- 21 Eylül 2017
- 2.852
- 7.081
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.621
Aģlama degmez hayatttttt bu göz yaslarinaaaaa hatta kimse icin degmez
Rahatlamana yardimci oluyorsa agla tabiki rahatla at icinden tutma cnmDeğmeyeceğini biliyorum da tutamıyorum kendimi. Dolmuşum duygu patlaması yaşadım
Ne yapiyim kuzu herzaman ben ilk adimi atamam yaSeni gidi seniqqq
Yok cnm. Annemlere gitmek istemiyor benimle ondan tartistik.Hayirdr cnm kotu bisey yok ins
Aynen cok güzel söyledin. Ama görmüyor ben ailesine deger veriyorum güler yüzlüyüm o neden kendiliginden birkere demiyor ki gel annenlere gidelim diye...Erkek milleti iste kendilerini ona bagli istemiyolar inlar ne derse tamam olmak zorunda oluyor onlara gore
Yani herzaman tartisip gidiyoruz. Herzaman simdi annenlere gidelim diyor hazirlanip kapiya cikiyor cabuk ol yoksa hic gitmem diyor.Zeytintanem himm okudum cnm hep mi gelmemek icin bahene buluyor yoksa belki bu sefer yorgunum demis istememistr cani
Kizz ben nazlanmayi bilmem kiDayan kiz bu sefer biraz sende şimar ama uzme kendini biraz kendini naza cek sinra yine barişirsiniz zaten
Aglamak cok rahatlatiyor valla en iyisini yapmisin canimBen bi güzel ağladım sakinlestim hanımlar. Size buraya efkârlı bir şarkı bırakayım musait olanlar dinleyebilir
Kizz ben nazlanmayi bilmem kinasil yapicam? Biraz tüyo verin bana hanimlar
Aglamak cok rahatlatiyor valla en iyisini yapmisin canim
Keske öyle olsa canim ya. 1,5 gün oldu konusmuyoruz. Bizde genelde ben kizinca o benden daha cok kiziyor ve küsüyor. Benim yapacagim seyi o yapmis oluyor yani... hatasini anlasin istiyorum ama tik yok adamda.Aynen kuş gibi hafifledim
Herkesin naz yapma anlayışı farklı olur. Mesela ben giderim başımı omzuna koyarım ne konusurum ne hareket ederim. Benimki anlar neye canın sıkıldı der konuşuruz. Fazla üzüldüysem de tek kelime etmem susarım o zaten ben normalde susmayan biri oldugum icin telaş eder.
Keske öyle olsa canim ya. 1,5 gün oldu konusmuyoruz. Bizde genelde ben kizinca o benden daha cok kiziyor ve küsüyor. Benim yapacagim seyi o yapmis oluyor yani... hatasini anlasin istiyorum ama tik yok adamda.
Valla bende braz kavga edince sonra hemen unutup yanasiyorm sonra kendime sinir oluyurm.. yanasinca zatn oda hic bisey olmamis gibi devam ediyor gecip gidiyr.. bazende o sinirliyse ben bisey yapmissam kesin o yokken ya dusmus oluyurm evde ya bisey oluyo ama yalandanoyle olunca hic kiyamaz cunku
Valla bende braz kavga edince sonra hemen unutup yanasiyorm sonra kendime sinir oluyurm.. yanasinca zatn oda hic bisey olmamis gibi devam ediyor gecip gidiyr.. bazende o sinirliyse ben bisey yapmissam kesin o yokken ya dusmus oluyurm evde ya bisey oluyo ama yalandanoyle olunca hic kiyamaz cunku
Benimki de bazen öyle. Benden cok küsüyor. Ay poposunu dönüyor yatıyor. Kıvranıyorum ben gönlünü alıyorum. Sonra ikna edince triplere başlıyorum acısını çıkarıyorum
Haahaha ins yirtilir diye icinden gecirdiyse demekkiGiymemi istemedigi bir pantolonum var. Biraz dar ama uzun tunikle giyiyorum. Bugün giyip okula öyle gittim. Eve bi geldim yırtılmış poposundan. Gülme krizine girdim. Yırtılmasına mı güleyim yoksa habersiz acaba kac saat oyle gezinigime mi
Hahahah deneyin... banyoda dustum demistim o iştenken.. nekadr stres yapmisti bidaha ben yokken sakin girme dusa falan halbuki oyle bisey yokbazen o yokken giriyorm kiziyor yinemi duscen diye unutyurmda ne dusmesi be diyorum napalim kadin milleti iste kullanmak lazim
Giymemi istemedigi bir pantolonum var. Biraz dar ama uzun tunikle giyiyorum. Bugün giyip okula öyle gittim. Eve bi geldim yırtılmış poposundan. Gülme krizine girdim. Yırtılmasına mı güleyim yoksa habersiz acaba kac saat oyle gezindigime mi
Hahahah deneyin... banyoda dustum demistim o iştenken.. nekadr stres yapmisti bidaha ben yokken sakin girme dusa falan halbuki oyle bisey yokbazen o yokken giriyorm kiziyor yinemi duscen diye unutyurmda ne dusmesi be diyorum napalim kadin milleti iste kullanmak lazim
Süper fikirleriniz var kizlarAynenben de suçlu oldugum bir gün tansiyonum düştü diyip sarılmıştım
em yapiyoruz hemde unutuyoruz..
gecmis olsun canim havalanmis oldun iste daha ne istiyorsun
Haahaha ins yirtilir diye icinden gecirdiyse demekki
Uzun tubikten gözükmemistirAhahahah unutman cok sevimli
Aynen başımı örtüp aşağıyı açıp gezmisim
Haklisin valla.. aslinda kayinvalidemde cok taktik var da onlar ise yaramiyor cünkü esim hepsini biliyorKorksunlar kadinlardan
Uzun tubikten gözükmemistir
Aklima bi söz geldi "bizim gelin bizden kacar basini örter kicini acar"annem hep söyler bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?