- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.601
Napiyorsunuz kizlar
Bende simdi iceri girdim
Ikimizde inat ediyoruz barismamak icin. Bunsefer ilk adim ondan gelsin istiyorum
Seni gidi seniqqqYok barismadik daha. O suclu o barismak icin caba göstersin.
Gelir az sonra kuzum merak etme :)
Korkma canm var tabi tedavisi vee cevremizde coğu bebekte bu sorun cikti bizim hepside masallah turp gibi simdi birde bebis sogunca haninkina gecelerin şu tulbentler var yaa renkli olanlardan tek renk sari olandan al bebis dogunca uyudugu zaman uzerini onla ortersin biDe boyle yaparlar sarilik ciksin oo sari tulbent alsin gotursun die butun denemeler de gecti ise yaradi sende dene istersen canmHepatip b mikrobuymus bendeki onlenmezse bebek dogar dogmaz hastanede yatma durumu varmis kaldiramaznis o asisiz falan oluyorya hayirlisi olsun ilk korktum da tedavisi var şükür
Hayirdr cnm kotu bisey yok insNapiyorsunuz kizlar
Bende simdi iceri girdim
Ikimizde inat ediyoruz barismamak icin. Bunsefer ilk adim ondan gelsin istiyorum
Erkek milleti iste kendilerini ona bagli istemiyolar inlar ne derse tamam olmak zorunda oluyor onlara goreDün sabah isteyken yazdim annemlere gidelim mi diye. Tamam gideriz hele bi eve geliyim dedi.
Eve geldi morali bozuk normalinde 1,5 saat uyuyan kisi dün 20 dakika sonra uyandir beni dedi. Bende sevindim annemlere sorun cikarmadan gidicez cok sükür diye. Neyse uyandi bana diyor sen nereye neden hazirlandin. Dedim
Annemlere gidicez ya. Sinirlendi ben sana söz vermedim ki ben yorgunum ayaklarim agriyor.. falan söylendi iste. Bende tek basima gittim. 1 ayi gecti annemlere benimle gitmeyeli. Hep tek basima gidiyorum bu da benim zoruma
Gidiyor acikcasi.
Aynen canım alip kenarini isliyecem.Korkma canm var tabi tedavisi vee cevremizde coğu bebekte bu sorun cikti bizim hepside masallah turp gibi simdi birde bebis sogunca haninkina gecelerin şu tulbentler var yaa renkli olanlardan tek renk sari olandan al bebis dogunca uyudugu zaman uzerini onla ortersin biDe boyle yaparlar sarilik ciksin oo sari tulbent alsin gotursun die butun denemeler de gecti ise yaradi sende dene istersen canm
Ne oldu ki canm tabiki herzaman dua ederiz ve ediyorum allah yardimcin olsunKızlar.
Ben bir sure yazamicam. Yani girerim de yazmm ama.
Çok zor bir dönemden geçiyorum
Dua edin olur mu...
Hana dolmasi mercimek corbasi canimAmin naptin bakalım bugün yemek falan: )
Belli olur tabi canım. Seninki utangaç çıkmış :)
Hiç belli olmaz kuzumm :)Bende öle supe ediyom bakalim ne çok dersen tersi olur geliyor bana süpriz yapacak galiba:)
Cok sukur iyiyim canim sizi birakip gidermiyim aklim sizdeydi tam size msj atiyodum kapandi cik uzuldum ama suan biraz girebildim sizlerde iyisiniz insallah gerci bebiş seni simdiden pinpirikki bir anne yapma cabasinda baksana haa bire ugrasiyor ama merak etme dogup daha cok ugrasir senle seviyor seni belliKuzum şükür gittin sandım iyi olda nasılsın canım napiyon
Cok sukur iyiyim canim sizi birakip gidermiyim aklim sizdeydi tam size msj atiyodum kapandi cik uzuldum ama suan biraz girebildim sizlerde iyisiniz insallah gerci bebiş seni simdiden pinpirikki bir anne yapma cabasinda baksana haa bire ugrasiyor ama merak etme dogup daha cok ugrasir senle seviyor seni belliKuzum şükür gittin sandım iyi olda nasılsın canım napiyon
Dayan kiz bu sefer biraz sende şimar ama uzme kendini biraz kendini naza cek sinra yine barişirsiniz zatenNapiyorsunuz kizlar
Bende simdi iceri girdim
Yalniz degilsinBen bi güzel ağladım sakinlestim hanımlar. Size buraya efkârlı bir şarkı bırakayım musait olanlar dinleyebilir
Yalniz degilsin
Yaaa cok teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek güzel
Ozmaan buda sonra dinleyecegin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?