- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.641
Wow bunu cok begendimmBi yazi okumustum diyoki..
Sen bugun bir kadina kahve cok aci olmus dersin.. yillar sonra o sana bu fincanlari hatirladin mi der
Sabirlo olmalisin.. ben anasinifi ogretmeniyim anne nekadar kararli olursa cocuk okadar cabuk alisirmerhaba bayanlar size bir sorum olacakti oglumu anasinifa verdim 2 hatadir gidiyor ama bir türlü sinafa girmek istemiyor ne yapmalıyım yardim edin
Merhabalarmerhaba bayanlar size bir sorum olacakti oglumu anasinifa verdim 2 hatadir gidiyor ama bir türlü sinafa girmek istemiyor ne yapmalıyım yardim edin
merhaba bayanlar size bir sorum olacakti oglumu anasinifa verdim 2 hatadir gidiyor ama bir türlü sinafa girmek istemiyor ne yapmalıyım yardim edin
ben elimden geldigi kadar umursamamya caliyorum benide istemiyor aglamiyor hatta tek basina okula gidiyor ama sinifa girmiyor ne yapabilirimSabirlo olmalisin.. ben anasinifi ogretmeniyim anne nekadar kararli olursa cocuk okadar cabuk alisir
Ogretmenle konustnuz mu aglamiyor okula gayet giriyor ama sinifta sorun olabilir mi... onu tedirgin eden bisey olmus olablr sinifta.. yada cocugunuz bu konuda size bisey soyluyor muben elimden geldigi kadar umursamamya caliyorum benide istemiyor aglamiyor hatta tek basina okula gidiyor ama sinifa girmiyor ne yapabilirim
Iyi uykularrr canmmmmKizlar sohbetinize doyum olmaz ama benim uykum geldi
Herkese hayirli geceler diliyorum sabah insaallah görüsmek üzere poncikler
inannin ödülude denedim konusmaya calistim tmm anne diyor ama okula gidince bir turlu sinifa koyamiyorBen de ana sifinina giderken koşarak giderdim kuzenim de tuvalete diyip okuldan kacardi. Bahane olarak da okuldaki tuvalet pismis eve gittim derdi. Fhfhdhdhdhfh. Bazi cocuklar sevmeyebiliyor. Sevdigi bir oyuncağı goturmesine izin verin ya da okula gittin sen kocaman cocuk oldun diyip odullendirebilirsiniz. Aklima baska bisey gelirse yine soylerim :)
Kizlar sohbetinize doyum olmaz ama benim uykum geldi
Herkese hayirli geceler diliyorum sabah insaallah görüsmek üzere poncikler
Iyi geceler sanada cnmmEsseteacher
Ben de esnemeye basladim iyi geceler cok keyifli bir sohbetti tesekkur ederim her sey icin
ogretmeni cok ilgili arada ilk baslada bende sinifa giriyordum ben oldugum halde sinifta durmak istemiyor ne yapacagimi sasirdimOgretmenle konustnuz mu aglamiyor okula gayet giriyor ama sinifta sorun olabilir mi... onu tedirgin eden bisey olmus olablr sinifta.. yada cocugunuz bu konuda size bisey soyluyor mu
Siz goturmeyin baskasi goturup kapida cok oyalanmadan girmesini saglayin.. siz nekdr uzun durrsanz okadr girmez birakamzinannin ödülude denedim konusmaya calistim tmm anne diyor ama okula gidince bir turlu sinifa koyamiyor
Ilk zamanlar bunlar normal.. zamanla atlatucaktir. Bunlar normal surecler hic merk etmeyin.. benim 3 yasindan 5 yasina kadar her gun annesini birakmayan ogrencim vardi.. hergun ayni manzara. Ama artik bilerek yapiyordu. Oyuzden gecicek merk etmeyinogretmeni cok ilgili arada ilk baslada bende sinifa giriyordum ben oldugum halde sinifta durmak istemiyor ne yapacagimi sasirdim
3 gundur servisle tek basina gidip geliyor benle yada yanliz yine ayniymis ve ogretmeni artık ilgilenemeyecegini soyledi okuldan almami istiyor cok ceresiz kaldim hatta daha once ayri bir okuldaydi bekli ordan korktu dedik baska okula kaydetyik bundada ayniSiz goturmeyin baskasi goturup kapida cok oyalanmadan girmesini saglayin.. siz nekdr uzun durrsanz okadr girmez birakamz
Asla almayin aldikca cozulmez ki... okulun pdr ile gorustunz mu.. onlarla birlikte bunu cozebilirsiniz. Ve artik ilgilnemicem diyede bisey soz konusu olamaz..3 gundur servisle tek basina gidip geliyor benle yada yanliz yine ayniymis ve ogretmeni artık ilgilenemeyecegini soyledi okuldan almami istiyor cok ceresiz kaldim hatta daha once ayri bir okuldaydi bekli ordan korktu dedik baska okula kaydetyik bundada ayni
ogretmeni artik almami istiyor ama ben istemiyorum almayi bize bir haftadaha sure verdi bu sure icinde ne yapmalıyım lutfen yardımcı olunIlk zamanlar bunlar normal.. zamanla atlatucaktir. Bunlar normal surecler hic merk etmeyin.. benim 3 yasindan 5 yasina kadar her gun annesini birakmayan ogrencim vardi.. hergun ayni manzara. Ama artik bilerek yapiyordu. Oyuzden gecicek merk etmeyin
Devlet okulumu nasil gel al der cok ilginc.. amacimiz o cocuklarri biseyleri ogretmek ve alistirmak zaten.. zaten okullarada az kaldi kapanmasina zorlamazki ogretmeni. Ne ders kaldi dogru duzgun ne bisey.. istersen bir psikoloktan yardim alabilirsiniz. Cocugunuzu tanimadan bisey soylemek zor cunku.. psikologa gitmek icin biseyler olmasi gerekmiyor. Bu yardim alip bilinclenmek icin cok dogru bir yontemdir. Lutfen cekinmeyin ve yardim alin. Aslinda okulun rehberligi bu konuda yardim eder onlarlada konussanzogretmeni artik almami istiyor ama ben istemiyorum almayi bize bir haftadaha sure verdi bu sure icinde ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?