seyleri yapiyolar. Ondan yapabilirseniz cok eglenceli olur. Siyah balonu erkekse mavi kizsa pembe konfeti ile dolduruyorlar sonra patlatiyorlar esleriyle paylasirken
Daha öğrenemedik bu hafta inşallah ogrencem 4 ayina gircek

Yaa cok heyecanlı. Balonlu cinsiyet ogrenme seyleri yapiyolar. Ondan yapabilirseniz cok eglenceli olur. Siyah balonu erkekse mavi kizsa pembe konfeti ile dolduruyorlar sonra patlatiyorlar esleriyle paylasirken
Aynen çok güzel ani heyecanlı eglenceli hiç uğraşmayız heral şükür hamd olsun iyi olsun skintili geçince insan sagsalim olsun diyor bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…