- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.561
Yakın mi oturuyorsunuz canm sizEline saglik cnm.
Bende oturuyorum simdi kv cikicam kapinin önüne
Ellerinize sağlık canlar bende fasulye bulgur pilavi et haslamasi vardi:)
Üstümüzde oturuyor canim.Yakın mi oturuyorsunuz canm siz
Anladım canmÜstümüzde oturuyor canim.
Allah hakkinda hayirlisini versin cnm. Esler tartistigi zaman bile ici icini yiyor senin icini ve hislerini düsünmek bile istemiyorum. Umarim en yakin zamanda düzelir iliskiniz
Yok canım bi sorun yok allaha şükür. Misafirim de gittiğim yer de eksik olmadi bu hafta. E bide oglumla uğraşıyorum. O yüzden öyle oldu. Telefonu elime aldığım zaman oturup kalıyorum çünkü basında o yüzden pek elime almıyorum :)Merak ettik kuzum bisimi oldu acep diye
Anladım canım sorun olmasında iyimisum nasıl gidiyorYok canım bi sorun yok allaha şükür. Misafirim de gittiğim yer de eksik olmadi bu hafta. E bide oglumla uğraşıyorum. O yüzden öyle oldu. Telefonu elime aldığım zaman oturup kalıyorum çünkü basında o yüzden pek elime almıyorum :)
Çok şükür canım bu aralar biraz halsiz kalıyorum ama idare ediyorum işte. Sen nasılsın bebiş nasilAnladım canım sorun olmasında iyimisum nasıl gidiyor
Bende aynı halsiz kaliyom şükür iiyim kzum:) şimdilik guzel senin bellimi tam cinsiyetÇok şükür canım bu aralar biraz halsiz kalıyorum ama idare ediyorum işte. Sen nasılsın bebiş nasil
Evet canim nur gitmis nergis topikte sende kendi topiginde nasilsin canim bebis nasil cinsiyet nezaman belli oluyoKara_gozlum kuzum gel konuşalım canım mawish gitti galiba yine nergismorda dUa topiklerde
Yok canım en son kıza benziyor dedi. Haftaya perşembe gidicem o zaman kesin söyler yazarım zaten size heyecandan duramam :) senin belli mi ben buraya çok uzak kaldım bu aralar okuyamadım da yazilariBende aynı halsiz kaliyom şükür iiyim kzum:) şimdilik guzel senin bellimi tam cinsiyet
Ayın 30da kontrol var ozaman belli olur insallah 4 bucuk 5 aylik oluyor :)Evet canim nur gitmis nergis topikte sende kendi topiginde nasilsin canim bebis nasil cinsiyet nezaman belli oluyo
Masaallah kiz buyumus rabbim isreyen herkeze versin insallahAyın 30da kontrol var ozaman belli olur insallah 4 bucuk 5 aylik oluyor :)
Benimkisi görünmedi daha kuZum hadi inşallah hayırlı olur bu ayn somunda kontrol belli olur heral bes aylık oluyorYok canım en son kıza benziyor dedi. Haftaya perşembe gidicem o zaman kesin söyler yazarım zaten size heyecandan duramam :) senin belli mi ben buraya çok uzak kaldım bu aralar okuyamadım da yazilari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?