Seni gidi seniqqq
Ne yapiyim kuzu herzaman ben ilk adimi atamam ya

Hayirdr cnm kotu bisey yok ins
Yok cnm. Annemlere gitmek istemiyor benimle ondan tartistik.

Erkek milleti iste kendilerini ona bagli istemiyolar inlar ne derse tamam olmak zorunda oluyor onlara gore
Aynen cok güzel söyledin. Ama görmüyor ben ailesine deger veriyorum güler yüzlüyüm o neden kendiliginden birkere demiyor ki gel annenlere gidelim diye...

Zeytintanem himm okudum cnm hep mi gelmemek icin bahene buluyor yoksa belki bu sefer yorgunum demis istememistr cani
Yani herzaman tartisip gidiyoruz. Herzaman simdi annenlere gidelim diyor hazirlanip kapiya cikiyor cabuk ol yoksa hic gitmem diyor.
Bende bilmiyorum niye böyle heralde ailem cok deger veriyor ondan...

Dayan kiz bu sefer biraz sende şimar ama uzme kendini biraz kendini naza cek sinra yine barişirsiniz zaten
Kizz ben nazlanmayi bilmem ki nasil yapicam? Biraz tüyo verin bana hanimlar

Ben bi güzel ağladım sakinlestim hanımlar. Size buraya efkârlı bir şarkı bırakayım musait olanlar dinleyebilir

Aglamak cok rahatlatiyor valla en iyisini yapmisin canim

Kizz ben nazlanmayi bilmem ki nasil yapicam? Biraz tüyo verin bana hanimlar

Aglamak cok rahatlatiyor valla en iyisini yapmisin canim

Aynen kuş gibi hafifledim

Herkesin naz yapma anlayışı farklı olur. Mesela ben giderim başımı omzuna koyarım ne konusurum ne hareket ederim. Benimki anlar neye canın sıkıldı der konuşuruz. Fazla üzüldüysem de tek kelime etmem susarım ona hic yaklasmam o zaten ben normalde hep sarilan ve hic susmayan biri oldugum icin telaş eder.

Keske öyle olsa canim ya. 1,5 gün oldu konusmuyoruz. Bizde genelde ben kizinca o benden daha cok kiziyor ve küsüyor. Benim yapacagim seyi o yapmis oluyor yani... hatasini anlasin istiyorum ama tik yok adamda.

Valla bende braz kavga edince sonra hemen unutup yanasiyorm sonra kendime sinir oluyurm.. yanasinca zatn oda hic bisey olmamis gibi devam ediyor gecip gidiyr.. bazende o sinirliyse ben bisey yapmissam kesin o yokken ya dusmus oluyurm evde ya bisey oluyo ama yalandan oyle olunca hic kiyamaz cunku

Keske öyle olsa canim ya. 1,5 gün oldu konusmuyoruz. Bizde genelde ben kizinca o benden daha cok kiziyor ve küsüyor. Benim yapacagim seyi o yapmis oluyor yani... hatasini anlasin istiyorum ama tik yok adamda.

Benimki de bazen öyle. Benden cok küsüyor. Ay poposunu dönüyor yatıyor. Kıvranıyorum ben gönlünü alıyorum. Sonra ikna edince triplere başlıyorum acısını çıkarıyorum

Ahahahah tamam ben de bunu deyeyim bir.

Benimki de bazen öyle. Benden cok küsüyor. Ay poposunu dönüyor yatıyor. Kıvranıyorum ben gönlünü alıyorum. Sonra ikna edince triplere başlıyorum acısını çıkarıyorum

Cok yasayin hanimlar bunlari bende denicem

Haahaha ins yirtilir diye icinden gecirdiyse demekki

em yapiyoruz hemde unutuyoruz..

gecmis olsun canim havalanmis oldun iste daha ne istiyorsun

Aynen ben de suçlu oldugum bir gün tansiyonum düştü diyip sarılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…