- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.541
Aynen yaradi cnm ama dun iddaya girmjstik ben kaynettim oyuzden ben cikartmis gibi olcamKolay gelsin canim.. bol sabırlı günler ..
Canim girmeyince evet bildirim gelmiyor...
Senin taktik işe yaramış... oh ne güzel..!!
Ne yapcan banada de:)Bende düşünüyorum ne pişirsem diye??
Günün popüler sorusu..
Aynen yaradi cnm ama dun iddaya girmjstik ben kaynettim oyuzden ben cikartmis gibi olcamneyse bunada sukur.. sen ne yapiyosn bugun yemek
Kizlarr.. buldum ... bilmiyorum çorbası , bilmiyorum pilavı , bilmiyorum böreği , nasıl menüm ....Ne yapcan banada de:)
İyi ki nişanlanıp evlenmişsiniz ...Eki Görüntüle 2138940 bugun bizimde nisan yildonumumuz.. 2013 hey gidi gunlerrr
Bilmiyorum otuturmasi bilmiyorun pilavi bilmiyorum corbasi::)Kizlarr.. buldum ... bilmiyorum çorbası , bilmiyorum pilavı , bilmiyorum böreği , nasıl menüm ....
Iyiki canmmm... artik takamiyorm kilo alinca.parmaklarda sisti buyutuncede taslar dusuyor.. baska takiyorumİyi ki nişanlanıp evlenmişsiniz ...bu arada nişan yüzüğünüz çok güzeller ...
Yorgunum canım moralim de pek iyi sayılmaz bebekdmtrn dolayiOlur öle aksilikler kuzm iyi yaparsin canım nasılsın napyon
Aynen canmAynen yemek varsa yeter zatn dusunme hic cnm
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin maşallah canimEki Görüntüle 2138940 bugun bizimde nisan yildonumumuz.. 2013 hey gidi gunlerrr
Aminn cnm hepimizin insssRabbim mutluluğunuzu daim etsin maşallah canim
Ohh daha ne olsunnnn ellerine saglikkkKızlar .. yayla çorbası , fasulye yemeği , erişteli pilav , salata cacık yapıyorum... !!! Bugünkü menüm ...
Teşekkür ederim..Ohh daha ne olsunnnn ellerine saglikkk
Uzanıyorum canım sen napiyosunselam kizlar napiyorsunuz?
Eline saglik cnm.Uzanıyorum canım sen napiyosun
Fırına aticam birazdan yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?