Hepatip b mikrobuymus bendeki onlenmezse bebek dogar dogmaz hastanede yatma durumu varmis kaldiramaznis o asisiz falan oluyorya hayirlisi olsun ilk korktum da tedavisi var şükür
Korkma canm var tabi tedavisi vee cevremizde coğu bebekte bu sorun cikti bizim hepside masallah turp gibi simdi birde bebis sogunca haninkina gecelerin şu tulbentler var yaa renkli olanlardan tek renk sari olandan al bebis dogunca uyudugu zaman uzerini onla ortersin biDe boyle yaparlar sarilik ciksin oo sari tulbent alsin gotursun die butun denemeler de gecti ise yaradi sende dene istersen canm

Erkek milleti iste kendilerini ona bagli istemiyolar inlar ne derse tamam olmak zorunda oluyor onlara gore

Aynen canım alip kenarini isliyecem.

Kuzum şükür gittin sandım iyi olda nasılsın canım napiyon
Cok sukur iyiyim canim sizi birakip gidermiyim aklim sizdeydi tam size msj atiyodum kapandi cik uzuldum ama suan biraz girebildim sizlerde iyisiniz insallah gerci bebiş seni simdiden pinpirikki bir anne yapma cabasinda baksana haa bire ugrasiyor ama merak etme dogup daha cok ugrasir senle seviyor seni belli

Kuzum şükür gittin sandım iyi olda nasılsın canım napiyon
Cok sukur iyiyim canim sizi birakip gidermiyim aklim sizdeydi tam size msj atiyodum kapandi cik uzuldum ama suan biraz girebildim sizlerde iyisiniz insallah gerci bebiş seni simdiden pinpirikki bir anne yapma cabasinda baksana haa bire ugrasiyor ama merak etme dogup daha cok ugrasir senle seviyor seni belli

Napiyorsunuz kizlar
Bende simdi iceri girdim

Ikimizde inat ediyoruz barismamak icin. Bunsefer ilk adim ondan gelsin istiyorum
Dayan kiz bu sefer biraz sende şimar ama uzme kendini biraz kendini naza cek sinra yine barişirsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…