Aynen sorunlar falan anlamamıştım bisi çabuk gecti inşallah bundan sonra anlarim rabbim herkese nasip etsin sen nasil oldun gittin mi mahkemeye ayni evdemisin halen
Evet canim esimle bi oyleyiz bi boyle suan iyiyiz ya bilemiyorum canim yaaa seviyorum

Evet canim esimle bi oyleyiz bi boyle suan iyiyiz ya bilemiyorum canim yaaa seviyorum
Canım allah yardım etsin güzelce konuş guzel sohbet kurmaya çalış sikayetin ne ise dile getir güven saygı lazım seni skmamasi lazım allah yardimcin olsun biliyon hepimiz bisiler yaşıyoruz.ama seviyoruz Bend e çok döndüm kendimce ama sevgi olunca vazgecemiyon allahım güzel bir cocuk nasıp etsin inşallah düzelir belki cocuk olursa şen olur düzelir bizde artık çok tartisir olmustik evde

Inşaallah canim ya duzelmez korkusuyla cocugu hep erteledim bakalim tedavime devam edicem bakalim kusmetimizde ne varsa onu yasayalim dun sahile indik konustum butun sıkintimi anlattim ona destek olup kotu alışkanlıklardan kurtulicak insaallah dua et canim benim icin bizim icin

Tamm canım dua edecem hep sende hep etki rabbim duysun bende baya dua ettim riskli skintiliydi topik açtım hep dua birlik şükür atlattik eksik etme namazina basla bende kiliom ara ara allah yardımcın olsun.

Tamm canım dua edecem hep sende hep etki rabbim duysun bende baya dua ettim riskli skintiliydi topik açtım hep dua birlik şükür atlattik eksik etme namazina basla bende kiliom ara ara allah yardımcın olsun.
Amin canim insaallahh rabbim sana kolay dogum nasip etsin kucagina sag salim almak nasip olsun insaallah

Napiyorsunuz kizlar
Bende simdi iceri girdim

Ikimizde inat ediyoruz barismamak icin. Bunsefer ilk adim ondan gelsin istiyorum
Barışmadinizmi kuzum daha. Uzaniyom kzuum bizimki yemek yedik ariza gitti gelmedi birazdan gelrim dedi. Ole kzuum

Ayy kizz cok sevindim aranizin duzelmesine
Nasıl oluyum bu seferde kendimi hasta ettim ses gitti bakayim ne zaman gelecek..

Napiyim öyle bakınıyorum ..Kk ‘da
gecmis olsun canm dikkat et kendine

Ayy kizz cok sevindim aranizin duzelmesine
Nasıl oluyum bu seferde kendimi hasta ettim ses gitti bakayim ne zaman gelecek..

Napiyim öyle bakınıyorum ..Kk ‘da
gecmis olsun canm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…